הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה למאסג'יסט

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אהלן,

מחפש המלצות למאסג'יסט טוב שישחרר שרירים תפוסים, טריגר פויינטס ופיזיוטרפיה.

אני לא כל כך מתמצא בקטגוריות העיסוי דיקור\כוסות רוח\רקמות עמוק ככה שאשמח להמלצות למשהו שמתאים יותר למי שעוסק בפאוורליפטינג.

כמובן שעדיף במחיר טוב (כמה שאפשר) ולאזור המרכז ת"א, רמת גן הרצליה והסביבה.

תודה.

יש בחור שהיה בתחרויות פעם שזכור לי לטובה, לא זוכר את שמו.

לגבי סוגי טיפולים-
רקמות עמוק, בעצם עיסוי "רגיל" לרוב מותאם לספורטאים.
דיקור סיני - רפואה אלנטרטיבית ע"ב אנרגיות וכו'
דיקור יבש - אומנם ללא הרבה סימוכין מדעי, אבל שונה מאוד מדיקור סיני. מתבצע ע"י הזזה של המחט לשחרור טריגר פוינטס. אני אישית עושה כל 3 שבועות, הטיפול הכי יעיל שאי פעם עשיתי. ממליץ בחום (לא יודע לגבי זמינות ועלות בארץ).
כוסות כוס - ביצעתי פעם אחת, יש הקלה מאוד שטחית אבל זה לא יכול להכנס עמוק לשריר, רק לרקמה שעוטפת אותו. ניתן לבצע בקלות בעצמך אגב.
EMS - יש לי ערכה זולה בבית, פתרון מעולה לטיפול עצמי קל בעלות נמוכה.
יצא לי להתנסות גם בדיקור + חשמל (מזרימים חשמל דרך המחט, לא ע"י פד) עשיתי פעם אחת וזה היה מעולה. מאוד שונה מEMS שטחי ע"י פד.
כירופרקט - אני אישית לא הרגשתי משהו מיוחד (המטפל שלי כירופרקט, והוא מוציא לי קליקים כחלק קטן מהפגישה) אבל אני מכיר המון ליפטרים שהולכים באופן קבוע. בדר"כ אפשר תוך 5 דקות להוציא את כל הקליקים הרלוונטים.

עשיתי את הדיקור יבש/דיקור מערבי.
עזר לי להעלים פציעה שסחבתי המון זמן,הדיקור יחד עם החשמל היה רק למצב שהייתי ממש מכוסח,זה ממש עזר.
הקליקים דווקא עזרו לי,לא היה לי טווח מלא בצוואר,לאט לאט הוא חזר.

הזמנתי כוסות רוח,80 ש''ח לסט, נראה אם זה שווה משהו.

נערך לאחרונה:
אני מטופל אצל איל, לא זול בכלל אבל הבנאדם קוסם, הצליח לשפר לי את איכות החיים בצורה דראסטית.
גם מייק הולך אליו. איך מתייגים את מייק רוזנר?

אני לא יודע איך אייל מטפל אבל אני חושב שהמחיר שלו מוגזם מאוד למישהו שאין לו תואר דוקטור לפני השם, כנראה בגלל הביקוש הוא מאוד יקר.
אני ממליץ על רועי סרי הוא כירופרקט אבל עושה עוד המון דברים כמו דיקורים יבשים וכו׳...
עולה סביבות 200-250 שח לפגישה והוא מקצועי מאוד, יושב בהרצליה חפש אותו בגוגל

אני לא יודע איך אייל מטפל אבל אני חושב שהמחיר שלו מוגזם מאוד למישהו שאין לו תואר דוקטור לפני השם, כנראה בגלל הביקוש הוא מאוד יקר.
אני ממליץ על רועי סרי הוא כירופרקט אבל עושה עוד המון דברים כמו דיקורים יבשים וכו׳...
עולה סביבות 200-250 שח לפגישה והוא מקצועי מאוד, יושב בהרצליה חפש אותו בגוגל
שמע אייל יקר זה נכון אבל בתור אחד שנסע עד אליו מאילת למשך חודשיים בערך (אחת לשבוע), שזה אומר דלק אוכל בחוץ והפסד של ימי עבודה, אני אומר לך שזה היה שווה כל שקל, הוא פתר לי בעיה בברך שלפחות 7-9 בעלי מקצוע אחרים לא הצליחו..
והוא מגיע מרקע של אימונים ככה שמאוד קל לתקשר איתו בנושא הזה

שמע אייל יקר זה נכון אבל בתור אחד שנסע עד אליו מאילת למשך חודשיים בערך (אחת לשבוע), שזה אומר דלק אוכל בחוץ והפסד של ימי עבודה, אני אומר לך שזה היה שווה כל שקל, הוא פתר לי בעיה בברך שלפחות 7-9 בעלי מקצוע אחרים לא הצליחו..
והוא מגיע מרקע של אימונים ככה שמאוד קל לתקשר איתו בנושא הזה

היום הרבה מטפלים מגיעים מרקע של אימונים כי הענף התפתח , לא אומר עליו שום דבר רע אני בטוח שהוא מטפל מעולה ויש לו המון ספורטאים אני פשוט חוב שהמחיר לא מצדיק את זה כמו שלגור בתא זה כיף אבל יש דירות שלא מצדיקות את המחיר. בכל מקרה מעניין איזו בעיה בברך הייתה לך ש7-9 בעלי מקצוע אחרים לא הצליחו לפתור ורק הוא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית