הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל

• פותח/ת השרשור shone
  • פורסם בתאריך

shone

מושעה
111
11
נק' מוניטין:
40
111
11
חברים שלום
ערבוב של פרגניל ומים סטריליים ללא בנזיל אלכוהול
כמה זמן ניתן לשמור בקירור?

להבנתי ערבוב עם מים בקטריוסטטים ניתן לשמור 60 יום בקירור

2. להזריק אותו עם מזרק ומחט אינסולין?
כי להבנתי מחט אינסולין היא מחט קצרה.
ןהסימונים של מזרק אינסולין, לא ברור מה המידה שמצויינת?

אני יודה לכם חברים אם תוכלו לעשות לי סדר
ואל תחזירו אותי למדריכים כי קראתי אותם מס' פעמים.

תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לך חבר
כל שאלה שרושמים אתה עונה לבצע חיפוש.
ואתה מורה דרך בפורום, התיחסות שלך להודעות מחלחלת לשאר הוותיקים, ככה שאיך שתתיחס הם בעיקבותך ואם לא גם הם לא.
חבל שזאת הגישה למשתמשים חדשים,
שמתי לב שרק לחדשים אלו התשובות.

בקירור עד 60 יום.

אם ערבבת 5000 יחידות עם 1 מ"ל מים זאת אומרת שכל ה 5000 יחידות עכשיו בתוך ה 1 מ"ל הזה... לגבי מזרק האינסולין כן המחט קצרה וטוב שכך כי אינסולין או במקרה שלך פרגניל מזריקים תת עורי ולא תוך שרירי, השתמש במזרק 1 מ"ל ככה החשבון הוא פשוט כל 0.1 מ"ל שווה ל 500 יחידות.

• פותח/ת השרשור
תודה חבר
לגבי שמירה בקירור
60 יום זה במידה ועורבב עם מים בקטריוסטטים.
אבל מה אם עורבב רק עם מים סטרילים?

תודה רבה לך חבר
כל שאלה שרושמים אתה עונה לבצע חיפוש.
ואתה מורה דרך בפורום, התיחסות שלך להודעות מחלחלת לשאר הוותיקים, ככה שאיך שתתיחס הם בעיקבותך ואם לא גם הם לא.
חבל שזאת הגישה למשתמשים חדשים,
שמתי לב שרק לחדשים אלו התשובות.
זה שאני מנהל לא אומר שאני אתן תשובה לכל שאלה, כזו שנשאלה 1000 פעמים. ההיפך, תפתח קצת מעוף ויכולת אישית ובצע חיפוש. האכלה בכפית זו לא הדרך שאני, או בכלל הפורום, מעודד.
כשאני הייתי חדש כאן, יותר למדתי מקריאה פסיבית וחיפוש מאשר שאלת שאלות קיטבג. ויותר מזה - עד היום אני לומד מהודעות רלוונטיות של אנשי מפתח בעלי ידע כאן בפורום - מקריאה ישירה או באמצעות חיפוש.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל לא לתת תשובה, מאשר לתת תשובה "ברקס".
אתה יכול גם לתת לשאר המשתמשים לענות.
אבל עכשיו אחרי שקטלת, ברור לך שאף אחד לא יענה?
בו אני יחדד את עצמי
איך שתתנהג לפוסט כך גם השאר.
לא חושב ששאלתי שאלת קיטבג
במיוחד לאחר שציינתי שביצעתי חיפוש וקראתי.

אז אם באמת הכל כתוב ועל הכל כבר דובר
אז אולי הפורום מיותר... לסגור תפורום
ולהגיד לכל משתמש בצע חיפוש.

או לחילופין אפשר לבוא בגישה יותר חיובית ולנסות לעזור, ואם לא בא למישהו לענות והוא חושב שהשאלה היא רטורית לטעמו
שלא ישרוף תפוסט
וייתן לאחרים שאולי להם יש גישה חיובית יותר במתן עזרה לענות.

ואני יודע שלא תקבל את הדעה שלי
בגלל שאני חדש נטו.

ודרך אגב
יוצא לי לקרוא הודעות ששל אחרים שבאמת הם שאלות קיטבג שמקבלות תשומת לב ולא ברקס.

שיהיה ערב טוב

בו אני יחדד את עצמי

או לחילופין אפשר לבוא בגישה יותר חיובית ולנסות לעזור, ואם לא בא למישהו לענות והוא חושב שהשאלה היא רטורית לטעמו
שלא ישרוף תפוסט

בגלל שאני חדש נטו.

ודרך אגב

שיהיה ערב טוב
הפורום נועד בשביל לשאול שאלות בקשר למצבים ספציפיים.
למשל- עשית סייקל, סיימת אותו, והבדיקות דם מראות שאתה עדיין מושבת.
במצב כזה באמת צריך לנהל דיון ולברר כל מקרה לגופו.

שאלה כמו ״כמה זמן אפשר להחזיק פרגניל עם מים סטריליים״, זו שאלה שיש לה תשובה אחת והיא נכתבה בפורום עשרות, אם לא מאות פעמים..
כשמישהו עדיין מגיע ושואל כזו שאלה זה רק בגלל שהוא לא חיפש.. וזה מביא עצבים, במיוחד למנהלים, שמשקיעים כאן די הרבה אנרגיה.

הפורום נועד בשביל לשאול שאלות בקשר למצבים ספציפיים.
למשל- עשית סייקל, סיימת אותו, והבדיקות דם מראות שאתה עדיין מושבת.
במצב כזה באמת צריך לנהל דיון ולברר כל מקרה לגופו.

שאלה כמו ״כמה זמן אפשר להחזיק פרגניל עם מים סטריליים״, זו שאלה שיש לה תשובה אחת והיא נכתבה בפורום עשרות, אם לא מאות פעמים..
כשמישהו עדיין מגיע ושואל כזו שאלה זה רק בגלל שהוא לא חיפש.. וזה מביא עצבים, במיוחד למנהלים, שמשקיעים כאן די הרבה אנרגיה.
אחי, איך אתה מעיז לענות לו. אסור לנו.😆

בו אני יחדד את עצמי

שלא ישרוף תפוסט

בגלל שאני חדש נטו.

ודרך אגב

שיהיה ערב טוב
אין כאן "ברקס". ברקס זה פשוט לנעול את האשכול מבלי להתייחס כלל, ואת זה מעולם לא עשיתי.
ולא קטלתי. למה אתה חושב שתשובה בסגנון "צא ולמד" בעצמך (אני מעודד אוטודידקטיות, זה משהו מאוד בסיסי שלכל אחד צריך שהיה במידה מסויימת) לא לגיטימית?
החיפוש שלך לקה בחסר בוודאות, ואני יודע זאת כי בעצמי עניתי על השאלה הזו כמה פעמים וגם אחרים. לא אמציא לך שקרים, זו האמת אלו הן העובדות.
הפורום ותיק ויש פה המון מידע וידע. כל כך הרבה שקשה להתמצא לפעמים ולהוציא עיקר מתפל, אבל, שוב, זה לא מבטל את הבקשה לביצוע חיפוש. ההיפך, זה רק יכול לעזור לאותו משתמש שבוחר לחפש ולראות לאלו כיוונים הרוח נושבת. כשיש מידע חדש או סוגיות באמת מהותיות, תאמין לי שאף אחד לא יתייחס בזלזול, אלא בדיוק ההיפך.
לגבי מה שאמרת על אי-נעילת אשכולות למשתמשים אחרים (חדשים עוד יותר וטריוויאלים ממך) - אין לך מה לקחת את זה אישית. שוב, רשמתי שהפורום כה רחב וקשה לפעמים לעקוב אחר הכל. כן, גם צוות ההנהלה כולו, שמונה כמה מנהלים, לא תמיד יכול לנטר אחר כל פעילות.
כאן, פורום סטרואידים ותרופות, הוא ה"בייבי" שלי. רק לא מזמן הייתי המנהל הבלעדי שלו ואני עדיין מרגיש כך, למרות הקידום. כאן אני יותר פעיל ושם לב לכל מילה שנכתבת, אז מן הסתם שקל יותר לפעול בהתאם למתרחש.
שום דבר ממה שאמרתי או עשיתי אינו בגין התרסה או פגיעה אישית לך.
קח את הדברים באופן חיובי, למידה עצמית והעלאת היכולות האישיות הן רק כלי שיתרום לך.

• פותח/ת השרשור
הכל טוב ויפה
אבל כמו שכל משתמש מגיב שונה לחומר אנבולי
ככה גם לגבי חומר קריאה, חיפוש.
משתמש בהחלט יכול להשתדל ולחפש ולקרוא ועדיין לא למצוא את מה ששאל או שפספס מתוך כלל הפורום.
גם אם זה נכתב מס' פעמים.

אלו הם החיים כל אחד שונה מאחר
ולכל אחד תכונות אופי וכשרונות שונים.

ואני לא מדבר באופן אישי עליי אלה על הכלל הרחב.

אני בטוח שבהמשך הדרך
אתה תגלה ותחשוב עליי דברים אחרים מימה שאתה חושב כעת.

שיהיה אחלה יום

קראת ולא הבנת? חיפוש למילה "פרגניל" ביצעת? יש רק איזה 1000 אשכולות בעניין

אני כאן הרבה זמן ולמדתי מלא מקריאה...... כמו שאתה מציין קריאה של חומר , לא הרבה יכולים להסיק מסקנות לעקוב אחרי נושאים
וכל הנושא הרבה שקיים .
לפעמים למי פעם ראשונה נכנס לעולם הזה גם 100 אשכולות היו ספאם כי אין לו מושג , ובגלל זה לפעמים צריך עזרה קטנה זה לא לאכיל בכפית.

אני כאן הרבה זמן ולמדתי מלא מקריאה...... כמו שאתה מציין קריאה של חומר , לא הרבה יכולים להסיק מסקנות לעקוב אחרי נושאים
וכל הנושא הרבה שקיים .
לפעמים למי פעם ראשונה נכנס לעולם הזה גם 100 אשכולות היו ספאם כי אין לו מושג , ובגלל זה לפעמים צריך עזרה קטנה זה לא לאכיל בכפית.
מסכים איתך שמי שחדש לגמרי בתחום הזה מה שכתוב יראה לו כמו סינית בהתחלה. אבל רק בהתחלה, ככל שקוראים יותר ויותר, בסוף גם מבינים את השפה הזאת ויודעים להתמצא.
בנוסף, לפני שנתיים בערך, תום הכין נעוץ ״שאלות ותשובות״. הוא הסביר שם פשוט הכל, בשפה הכי פשוטה ובצורה הכי מובנת שאפשר להסביר בכתב..
בין היתר הוא גם כתב שם כמה זמן אפשר להחזיק פרגניל עם מים בקטריוסטטיים וסטריליים וגם מה ההבדל בינהם... יותר מזה?
בכל מקרה, עזבו שטויות- להתווכח על כאלה דברים זה פשוט מטומטם.
לפותח הפוסט- אני מצרף קישור לנעוץ של תום. תקרא אותו ותשנן- יעזור לך להמשך וגם יחסוך עצבים ומריבות..
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

וכל הנושא הרבה שקיים .
גם אני הייתי כזה אבל הבטחתי לעצמי שאני לא מזריק לפני שאני יודע מה שאני עושה! אז למדתי פה בפורום עוד בתקופה של אביעד עדי מאניה ותום וגם היום מהשאר שמנהלים... ידע זה כוח לא חושב שלתחום כזה של סטרואידים כדאי להיכנס ללא ידע עצמי מספיק! זה לא תוסף תזונה שואללה מקסימום נפלת על מה שנקרא "אמינו ספייקינג" או שקנית BCAA סתם בלי צורך כי בילדר המליץ לך. זה לא תוספים זה סטרואידים!!!! צריך ככבוד לתחום והכובד יגיע מיע ממשי ומקצועי שצריך לצבור לבד!

גם אני הייתי כזה אבל הבטחתי לעצמי שאני לא מזריק לפני שאני יודע מה שאני עושה! אז למדתי פה בפורום עוד בתקופה של אביעד עדי מאניה ותום וגם היום מהשאר שמנהלים... ידע זה כוח לא חושב שלתחום כזה של סטרואידים כדאי להיכנס ללא ידע עצמי מספיק! זה לא תוסף תזונה שואללה מקסימום נפלת על מה שנקרא "אמינו ספייקינג" או שקנית BCAA סתם בלי צורך כי בילדר המליץ לך. זה לא תוספים זה סטרואידים!!!! צריך ככבוד לתחום והכובד יגיע מיע ממשי ומקצועי שצריך לצבור לבד!

לא מסכים איתך בכלל אתה יכול לא לדעת כלום, אבל אתה צריך למצוא יועץ שכן מבין.
לדוגה X שהוא רוצה להזריק ואפילו לא יודע זה טסט פונה ליועץ שלא מוכר לו את המוכר ויכול לבנות אחלה סייקלים.
ידע זה בהחלט כוח, אבל יש אנשים שמעדיפים כך .

לדוגמה אני רוצה להתחיל סייקל ואני לא מבין כלום , אני פונה לדניאל- שומע דניאל קח 500 שקל תעשה לי יעוץ לגבי הסקייל, זאת דוגמה שלא צריך לדעת כלום .
זה עובד לא רק בתחום הזה.
יועצי פנסיה מס השקעות נדלן ביטחון בכל תחום .

אתה טועה. זה ש"דניאל" (תודה על הבחירה לדוגמא החיובית) המליץ על סייקל ראשון נכון לפי הספר, לא אומר שלא היית יכול ליפול על "דניאל" אחר, שהיה ממליץ על סייקל אחר פרוע ולא טוב. מה שהבחור כנראה מנסה לומר, אם הבנתי נכון ואני אתמוך בכך, שעל המשתמש כבר מראש לדעת מה הוא צריך לסייקל (בעיקר הראשון והבסיסי), מתי לקחת כל דבר ואיך להשתמש. להיות מונחה במאת האחוזים ללא ידע אישי קלוש זה מתכון סביר לבעיות.

לא מסכים איתך בכלל אתה יכול לא לדעת כלום, אבל אתה צריך למצוא יועץ שכן מבין.
לדוגה X שהוא רוצה להזריק ואפילו לא יודע זה טסט פונה ליועץ שלא מוכר לו את המוכר ויכול לבנות אחלה סייקלים.
ידע זה בהחלט כוח, אבל יש אנשים שמעדיפים כך .
לדוגמה אני רוצה להתחיל סייקל ואני לא מבין כלום , אני פונה לדניאל- שומע דניאל קח 500 שקל תעשה לי יעוץ לגבי הסקייל, זאת דוגמה שלא צריך לדעת כלום .
זה עובד לא רק בתחום הזה.
יועצי פנסיה מס השקעות נדלן ביטחון בכל תחום .
אתה צודק בכללי , אבל כשפונים ליועץ פיננסי עדיף לדעת מושגים בסיסיים כמו מה זה כסף, באיזה מטבעה משתמשים בארץ וכו.
לרוב האנשים פה לא יודעים דברים בסיסיים וכבר דוחפים חומרים לגוף.

אתה טועה. זה ש"דניאל" (תודה על הבחירה לדוגמא החיובית) המליץ על סייקל ראשון נכון לפי הספר, לא אומר שלא היית יכול ליפול על "דניאל" אחר, שהיה ממליץ על סייקל אחר פרוע ולא טוב. מה שהבחור כנראה מנסה לומר, אם הבנתי נכון ואני אתמוך בכך, שעל המשתמש כבר מראש לדעת מה הוא צריך לסייקל (בעיקר הראשון והבסיסי), מתי לקחת כל דבר ואיך להשתמש. להיות מונחה במאת האחוזים ללא ידע אישי קלוש זה מתכון סביר לבעיות.

לא בהכרח,גם אם אני אלמד לבד קיים סיכוי שאפול על חומר מוטה, אפשר לצמצם את הסיכוי ולהתעייץ אצל מישהוא שאינו "מוכר לך את הסחורה כמו שנקרא" ,
לא הרחבתי אבל פשוט צריך למצוא את ה"דניאל" הנכון ....... שזאת גם לא בחירת קלה ולא פחות מצריכה חשיבה והפעלת שיקול דעת.
אתה צודק בכללי , אבל כשפונים ליועץ פיננסי עדיף לדעת מושגים בסיסיים כמו מה זה כסף, באיזה מטבעה משתמשים בארץ וכו.
לרוב האנשים פה לא יודעים דברים בסיסיים וכבר דוחפים חומרים לגוף.
לא מסכים איתך , ראיתי לפני כמה ימים בעל עסק עצום , שיש לו בחור שיש לו יכול אשראי משוגעת בסביבות10 מיליוןדולר (של משקיע) הוא פשוט מסתובב בעולם וקונה נכנסים בעלי פונצאיל גדילה בערים מתפתחות.
בעל הכסף אמר שלפעמים הוא לא מעודן כמה חודשים איזה בתים קיימים אצלו מה הקונהמוכר שלו רכש, לעיקר...... פשוט צריך למצוא את ה"דניאל" הנכון

נערך לאחרונה:
לא בהכרח,גם אם אני אלמד לבד קיים סיכוי שאפול על חומר מוטה, אפשר לצמצם את הסיכוי ולהתעייץ אצל מישהוא שאינו "מוכר לך את הסחורה כמו שנקרא" ,
לא הרחבתי אבל פשוט צריך למצוא את ה"דניאל" הנכון ....... שזאת גם לא בחירת קלה ולא פחות מצריכה חשיבה והפעלת שיקול דעת.

לא מסכים איתך , ראיתי לפני כמה ימים בעל עסק עצום , שיש לו בחור שיש לו יכול אשראי משוגעת בסביבות10 מיליוןדולר (של משקיע) הוא פשוט מסתובב בעולם וקונה נכנסים בעלי פונצאיל גדילה בערים מתפתחות.
בעל הכסף אמר שלפעמים הוא לא מעודן כמה חודשים איזה בתים קיימים אצלו מה הקונהמוכר שלו רכש, לעיקר...... פשוט צריך למצוא את ה"דניאל" הנכון
עוד הפעם, בעל הכסף לא נכנס לדקויות אך תאמין לי הוא יודע מה זה כסף ואיך להרוויח אותו. זה שווה ערך ללהכיר את חומרים ודברים בסיסיים כמו שילובים אפשריים ותופעות ליווי נפוצות. בשביל לתכנן סייקל עם הורמון גדילה ואינסולין צריך להיתיעץ עם ״דניאל״ כדי לדעת לערבב פרגניל מספיק לקרוא בגוגל או פורום.

• פותח/ת השרשור
חברים
אומנם אני כבר ירדתי מהנושא
ואני לא הייתי מגיב פה שוב אם הפוסט הזה לא היה מוקפץ שוב
אבל עד היום, למרות שהלכתי שוב לקרוא איפה שהמלצתם שכבר קראתי מס' פעמים מלחלתחילה
וביצעתי חיפוש בכלל הפורום שוב

אין שום מענה והתיחסות כמה זמן ניתן לשמור את הפרגניל בקירור לאחר שעורבב רק עם מים סטריליים?
עדיין אף אחד לא ענה ולא השיב על זה, וזה לא כתוב באף מדריך

אז חברים
בואו לא נזלזל באף אינטיליגנצייה של אף אחד פה גם אם הוא חדש
שאלתי שאלה לגיטימית, פשוטה, ולאחר שבוצע חיפוש מס' פעמים ושלא היה לה תשובה

ואני באמת לא רוצה להכנס לאף ויכוח עם אף משתמש פה
מי שרוצה מוזמן להשיב את התשובה
ומי שלא, לא נורא אני יחייה עם זה

שיהיה אחלה יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית