הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצע לחץ? אם רק תעזרו ..

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
אז אפשר להגיד שסבתא שלי במצב לא הכי "מזהיר" לצערי הרב
לקום מהמיטה בשבילה זה סיפור,צריכה אנשים שירימו אותה ויחזירו אותה,כרגע אני חלק פעיל בעזרה שלה כמה שאפשר (אני מאילת,היא מצפה רמון)
יוצא שאני כל סופש מבלה אצלה כדי להיות איתה כמה שאפשר,ועכשיו היא והמשפחה באילת במלון
בכל מקרה יש לה פצע לחץ בטוסיק,ולפי מה שאני רואה זה דבר שמאוד מאוד משפיע לה על הנוחות,לפעמים ממש כואב לה לשבת על הטוסיק מעל 5 דקות בגלל הפצע,ולפעמים צריך להרים אותה מעל חצי שעה לזוויות שונות כדי למצוא תנוחה שהיא תוכל להישאר חצי שעה בלי שיכאב לה
לוותר עליה? זה בערך הדבר הכי אחרון ודבר שלא עלה בדעת במשפחה,בא הבן שלה מאמריקה להיות איתה בזמן הקרוב,אמא שלי עזבה תעבודה לפני כמה חודשים כדי להיות איתה.
זה סתם היה חפירה על כמה המצב לא מזהיר,עכשיו השאלה האמיתית היא איך מתמודדים עם פצע לחץ?
לא אשקר אם אגיד שחרשתי בערך כל אתר באינטרנט שיש בו את הצירוף מילים "פצע לחץ" או שהמשפחה שאלה כל רופא בסורוקה ללא הצלחה לעזרה
אם מישהו פה נתקל במצב דומה ששמע על פיתרון לעזרה,או חווה את זה בעצמו\משפחה או כל מידע אני הרבה יותר מאשמח לדעת את הפיתרונות הידועים לכם לגבי פצע לחץ

מאחל לסבתא שלך בריאות ואריכות ימים אבל אם זה מצב קבוע שווה להפעיל שירותי רווחה ולבדוק אם היא זכאית לחוק סיעוד כדי לקבל עובד זר.

לצערנו במבנה החברה שלנו היום רוב האנשים לא יכולים לשים את החיים בפאוז ולטפל 24/7 בבן משפחה מתבגר שצריך עזרה.

• פותח/ת השרשור
מאחל לסבתא שלך בריאות ואריכות ימים אבל אם זה מצב קבוע שווה להפעיל שירותי רווחה ולבדוק אם היא זכאית לחוק סיעוד כדי לקבל עובד זר.

לצערנו במבנה החברה שלנו היום רוב האנשים לא יכולים לשים את החיים בפאוז ולטפל 24/7 בבן משפחה מתבגר שצריך עזרה.
תודה רבה,וכבר הדגשתי שאמא עזבה את העבודה בכדי לטפל בה ולהיות איתה,והבן שלה כביכול דוד שלי בא מארהב בכדי להיות איתה,ככה שאצלנו זה די אפשרי לשים את החיים בפאוז ולטפל בה 24\7 כי כרגע זה מה שאנחנו עושים ונעשה עד שישתפר המצב.
בכל מקרה,הבעיה היא לא מי יהיה איתה כי אין מצב כזה שאין איתה מישהו,כן יש לה עוזרת עד 4-5 בצהריים כל יום שכבר נהייתה משפחה שלנו ואוהבת אותה מעבר לעבודה שלה.
מה שאני מנסה בעצם לקבל זה מידע איך לפתור לה את הבעיות של הפצעי לחץ,כי לפי מה שאני רואה זה מפריע לה בקושי מטורף בחיי היומיום שפשוט כואב לי לראות את זה ...
לפי דעתי יש מזרונים נגד פצעי לחץ במיוחד לאנשים במצב הזה.
בדקתי על זה,לא מצאתי משהו מעניין בקשר לזה אבל אם אתה אומר שזה קיים,אני באמת אמשיך לחפש תודה רבה !

ערב טוב, אני עבדתי בעסק שמספק ציוד לנכים ולאנשים במצב סיעודי, וסיפקנו פתרונות למניעה וטיפול בפצעי לחץ.
דבר ראשון יש לפנות לרופא משפחה ולהגיש בקשה לכרית/מזרון נגד פצעי לחץ, ולאחר מכן יבוא פיזיוטרפיסט לבדוק את המטופל, ולאחר זמן (אפשר להגיד שזה עלול לקחת כ-חודש עד 3 חודשים ממה שאני ראיתי) תקבלו שובר ממשרד הבריאות לקבלת הציוד הדרוש, שאותו תוכלו לקבל ממגוון היבואנים שיציעו לכם. הפרוצדורה הזאת חוסכת ממכם הוצאה כספית, אך היא לוקחת זמן.
כמו שאמרת שיש לה פצע לחץ בישבן, יש מגוון של כריות למניעת פצעי לחץ ברמות שונות שאפשר לקבל, שמותאמות לפי רמות סיכון (רמת הסיכון שלה היא גבוהה, כלומר שקיים פצע לחץ).
כמובן שניתן לבצע רכישה פרטית מאחד היבואנים, אך היא בדרך כלל יקרה.

רפואה שלמה ובריאות.

• פותח/ת השרשור
ערב טוב, אני עבדתי בעסק שמספק ציוד לנכים ולאנשים במצב סיעודי, וסיפקנו פתרונות למניעה וטיפול בפצעי לחץ.
דבר ראשון יש לפנות לרופא משפחה ולהגיש בקשה לכרית/מזרון נגד פצעי לחץ, ולאחר מכן יבוא פיזיוטרפיסט לבדוק את המטופל, ולאחר זמן (אפשר להגיד שזה עלול לקחת כ-חודש עד 3 חודשים ממה שאני ראיתי) תקבלו שובר ממשרד הבריאות לקבלת הציוד הדרוש, שאותו תוכלו לקבל ממגוון היבואנים שיציעו לכם. הפרוצדורה הזאת חוסכת ממכם הוצאה כספית, אך היא לוקחת זמן.
כמו שאמרת שיש לה פצע לחץ בישבן, יש מגוון של כריות למניעת פצעי לחץ ברמות שונות שאפשר לקבל, שמותאמות לפי רמות סיכון (רמת הסיכון שלה היא גבוהה, כלומר שקיים פצע לחץ).
כמובן שניתן לבצע רכישה פרטית מאחד היבואנים, אך היא בדרך כלל יקרה.

רפואה שלמה ובריאות.
תודה רבה !
ללא ספק אחת מהתשובות שקיוויתי לקבל פה,יש לך אולי מושג כמה עולה לקנות בדרך פרטית?
לגרום לה לסבול עוד 3 חודש על כמה שקלים לא נשמע לי פרקטי במיוחד ...

תודה רבה !
ללא ספק אחת מהתשובות שקיוויתי לקבל פה,יש לך אולי מושג כמה עולה לקנות בדרך פרטית?
לגרום לה לסבול עוד 3 חודש על כמה שקלים לא נשמע לי פרקטי במיוחד ...
המחיר יכול להיות בין מאות לאלפי שקלים- תלוי בסוג, באיכות וביבואן.
בעסק שעבדתי בו (ואני מאמין שזה גם אצל שאר היבואנים ככה) היה צריך לבקש הצעת מחיר.

ממה שאני מכיר טיפול באוזון או בחמצן בלחץ יכול מאד לעזור לסגור את הפצע. חפש טיפול באוזון או חמצן בלחץ..

• פותח/ת השרשור
ממה שאני מכיר טיפול באוזון או בחמצן בלחץ יכול מאד לעזור לסגור את הפצע. חפש טיפול באוזון או חמצן בלחץ..
אריץ על זה חיפוש נרחב באינטרנט ואלך עם המידע למשפחה,נראה אם יש משהו לעשות בנידון מקווה מאוד שכן,תודה רבה !
המחיר יכול להיות בין מאות לאלפי שקלים- תלוי בסוג, באיכות וביבואן.
בעסק שעבדתי בו (ואני מאמין שזה גם אצל שאר היבואנים ככה) היה צריך לבקש הצעת מחיר.
אוקיי תודה רבה,לדעתי אם נסיק שזה יעזור לה בצורה שתקל עליה באמת,נלך כבר לקנות פרטי ולא ניתן לה לחכות בשביל מאות\אלפי שקלים.
תודה רבה ! אם ישלך עוד כל מיני טיפים\עצות שיש לך לזרוק בנושא אתה ממש מוזמן להגיב,כל עזרה תעזור לה להרגיש טוב יותר אפילו במעט ...

בנוסף לכל מה שאמרו לך,פצעי לחץ בקשישים נוצר לרוב ביגלל שכיבה/ישיבה באותה התנוחה- לכן חשוב לשנות תנוחה אתם יכולים להעזר בכריות בשביל לתמוך בגוף, בשביל למנוע פצעי לחץ במקומות מועדים לפורענות נוספים כמו העקבים בזמן שכיבה להוסיף כריות גם מתחת לרגליים.
בנוסף לפנות לרופא משפחה לבקש מרשם לחבישות, יש המון חבישות בשוק שנועדו לטיפול בפצעים מהסוג הזה. דוגמא אחת מיני רבים זה חבשית polymem.

• פותח/ת השרשור
בנוסף לכל מה שאמרו לך,פצעי לחץ בקשישים נוצר לרוב ביגלל שכיבה/ישיבה באותה התנוחה- לכן חשוב לשנות תנוחה אתם יכולים להעזר בכריות בשביל לתמוך בגוף, בשביל למנוע פצעי לחץ במקומות מועדים לפורענות נוספים כמו העקבים בזמן שכיבה להוסיף כריות גם מתחת לרגליים.
בנוסף לפנות לרופא משפחה לבקש מרשם לחבישות, יש המון חבישות בשוק שנועדו לטיפול בפצעים מהסוג הזה. דוגמא אחת מיני רבים זה חבשית polymem.
כן זה ידוע לנו,היא מלאה בכריות לתמיכה ומנסים להזיז אותה כל כמה זמן כדי לא ליצור עוד פצעי לחץ
כרגע הם בישבן ככה שזה ממש ממש מקשה עליה לזוז,לשכב או לשבת ....
שמתי לב שנוצר לה לאחרונה בעקב,אבל זה פחות מפריע כי הרגליים מוגבהות באוויר רוב הזמן,הדבר העיקרי שמפריע לה זה לא הדיאליזה שהיא עוברת כי הכליות שלה בקריסה,לא הסרטן שחזר לה והיא כמובן תנצח אותו שוב,ולא הגיל המבוגר שלה,אלא הפצע לחץ הארור בתחת ...
אני כרגע אנסה ליצור קשר עם חברות שמספקות מזרונים או כלים לעזר לזה,נראה עד כמה זה אופציה ריאלית מבחינת עזרה,כי כלכלית אני בספק אם יש קושי על מנת לעזור לה,בכל מקרה תודה רבה על התשובה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית