שלום 😃
מצטערת על החפירה אבל אשמח לקצת עזרה ועצות!
הייתי בייעוץ אישי אצל מייק חודש בערך מאמצע אוקטובר.
הייתה לי מוטיבציה ורצון להצליח שירד עם הזמן.
אני נורא בעייתית בנוגע לשמירה על הכללים וקצת קשה לי עם זה ובגלל זה גם לפי דעתי הירידה במשקל הייתה רק בסוף החודש, שבו ירדתי לבסוף בערך קילו מתחילת הייעוץ.
הפסקתי את הייעוץ אחרי חודש.
עברו מאז כמה חודשים ומסיבות אישיות ולחץ רב בעבודה לא הצלחתי להתמיד למרות שהייתי בטוחה שאצליח בנתיים להסתדר לבד בלי ייעוץ.
מאז עליתי למשקל 68.5 בערך אחרי שאת הייעוץ עצמו התחלתי במשקל 66.7
אני מרגישה מלאה יותר ולא טוב לי .
אני עדיין ממשיכה עם האימוני כוח שלי ואירובי ( בעצימות יחסית נמוכה ובחוסר חשק מוחלט:cray: )
אני נורא מתלבטת האם לחזור לייעוץ אישי מחדש. או שאולי עצות בסיסיות יעזרו לי לסדר את התפריט שלי ואת האימונים מחדש.
השאלה היא אם אני אצליח להתמיד ואם אני באמת אראה תוצאות סוף סוף או לא.
אני מפחדת להיכשל שוב. ואחרי כל כך הרבה כישלונות אני באמת שלא רוצה שזה יקרה שוב!
אולי התפריט שלי כבר לא מתאים לי, אולי האימונים כבר לא מועילים אולי הידע שלי דל מדי, לא יודעת כבר . אני אבודה
אשמח לקצת עזרה 😭
מצטערת על החפירה אבל אשמח לקצת עזרה ועצות!
הייתי בייעוץ אישי אצל מייק חודש בערך מאמצע אוקטובר.
הייתה לי מוטיבציה ורצון להצליח שירד עם הזמן.
אני נורא בעייתית בנוגע לשמירה על הכללים וקצת קשה לי עם זה ובגלל זה גם לפי דעתי הירידה במשקל הייתה רק בסוף החודש, שבו ירדתי לבסוף בערך קילו מתחילת הייעוץ.
הפסקתי את הייעוץ אחרי חודש.
עברו מאז כמה חודשים ומסיבות אישיות ולחץ רב בעבודה לא הצלחתי להתמיד למרות שהייתי בטוחה שאצליח בנתיים להסתדר לבד בלי ייעוץ.
מאז עליתי למשקל 68.5 בערך אחרי שאת הייעוץ עצמו התחלתי במשקל 66.7
אני מרגישה מלאה יותר ולא טוב לי .
אני עדיין ממשיכה עם האימוני כוח שלי ואירובי ( בעצימות יחסית נמוכה ובחוסר חשק מוחלט:cray: )
אני נורא מתלבטת האם לחזור לייעוץ אישי מחדש. או שאולי עצות בסיסיות יעזרו לי לסדר את התפריט שלי ואת האימונים מחדש.
השאלה היא אם אני אצליח להתמיד ואם אני באמת אראה תוצאות סוף סוף או לא.
אני מפחדת להיכשל שוב. ואחרי כל כך הרבה כישלונות אני באמת שלא רוצה שזה יקרה שוב!
אולי התפריט שלי כבר לא מתאים לי, אולי האימונים כבר לא מועילים אולי הידע שלי דל מדי, לא יודעת כבר . אני אבודה
אשמח לקצת עזרה 😭