הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנוכי המאושר באדם!

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10
שי גולדמן() מתחיל להתאמן במכון שלי(SPACE בהרצליה).
משקלים מטורפים, דדליפט היום 240 קילו 4 חזרות! אם תצליחו לחדור את האבטחה המגנתית של המכון תבואו להנות יום ראשון - פרס עם 110 קילו 😃
סרטונים בקרוב 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא מרשים לאור העובדה שהוא שוקל איזה 130+ לפי מה שרואים ואיזה הגזמה שאיזה 20 אנשים מסתכלים שהוא עושה סקוואט

אני מקווה שהיית ציני.

דווקא לא 240 דדליפט לבחור כמוהו זה רחוק מלהיות מרשים יש אצלי במכון לפחות 5 אנשים שלוחצים מעל 200 מושכים מעל 250 וסקוואט של 300+ ואף אחד לא עושה כזה סיפור מזה.. על אחת כמה וכמה לא מסנגר אנשים שירימו לו את הדאמבלים
עריכה: לא זלזלתי או אמרתי שהוא לא בחור חזק או בנאדם סבבה אבל לא צריך להיסחף

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דווקא לא 240 דדליפט לבחור כמוהו זה רחוק מלהיות מרשים יש אצלי במכון לפחות 5 אנשים שלוחצים מעל 200 מושכים מעל 250 וסקוואט של 300+ ואף אחד לא עושה כזה סיפור מזה.. על אחת כמה וכמה לא מסנגר אנשים שירימו לו את הדאמבלים
וואלה? אני אשמח לראות סרטון. הוא שוקל 125, והוא טבעי, מה שאני לא בטוח לגבי החברים שלך במכון...ועזוב את הכל, קשה לי לשמוע שדלליפט כפול ממשקל הגוף זה לא מרשים. לא יודע , אולי הציפיות שלי נמוכות מדי.

וואלה? אני אשמח לראות סרטון. הוא שוקל 125, והוא טבעי, מה שאני לא בטוח לגבי החברים שלך במכון...ועזוב את הכל, קשה לי לשמוע שדלליפט כפול ממשקל הגוף זה לא מרשים. לא יודע , אולי הציפיות שלי נמוכות מדי.

מרשים אבל לא בשביל פווארליפטר שמתאמן שנים..

עריכה: לא זלזלתי או אמרתי שהוא לא בחור חזק או בנאדם סבבה אבל לא צריך להיסחף

חמישה + אנשים עם סקוואט מעל 300? האמת שלא חשבתי שבכל הארץ יש כל כך הרבה כאלה...זה מרשים, באיזה מכון אתה ?

דדליפט כפול ממשקל גוף זה לא מרשים.

זה מרשים מאוד , וכל מי שרוצה לראות אנורקסיות מרימות משקל שילך לקרוספיט .
הדבר היחידי מעניין במישהוא שמרים 160 קילו בדדליפט זה אם זה מישהיא ...

זה מרשים מאוד , וכל מי שרוצה לראות אנורקסיות מרימות משקל שילך לקרוספיט .
הדבר היחידי מעניין במישהוא שמרים 160 קילו בדדליפט זה אם זה מישהיא ...

וגם אז, יש סבירות מסויימת שהיא לא תהיה כזאת מעניינת 🙄

אבל, אבל, אבל, הוא לא שבר מקביל בסקוואט 🙄 אני לא יכול להגיד שאני לא מקנא בפרס.

איזה אחד מהחדר כושר שלנו שפרש ועבר למקום אחר, עושה יותר בהכל, ובאיזה 40 קילו יותר כל דבר.

שכחתם שהבחור מגרד את ה40,הדבר הכי אנבולי שהוא לקח היה אפדרין,ושיש לו אישה וילדה לדאוג להם.
במצב כזה בדרך כלל מנסים לשמור על הקיים ולא ממש להתקדם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית