הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"לא ניתן לבטל את המנוי" האם זה חוקי?

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
אני פחות אכנס לפרטים הקטנים כרגע,יותר לפואנטה במקום לרשום סיפור ארוך וחופר.
אני מתאמן בקאנטרי קצת מתוסבך מבחינת ההתנהלות שלו והמיקום ועוד כמה שטויות, שלשום ביקשתי לבטל את המנוי ולטענתם אין אפשרות לבטל מנוי, היום חזרו אלי מההנהלה ואמרו לי שרק מסיבה רפואית אני אוכל לבטל.

דיפדפתי קצת באינטרנט וראיתי שקיים חוק שמאפשר לבטל מנוי בכל עת, לא אכפת לי מדמי הביטול שיהיה להם לתרופות...
הגיוני שלמרות שקיים חוק אומרים לי שאני עדיין לא יכול לבטל? לאן אני יכול לפנות עם הדבר הזה במידה והקאנטרי ממשיכים לסרב?

זה הזוי כמה שהם נלחמים בשביל 1500 שקל, בעצם 1000 אם דופקים לי עקיצה של מקסימום דמי ביטול
יש המון חדרי כושר בעייתים מהבחינה הזו, כך שאני חושב שיש להם גב שהם נשענים עליו.
הפיתרון הפשוט הוא למכור את המנוי. וגם את זה הם לא תמיד מסכימים....

איזה מקום מפגר, בחיים לא שמעתי על זה שאי אפשר לבטל מנוי, בטח לא תמורת דמי ביטול.
ליצנים 🤡

גם אצלנו בקאנטרי לא נותנים לבטל, אפילו אם יש אישור רפואי הכי הרבה הם מסכימים להעביר את המנוי למישהו אחר.

אם הם ממש ממשיכים להיות רעים אתה יכול לבקש מחברת האשראי לבטל את התשלום, שיחפשו אותך בסיבוב אחרי זה, יש חוק.

בקש לקבל את החוזה שחתמת עליו
פנה לאמון הציבור בנושא לבירור

ממה שידוע לי עבר חוק בנושא לפני כמה שנים והם חייבים לתת לך לבטל, אבל יש כנס שמחושב בצורה מסויימת.

אין דבר כזה שאי אפשר.
יכול להיות שאין לך למה לבטל אם נשאר לך חודש-חודשיים למנוי אבל אחרת - יש חוק.
תאיים בתביעה.

רוב הקנסות יציאה הן בסביבות 300 או 400..
אז נניח שכן היו מבטלים לך את המנוי.
אם נשארו לך 1500 שקלים, 400 זה כבר כמעט שליש מהסכום.
באמת עדיף שתמכור כמו שהציעו פה

וחוץ מזה אפשר להוציא אישור רפואי על כל שטות.
לך לרופא משפחה.. תמציא שפיתחת אסטמה , ובהצלחה

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה שאי אפשר.
יכול להיות שאין לך למה לבטל אם נשאר לך חודש-חודשיים למנוי אבל אחרת - יש חוק.
תאיים בתביעה.
נשארו 8 חודשים, אני יודע שקיים חוק שמחייב אבל לטענתם אי אפשר לבטל ולא מציעים את כל התהליך של דמי ביטול וכל זה, אני ככל הנראה אלך לתביעות קטנות אם הם ממשיכים לשחק בקקה ישבתי קצת וקראתי לגבי החוק

למיטב הבנתי החוק של החדרי כושר מאפשר לכל אחד לצאת מתי שהוא רוצה ובהתראה של 30 יום, ככה שלא יכולים להגיד לך שהם לא מוכנים. גם בנוגע לקנס צריך לבדוק מה התקרה ואם לא המציאו לך קנס מופרז.

יש כל כך הרבה מקומות שעוברים בהם על החוק בארץ שזה מטורף, אני אישית הגעתי 3 פעמים בחיים לבתי משפט בלי שום קשר לתחום המשפטים ופעם אחת גם להוצאה לפועל עם צו של שופט על עבירות של מעסיקים וחברות ש"אולי נשענות על חוק כלשהו" כמו שכתבו פה.

בפועל הרבה חברות עובדות בשיטת מצליח ומנצלות את הכח שלהן לרעה.

הדבר הראשון יהיה להבין את החוק- תקרא ותראה מה מותר ומה אסור להם לעשות.

דבר הבא תנסח מכתב להנהלה שבו אתה מציין את החוק ואת מה שהם עושים ותסביר שאם הם ימשיכו בשלהם תאלץ לפנות לערכאה המשפטית(בשלב הזה עורך הדין שלהם יגיד להם שיבטלו לך את המנוי)

אם הם עדיין התעקשו תפנה לגופים כמו שאושר ציין ותשקול להגיש תביעה, 99% שהתביעה תסתיים בהסדר משפטי בלי שתצטרך בגלל להגיע לבית משפט, כי חוקים יש לכבד ואף אחד לא ירצה להגיע לבית משפט כשידוע מראש שהוא יפסיד(בזבוז זמן של בית המשפט, עלויות עורך דין וכו)

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שאני אשלח להם פקס נוסף ביום ראשון שאני רוצה לקבל תשובה בכתב, אם אני אקבל סירוב בכתב לביטול המנוי אז זה טוב למקרה ואני אלך לתביעות קטנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית