הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה

danielkkk

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
הייתי עד עכשיו ב3 סייקלים שכוללים טסט אננטט ודקה ארוך ודיבולים מתוכם טסט 1.5 CC ודקה CC1
לשיקום פריגנין טמוקסיפן וכלומיד
מתלבט אם לקחת סייקל של חברת נובה מחפש המלצות על חברות אמינות המליצו לי על סייקל למסה של נובה שכולל 10 שבועות שבמהלכן אני צורך מינון של 750 3 בקבוקי טסט ו2 דקה קצר נאמר לי שהארוך יפגע לי בחשק המיני בשילוב של דיבולים של טייגר או מדיטק ובPCT שלו הוצע לי אינסולין גם האם אינסולין צריך לצרוך רק מי שלוקח GH?
בבקשה מחפש נמרצות חברה אמינה חוץ מוורטקס וכמה להערתכם יעלה לי סייקל כזה?

נערך לאחרונה:
למה? אני יעשה את זה בקצרה:
אין פרגניל בתחילת סייקל
דקה קצר ודקה ארוך שניהם אותו חומר, ההבדל הוא בזמן מחצית החיים (קצב שחרור החומר לדם)
אינסולין בPCT?
מה קשור GH?
קרא את חוקי הפורום אין לציין או לבקש מחירים.
סתם שתדע שאתה אמור לבנות לעצמך תסייקל בהתאם לציפיות והמטרות שלך, לא לתת לדילרים להציע לך.
אם אתה אומר שעד עכשיו עשית 3 סייקלים ככה ללא ידע, המצב ממש לא טוב.

• פותח/ת השרשור
מחילה לא ידעתי שאסור לציין מחיר מטרתי היא לוודא איזו חברה הכי איכותית עד עכשיו נגעתי רק בוורטקס ואני רוצה לנסות משהו אחר פשוט שמעתי המון המלצות על נובה אז רציתי חווד"ים מכאלה שהתנסו בזה.
ואם אני לא מבין בזה ואני שומע לעצות הדילר? ודרך אגב אני שואל את עצתכם מה כדאי ולא כדאי ואני לא מקצועי בזה

אני עד עכשיו הולך עם אמריקאן פארמה לאב וזנקו , לא נוגע בנובה ולא בוורטקס אני רגיש לחומרים עם כאבים . לא יודע אם הם מזוהמים אבל בשמנים של זנקו אני לא מרגיש כאב בכלל וגם חברים שלי נהנים מההזרקה . אגב שמעתי שלזנקו יוצא עוד מעט אורלי בשם msten אז זה הולך להיות מעניין ... חידושים תמיד עושים לי טוב על הלב חחח זה אני אוהב לא להיות תקוע על אותם חומרים כל הזמן לגוון !

כמה דברים:
1. אל תחזור לשימוש בחומרים במצבך. לא, לא מצבך הגופני, אלא מצבך הקוגנטיבי והמנטאלי. מניסוח ההודעה חסר לך ידע מאוד בסיסי, התמצאות כללית ואתה נשען על בולשיט שידלרים או כל אחד אחר אומר לך.
2. תתחיל לקרוא כאן בפורום על חומרים, סייקלים ומה שמסביב. לאט לאט צבור ידע רלוונטי, שיעלה את תחושת היכולת והמסוגלות שלך לתחום הזה.
3. תמשיך לחפש מקורות אחרים לחומרים. חברת נובה פארם ידועה כחברה מסוג ה"טוטו לוטו" - במילים אחרות, אתה עשוי לקבל חומר טוב בדיוק כמו שעלול לקבל חומר לא טוב. בהקשר לסעיף 1, חפש גם המלצות ורשמים שהעבירו חברי הפורום על חברות כאלה או אחרות. הבחור מעלי ציין שכדאי לרכוש את זנקו או אמריקן פארמה לאב ואני מחזק את דבריו.
4. חזור לכאן ופתח אשכול בעוד זמן מה, בציפייה שהפעם התוכן שלו ישקף ידע שצברת ותכנון די משכיל ונכון לסייקל

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית