הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה 2

מצב
השרשור נעול

קרם עוגיות

משתמש פעיל
331
43
נק' מוניטין:
-38
331
43
אני מסיים חיטובון קצר ונכנס לסייקל שני

12 שבועות טסט פרופ 750 מג
סופרדרול 30 מג ל 4-5 שבועות.
אני חושב להתארגו גם על NPP במינון של 300 מג אך אחרי חיפוש בפורום קצת נרתעתי ממנו בגלל רמות פרולקטין

מה אתם אומרים שווה להוסיף NPP ?

כמובן פרגניל ו PCT יהיו פה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
על איזה אחוז שומן היית ממליץ להכנס לסייקל כזה ?
כרגע אני באיזור 15-16

• פותח/ת השרשור
בקשר לדוסטינקס לרחת מההתחלה או לחכות לתופאות לוואי ?
ואם מההתחלה אז מינון של 0.5 או 1 מג מחולק 2 בשבוע כל 3.5 ימים?

תלוי מה הפרולקטין ההתחלתי שלך, בכל מקרה הדקה יעלה אותו.. הייתי מחכה קצת לתופעות לוואי

חכה להתפתחות. אל תיקח אף תרופה מראש ללא ידיעת רגישות מוכחת.

אז מתאימים את הדקה לפי הטסט ?
כן, אפשר לומר.
אם מסתכלים מ"ג ל-מ"ג חומר פעיל - טסט מול ננדורולון - נשים לב שבדרך כלל רמות גבוהות יותר של טסט ימנעו תופעות לוואי הקשורות בפרולקטין גבוה. לא להתבלבל, לא מדובר בכך שטסט מונע עליית פרולקטין, אלא בהינתן מצב של טסט מספיק גבוה למול פרולקטין כלשהו, יש סבירות שתופעות לוואי אופייניות לפרולקטין לא תתרחשנה. עם זאת, זה די "על הנייר", לכן צריך גם לקחת בחשבון את הסובייקט ורגישותו לחומר. ישנם אנשים שננדרולון לא מעלה להם את הפרולקטין באופן חריג כלשהו (אני למשל אחד מהם, וזה נבדק בבדיקות דם במהלך שני הסייקלים באחרונים בהם שילבתי NPP), ויש כאלה שיסבלו מתופעות לוואי של פרולקטין גבוה גם עם המינון הנמוך והבטוח ביותר של ננדרולון, ואך חרף שימוש במינון טסט מספיק במקביל.

מאחר ואתה לא יודע כיצד הגוף שלך יתנהג, כל שניתן מראש לעשות, הוא לשים לב שמינון הטסט גבוה ממינון הננדרולון. אם במהלך הסייקל יחולו תופעות לוואי של פרולקטין גבוה (לעיתים חלק מתופעות הלוואי מיוחסות אף לאסטרוגן גבוה, לכן צריך לדעת בזהירות ובמקצועיות למפות מה שייך למה), רק אז תשלב דוסטינקס. להבא, רק אחרי שחווית סייקל עם ננדרולון, תדע כיצד הגוף שלך מגיב ותוכל מראש להחליט אם לשלב דוסטינקס מתחילת הסייקל, או רק בעת הצורך.

• פותח/ת השרשור
כן, אפשר לומר.
אם מסתכלים מ"ג ל-מ"ג חומר פעיל - טסט מול ננדורולון - נשים לב שבדרך כלל רמות גבוהות יותר של טסט ימנעו תופעות לוואי הקשורות בפרולקטין גבוה. לא להתבלבל, לא מדובר בכך שטסט מונע עליית פרולקטין, אלא בהינתן מצב של טסט מספיק גבוה למול פרולקטין כלשהו, יש סבירות שתופעות לוואי אופייניות לפרולקטין לא תתרחשנה. עם זאת, זה די "על הנייר", לכן צריך גם לקחת בחשבון את הסובייקט ורגישותו לחומר. ישנם אנשים שננדרולון לא מעלה להם את הפרולקטין באופן חריג כלשהו (אני למשל אחד מהם, וזה נבדק בבדיקות דם במהלך שני הסייקלים באחרונים בהם שילבתי NPP), ויש כאלה שיסבלו מתופעות לוואי של פרולקטין גבוה גם עם המינון הנמוך והבטוח ביותר של ננדרולון, ואך חרף שימוש במינון טסט מספיק במקביל.

מאחר ואתה לא יודע כיצד הגוף שלך יתנהג, כל שניתן מראש לעשות, הוא לשים לב שמינון הטסט גבוה ממינון הננדרולון. אם במהלך הסייקל יחולו תופעות לוואי של פרולקטין גבוה (לעיתים חלק מתופעות הלוואי מיוחסות אף לאסטרוגן גבוה, לכן צריך לדעת בזהירות ובמקצועיות למפות מה שייך למה), רק אז תשלב דוסטינקס. להבא, רק אחרי שחווית סייקל עם ננדרולון, תדע כיצד הגוף שלך מגיב ותוכל מראש להחליט אם לשלב דוסטינקס מתחילת הסייקל, או רק בעת הצורך.

תודה רבה על התגובה המפורטת!
אני מתכנן טסט פרופ 750 בשבוע.
כמה npp היית ממליץ לי להתחיל ?

• פותח/ת השרשור
כל הסייקל הולך להיות עם מזרקי אינסולדרך אגב אני מניח שראית את הסרטון המדובר על הבחור שמדבר על הזרקת שמנים וחומרים דרך מחט אינסולין. אפשר לשמוע את דעתך בנושא והאם ניסית

ממש שוקל את האופציה הזאת. עושה חיים קלים בהרבה

• פותח/ת השרשור
יש בעיה להיות במינון טסט כמו בסייקל הראשון ? 500 מג
ואת הדקה לשים על 350-400

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית