הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי וורטקס

danielkkk

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
חברים מה הבדל בין טסט אנטט 250 מ"ל לבין טסט ציפיאנט 200 מ"ל מה יותר חזק עד עכשיו הייתי לוקח רק אנטט והומלץ לי להוסיף פרופ קצר מישהו יודע מה זה? הסייקל כולל דקה ארוך דיאנבול וPCT

חברים מה הבדל בין טסט אנטט 250 מ"ל לבין טסט ציפיאנט 200 מ"ל מה יותר חזק עד עכשיו הייתי לוקח רק אנטט והומלץ לי להוסיף פרופ קצר מישהו יודע מה זה? הסייקל כולל דקה ארוך דיאנבול וPCT
אין פה ייחס בין חזק או חלש אלא הזמן חיים של אננטט יותר מהר מספיונט , ולתת ספיונט מול אננטט הוא תדירות הזריקה יותר רחוקה , דוגמא :
ספיונט זריקה 1 בשבוע מול אננטט פעמיים מחולק ל 3.5 יום הפרש בין זריקה לזריקה . קח בחשבון שאסטרים הספיונט הוא יותר ארוך והמג הוא פחות אז אתה צריך לתת יותר מג מהאנטט . לדוגמא :
750מג אנטט
800מג ספיונט
להוסיף פרופ לספיונט זה אפשרי אבל אתה יכול לקחת במקום כבר סוסטנון . אני במקומך אם אתה לוקח כבר ננדרולון בשילוב דיבול אל תיגע בספיונט כי אתה תיהיה ממש בלון מהספיחת נוזלים מהדיבול והננדרולון . תשתמש אם כבר בפרופ אלא אם כן לא מפריע לך להיות בלון אז תיקח אננטט

אסטר הטסט לא קובע את כמות ספיחת הנוזלים, עליות וירידות של רמת הטסט בדם זה מה שיגרום ליותר נוזלים וליותר תופעות לוואי בפוטנציה ככל שרמות החומר בדם יציבות יותר פחות נוזלים וסיכוי מופחת לתופעות לוואי וזה נכון גם לגבי כל חומר אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית