הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אלכוהול בסייקל?

Shmuel1122

משתמש מתחיל
81
7
נק' מוניטין:
7
81
7
אז ככה סייקל כולל 4cc test
ו 30מג דיבול

אם אני רוצה לשתות נניח איזה 2-3 כוסות וודקה רדבול בבר , הנזק לכבד יהיה משמעותי? לא מדבר מבחינת תוצאות.

אני לא שותה בדר״כ אבל ממש מתחשק לי הפעם .

האם זה יהיה קריטי אם באותו היום שלקחתי 20 מג דיבול אני אשתה?

אננטט. אבל בואו בבקשה נתרכז בנושא, האם חד פעמי לשתות שנים שלושה כוסות וודקה רדבול בבר יהיה קריטי לנזק בגוף? בכל זאת אני לא שותה אלכוהול בתדירות גבוה אבל באמת מתחשק לי הפעם לצאת לבלות קצת.
כבר ענו לך זה לא בעיה. כל עוד לא תעשה את זה על בסיס קבוע.

אננטט. אבל בואו בבקשה נתרכז בנושא, האם חד פעמי לשתות שנים שלושה כוסות וודקה רדבול בבר יהיה קריטי לנזק בגוף? בכל זאת אני לא שותה אלכוהול בתדירות גבוה אבל באמת מתחשק לי הפעם לצאת לבלות קצת.
עזוב רגע את הנושא ובוא תתרכז רגע במה שבאמת חשוב- אתה על המון חומר, אתה לא מנצל חצי ממנו, אתה סתם מעיב על ההתאוששות שלך אחר כך ואתה מבזבז סתם הרבה כסף על סייקל שיכלת להסתפק במחצית מהמינון ומחצית מהמחיר..
יכולת לקנות המון כוסות וודקה רדבול בכסף הזה (אם אתה גר בתל אביב אז לפחות איזה 4 כוסות)- לא חבל?

• פותח/ת השרשור
עזוב רגע את הנושא ובוא תתרכז רגע במה שבאמת חשוב- אתה על המון חומר, אתה לא מנצל חצי ממנו, אתה סתם מעיב על ההתאוששות שלך אחר כך ואתה מבזבז סתם הרבה כסף על סייקל שיכלת להסתפק במחצית מהמינון ומחצית מהמחיר..
יכולת לקנות המון כוסות וודקה רדבול בכסף הזה (אם אתה גר בתל אביב אז לפחות איזה 4 כוסות)- לא חבל?
אז איך אני אנצל את רובו ?

אז איך אני אנצל את רובו ?
אתה לא...
זו בדיוק הנקודה.
העלאת מינונים זה משהו שנבנה לאורך זמן והולך ביחד עם התקדמות.
לקחת גרם טסט כשאתה עדיין לא בשל לזה, זה מעשה מטומטם ובזבוז של כסף ובריאות. אתה הייתה מתקדם בדיוק אותו הדבר על 500 מג טסט (אולי פוטנציאלית הייתה יכול להתקדם פחות, אבל בפועל אתה תתקדם כמעט באותה הכמות שהייתה מתקדם על גרם).

נערך לאחרונה:
אתה פשוט לא יודע איזה נזק אתה גורם לגוף שלך , אקנה זה חלק מהתגובה של הגוף לסמן לך שמשהו לא תקין , שמשהו לא בסדר. ואתה בשלך , ממשיך ללכת עם ראש בקיר ולחשוב שאתה יודע יותר טוב מכל אחד אחר מה אתה עושה. 1 גרם טסט בסייקל ראשון? בדיחה

נערך לאחרונה:
כולכם מבלבלים תמוח וחסרי מעש.. אמרתם פעם אחת פעם שניה לבנאדם והוא בשלו אז יאללה....
וגם אני מת לדעת איך בדיוק אתה מנצל גרם טסט? בחיית לא ידעתי שצריך לדעת לנצל אותם

כולכם מבלבלים תמוח וחסרי מעש.. אמרתם פעם אחת פעם שניה לבנאדם והוא בשלו אז יאללה....

אתה מת לדעת? קרא נעוצים , קרא מאמרים , תשכיל ותרחיב את הידע.
לא נשקף מדברייך שיש לך הרבה אור חדש לשפוך בנושא. מר "טרן"

בוא נגיד שאם תגיע לגרם טסט אבל אתה במקסימום 500 גרם פחמימה יכול להכניס, אז אתה בדיחה...
אבל עזוב אחי.. אתה לוקח 100 מג וויני כנראה אתה אותו טיפוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית