הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדכא תאבון יעיל שאפשר לשלב עם קלן

• פותח/ת השרשור jasmin1
  • פורסם בתאריך

jasmin1

משתמש מתחיל
64
3
נק' מוניטין:
3
64
3
היי חבר׳ה ! שבת שלום 😃 מישהו יכול להמליץ לי אולי על מדכא תאבון סופר יעיל ואפקטיבי לשילוב עם קלן ...? אני מנסה את האפדרין שאומנם מדכא תאבון אך היעילות שלו בירידה במשקל הרבה פחות אפקטיבית מקלן , מרגישה שזה יותר מדכא תאבון משורף . קיבלתי המלצה על כדור שמובסס על צמח והוא נקרא גרסיניה קמבוג׳יה שנאמר לי שהוא ממש מדכא את התיאבון , האם מישהו ניסה ויוכל להמליץ לי האם כדאי לנסות? כל המלצה על כל מדכא תאבון אחר יעיל שאפשר לשלב בחיטוב עם קלן יתקבל בברכה , מכיוון שהרבה יותר קשה לי עם התיאבון והרעב בתקופת החיטוב שאני על קלן ולפעמים נופלת ומתקשה להתקדם עם השורף הזה ... תודה רבה !!

לא מכיר את ההשפעות של הצמח הזה גרסיניה אבל אני יודע שרטלין ונגזרותיה עושות טוב מאוד את העבודה , כמובן שאני לא ממליץ לקחת תרופות מירשם אבל אני רושם מה שאני יודע ...
גם צמחי גרניום במינון מסויים סוג של מדכאיי תאבון (צמח טבעי)

מדוע את צריכה כוונה תחילה "מדכא תאבון" ? אין לך מספיק כוח רצון על מנת להסדיר לעצמך ארוחות מסודרות?
מה הצריכה הקלורית היומית שלך? איך הגעת למסקנה שמדכא תאבון יפתור לך את בעיית הרעב? אולי בכלל הרעב מוצדק?
תהיי יותר ספציפית , ותני נתונים כמו גיל , משקל , גובה ותמונות.

קבצים מצורפים

• 14840770859901434269340.jpg
    14840770859901434269340.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 131
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית