עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מנוי שנתי שווה כניסה 35 פעמים?עדכון: הם קיבלו מכתב התראה מעורך דין ופתאום החליטו שאחרי ישיבת הנהלה הם מבטלים לכולם את המנוי אבל לא לפי דמי ביטול, לפי מספר הכניסות לקאנטרי כפול איזה 70 שקל זה אומר שכל מי שעשה מנוי שנתי ב2400 מקבל איזה 300 שקל חזרה, הדבר הזה חוקי? עוד לא ביטלתי אני צריך לבדוק עם גורמים משפטיים מה הלאה
קאנטרי של בונקרים הם אשכרה נלחמים על כל שקל בדרך הכי מלוכלכת שיש, פתאום הביטול בא כי הם החליטו שפתאום כן מותר לנו לבטל כי הם סגרו לדודי את המכון ולא כי כבר חודש אנחנו אוכלים להם את הראש ש10 אנשים רוצים לבטלאז מנוי שנתי שווה כניסה 35 פעמים?
מעניין.
פאוור האוס לשעבר, זה עבר להיות בתוך קאנטרי גלי גיל בקרית מוצקין וההנהלה שם ממש זבל בכל מה שקשור לביטולי מנויים, חבורה של נוכליםאיזה מכון זה?
לא יודע עד כמה זה חוקי, ממליץ לבדוק קצת יותר לעומק את החוק הרלוונטי או לברר עם עורך דין.עדכון: הם קיבלו מכתב התראה מעורך דין ופתאום החליטו שאחרי ישיבת הנהלה הם מבטלים לכולם את המנוי אבל לא לפי דמי ביטול, לפי מספר הכניסות לקאנטרי כפול איזה 70 שקל זה אומר שכל מי שעשה מנוי שנתי ב2400 מקבל איזה 300 שקל חזרה, הדבר הזה חוקי? עוד לא ביטלתי אני צריך לבדוק עם גורמים משפטיים מה הלאה
זה שהם מסכימים להפסיד את הכמה מאות שקלים זו כבר התקדמות ומראה שהם מבינים יש חוק, אבל מה שהם מציעים הוא לא סביר, יש תקרה לכל תשלום והם לא יכולים להתחשבן מולך על סמך עסקה פיקטיבית שלכאורה הם כופים ככמה עשרות כניסות חד פעמיות(כי אתה בחיים לא היית עושה עסקה כזאת הרי ולא אף אדם נורמלי)עדכון: הם קיבלו מכתב התראה מעורך דין ופתאום החליטו שאחרי ישיבת הנהלה הם מבטלים לכולם את המנוי אבל לא לפי דמי ביטול, לפי מספר הכניסות לקאנטרי כפול איזה 70 שקל זה אומר שכל מי שעשה מנוי שנתי ב2400 מקבל איזה 300 שקל חזרה, הדבר הזה חוקי? עוד לא ביטלתי אני צריך לבדוק עם גורמים משפטיים מה הלאה
קרא בלינק, מה קורה שם בצפון שבעלי עסקים עוברים על החוק?גם אצלנו בקאנטרי לא נותנים לבטל, אפילו אם יש אישור
תביעות קטנות זה מה שיהיה סביר להניח, אני לא מחפש לעשות קופה רק שיבטלו לי על פי חוק מצידי שהדמי ביטול ילכו להם לתרופותאני רוצה להוסיף גם שהגשת תביעה בית משפט לתביעות קטנות היא מאוד פשוטה ולא מצריכה ממך יותר מדי, אפשר להגיש גם באינטרנט.
אם אתה רוצה לגרום לעסקים בארץ להבין שהם לא מעל החוק (ולהרוויח קצת כסף על הדרך), מציע לך לדרוש תשובה בכתב (בנוסף כמובן לציון התשובה הקודמת שלהם) ולתבוע.