הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ANDROXON-אנדרקסון

• פותח/ת השרשור lbsbo
  • פורסם בתאריך

lbsbo

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
-108
37
0
אני קניתי אנדרקסון מבית מרקחת 40מ"ג לכדור
למישהו יש כאן ידע+ניסיון אם החומר ויכול בבקשה לשתף אותי
איך הא משפיע אם הוא חומר באמת טוב כידי להשתמש בו?

לפי מה שידוע לי, כן, אך אין לי מושג האם הוא נספג ממש טוב בגוף.
בכל מקרה עדיף לקחת טסטוסטרון בזריקות.

מה שכן, אם תעשה סייקל רק עם אנדרוקסון, אתה תצטרך מינונים מאוד גבוהים וזה יעלה לך לא מעט.

• פותח/ת השרשור
בכוונתי לעשות סייקל שנע בין 6 שבועות ל8שבעות אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אז תיכננתי לקחת ככה
יום ראשון שני רביעי וחמישי שבאותם זמנים מתבצעים אצלי אימונים אני לוקח כל יום 120מ"ג ויום שלישי שישי 80 מ"ג יום שבת 40 מ"ג האם אני יראה תוצאות תוך 6-8 שבעות?

חישוב פשוט:

ב 100 מ"ג של טסטוסטרון אננתת יש לך 70 מ"ג טסטוסטרון פעיל, אם בסייקל ראשון לוקחים 500 מ"ג לשבוע, אז ז"א שאתה לוקח 350 מ"ג טסטוסטרון פעיל.
באנדרוקסון, האסטר הוא UNDECANOATE , ב 100 מ"ג חומר יש לך 61 מ"ג חומר פעיל, ככה שאתה תצטרך לקחת 573 מ"ג אנדרוקסון לשבוע.

אם הקפסולה היא 40 מ"ג, אתה תצטרך לקחת בשבוע בין 14-15 כפסולות כדי להגיע למינון הדרוש.

לגבי תוצאות? האסטר הזה הוא אחד האיטיים, אם לא האיטי ביותר. 8 שבועות זה המינימום בשביל סייקל כזה, יותר לכיוון ה 10-11 שבועות.

• פותח/ת השרשור
כמו שהבנתי אפשר אפילו לא לעששות PCT עם החומר הזה כי הוא לא מזיק ממש לבריאות והוא שומר על מאזן של טוסטסטרון בגוף כלומר לא משתק את היצור זה נכון???????

טעות בידך, אנדרוקסון זה טסטוסטרון UNDECANOATE, אתה כן חייב PCT ו HCG בשביל הסייקל הזה.
זה טסטוסטרון בקפסולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית