הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"לא ניתן לבטל את המנוי" האם זה חוקי?

חשוב גם שלא תתן להם למרוח אותך, תבקש תשובות בטווח זמן של עד יום.
כמה שתבטל את המנוי יותר מאוחר תקבל החזר כספי נמוך יותר.

• פותח/ת השרשור
עדכון: הם קיבלו מכתב התראה מעורך דין ופתאום החליטו שאחרי ישיבת הנהלה הם מבטלים לכולם את המנוי אבל לא לפי דמי ביטול, לפי מספר הכניסות לקאנטרי כפול איזה 70 שקל זה אומר שכל מי שעשה מנוי שנתי ב2400 מקבל איזה 300 שקל חזרה, הדבר הזה חוקי? עוד לא ביטלתי אני צריך לבדוק עם גורמים משפטיים מה הלאה

בקיצור הם לוקחים לכם כאילו לא עשיתם מנוי אלא כאילו כל פעם באתם ושילמתם כניסה חד פעמית.
זה ביזיון.

עדכון: הם קיבלו מכתב התראה מעורך דין ופתאום החליטו שאחרי ישיבת הנהלה הם מבטלים לכולם את המנוי אבל לא לפי דמי ביטול, לפי מספר הכניסות לקאנטרי כפול איזה 70 שקל זה אומר שכל מי שעשה מנוי שנתי ב2400 מקבל איזה 300 שקל חזרה, הדבר הזה חוקי? עוד לא ביטלתי אני צריך לבדוק עם גורמים משפטיים מה הלאה
אז מנוי שנתי שווה כניסה 35 פעמים?
מעניין.

• פותח/ת השרשור
אז מנוי שנתי שווה כניסה 35 פעמים?
מעניין.
קאנטרי של בונקרים הם אשכרה נלחמים על כל שקל בדרך הכי מלוכלכת שיש, פתאום הביטול בא כי הם החליטו שפתאום כן מותר לנו לבטל כי הם סגרו לדודי את המכון ולא כי כבר חודש אנחנו אוכלים להם את הראש ש10 אנשים רוצים לבטל

לא יודע עד כמה זה חוקי, ממליץ לבדוק קצת יותר לעומק את החוק הרלוונטי או לברר עם עורך דין.

אני רציתי לעזוב את גו אקטיב וחבר אמר לי שהוא דיבר איתם ואמרו לו שהוא צריך להמשיך לשלם כרגיל שזה בערך 300 לחודש, הם בכלל מניאקים

זה שהם מסכימים להפסיד את הכמה מאות שקלים זו כבר התקדמות ומראה שהם מבינים יש חוק, אבל מה שהם מציעים הוא לא סביר, יש תקרה לכל תשלום והם לא יכולים להתחשבן מולך על סמך עסקה פיקטיבית שלכאורה הם כופים ככמה עשרות כניסות חד פעמיות(כי אתה בחיים לא היית עושה עסקה כזאת הרי ולא אף אדם נורמלי)

בדוק כאן:
ביטול מנוי לחדר כושר

כשיש חוק ואפילו פיצוי שקבוע מראש לבתי המשפט קל מאוד, מקווה שלא תצטרך להגיע לזה אבל גם אם כן אל תפחד, אנחנו לא מדינת עולם שלישי ואין סיבה שיחזיקו אותך כמו שבוי במכון שאתה לא רוצה להיות בו או יעשקו אותך כי אתה רוצה לצאת
גם אצלנו בקאנטרי לא נותנים לבטל, אפילו אם יש אישור
קרא בלינק, מה קורה שם בצפון שבעלי עסקים עוברים על החוק?

נערך לאחרונה:
אני כבר הייתי משתגע מהמשחק בקקה שלהם, חבל על הזמן. מקום מסריח ביותר, עסקים בארץ לא מבינים ששירות לקוחות זה מעל הכל.
תכתוב מכתב מחדש, שבו תסביר בפירוש שהדרישה שלהם לא הגיונית, תצטט חלקים מהחוק ותציין כמה אתה מוכן לשלם דמי ביטול, זה יעזור למשפט.
ובסוף תציין שאתה דורש את הביטול כך כך עם קנס יציאה כך כך בהתאם לחוק, אם אין תשובה תוך שבוע אפנה לבית משפט.
מבטיח לך שהם ישלמו לך עוד לפני הדיון, רק כך בחשבון שדיון בביהמש לתביעות קטנות יכול לקחת שנה.

אני רוצה להוסיף גם שהגשת תביעה בית משפט לתביעות קטנות היא מאוד פשוטה ולא מצריכה ממך יותר מדי, אפשר להגיש גם באינטרנט.
אם אתה רוצה לגרום לעסקים בארץ להבין שהם לא מעל החוק (ולהרוויח קצת כסף על הדרך), מציע לך לדרוש תשובה בכתב (בנוסף כמובן לציון התשובה הקודמת שלהם) ולתבוע.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להוסיף גם שהגשת תביעה בית משפט לתביעות קטנות היא מאוד פשוטה ולא מצריכה ממך יותר מדי, אפשר להגיש גם באינטרנט.
אם אתה רוצה לגרום לעסקים בארץ להבין שהם לא מעל החוק (ולהרוויח קצת כסף על הדרך), מציע לך לדרוש תשובה בכתב (בנוסף כמובן לציון התשובה הקודמת שלהם) ולתבוע.
תביעות קטנות זה מה שיהיה סביר להניח, אני לא מחפש לעשות קופה רק שיבטלו לי על פי חוק מצידי שהדמי ביטול ילכו להם לתרופות

אז הינה, גם יבטלו לך על פי חוק וגם תקבל משכורת נוספת.

פוסט בפייסבוק שככל הנראה יעשה להם נזק וגם יזהיר אחרים מפני המקום השפל הזה או תביעה של כולכם נגד העסק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית