הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חובה לראות את זה

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
אם יש מישהו מקהילת פיתוח הגוף שעשה הכי הרבה צחוק מעצמו, זה שגיא ג.
הוא בן אדם הזוי, אני זוכר שקראתי מאמר ב YNET שהוא השתתף שמה על דייטים עם בחורות או משהו כזה.
הנה המאמר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3284213,00.html

בפורום שכן, ירדו עלין. אז כל מה שהוא עשה זה להעלות תמונות במטרה שלהוכיח מה הוא "שווה".
שמעתי שבחדר כושר שהוא מאמן, כל היום הוא מסתכל על המראה ועושה פוזות של שרירים.

הוא מתגאה בזה שהוא לא לוקח סטרואידים וכל שנה מתחרה ב NABBA, בשביל להראות - הנה אני טבעי ותראו לאיזה רמה הגעתי.

משום מה לא נראה לי שהוא בפורום. בחור די מוזר...

נראה כמו אחד שעישן סמים קלים אחרי הצבא בהודו.

נראה כמו אחד שעישן סמים קלים אחרי הצבא בהודו.
אני לא מבין מה ניסית להגיד פה, כאילו הוא עישן סמים קלים בהודו ונדפק לו השכל?

מסמים קלים השכל לא נדפק בצורה בלתי הפיכה אלא אם יש נטייה גנטית, אז בגלל שהוא כביכול עשה את זה בהודו נדפק לו השכל? ומי בכלל טס להודו כדי לעשן סמים קלים? סמים קלים אפשר לעשן בכל מקום...

אם בסה"כ רצית להצחיק אז אני מבקש סליחה מכל הלב.

מסמים קלים השכל לא נדפק בצורה בלתי הפיכה אלא אם יש נטייה גנטית, אז בגלל שהוא כביכול עשה את זה בהודו נדפק לו השכל? ומי בכלל טס להודו כדי לעשן סמים קלים? סמים קלים אפשר לעשן בכל מקום...

טוב שלא ניתחת את המבנה של המשפט, חילקת אותו לעיקרי ופסוקית, מצאת נושא נשוא מושא ולוואי, הפכת אותו לגימטריה וחיפשת מסרים סמויים ורמזים.

חחחחח איזה ליצן במר ישראל התחלתי לשגע אותו 10 דק' לפני שהוא עלה לבמה עם כל הצבע עליו כבר חחחחח שאלתי אותו למה הוא מסרב להזריק ומה דעתו על כל הסטרואידניקים חחחחחחחחחחחח ועוד אחריי זה הוא אמר לי :"אחי, עוד 3 יום אני מחזיר 10 קילו לפחות, אני יבש כמו אבן עכשיו"... בקיצור אדם מיוחד

חחחח אתה סטלן לגמרי XD

אם יש מישהו מקהילת פיתוח הגוף שעשה הכי הרבה צחוק מעצמו, זה שגיא ג.
הוא בן אדם הזוי, אני זוכר שקראתי מאמר ב YNET שהוא השתתף שמה על דייטים עם בחורות או משהו כזה.
הנה המאמר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3284213,00.html
בפורום שכן, ירדו עלין. אז כל מה שהוא עשה זה להעלות תמונות במטרה שלהוכיח מה הוא "שווה".
שמעתי שבחדר כושר שהוא מאמן, כל היום הוא מסתכל על המראה ועושה פוזות של שרירים.
הוא מתגאה בזה שהוא לא לוקח סטרואידים וכל שנה מתחרה ב NABBA, בשביל להראות - הנה אני טבעי ותראו לאיזה רמה הגעתי.
בכתבה של YNET רשום שהוא בן 28.(זה משנת 2006) בקישור של הפותח הפוסט הוא רשם שהוא כבר בן 32.(אנחנו כבר ב-2010) מה זה 4 שנים והוא עדין מחפש בחורה? שאלוהים יעזור לו...

טוב שלא ניתחת את המבנה של המשפט, חילקת אותו לעיקרי ופסוקית, מצאת נושא נשוא מושא ולוואי, הפכת אותו לגימטריה וחיפשת מסרים סמויים ורמזים.

ובדיוק מחר יש לי מבחן במבנה בגרות בלשון...הוא עשה לי חזרה על המשפט שאני כתבתי....חחח טואוב...

דרך אגב....זה שהגיב לי...אחי....יש לך גישה של נרקומן מהתחנה המרכזית של תל אביב...תרגיע קצת...אתה לא חייב להראות שאתה יותר חכם מכל אחד פה. אתה סתם מוציא ת'צמך יותר דפוק.

נערך לאחרונה:
האהאהא הוא אחד ממדריכי הכושר במכון שלי בטכניון :D הוא אכן תופעה. Ka4ok בטח מכיר אותו גם.

יותר נכון יש אנשים שהמוח שלהם לא יכול להתאושש מדברי ליצנים שנחרטו בזכרונם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית