הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל ראשון סוסטנון+דקה קצר

moshelasker27

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
2
9
2
אחרי כמה זמן רואים תוצאות בדרך כלל?
2 זריקות בשבוע 1CC סוסטנון {250}פעמיים בשבוע
ודקה קצר 1CC ו1.5 CC

אוכל כ230-300 גרם חלבון
250-400 גרם פחמימה
בלי הרבה שומן בכלל
עופות דגים שיקים איזו וכאלה.
תוספים כמו קריאטין גלוטמין אומגה 3 ומגנזיום קבוע.
אני בתוך זה כשבועיים.

אחי אתה מבלגן פה הכל
סייקל ראשון זה רק טסט ואולי רק איזה דיבול לקיק להתחלה! בטח שלא דקה!!!
אוכל זה תלוי בהרבה גורמים אתה רושם פחמימה 250 400 אחי זה פער ענק! סתם לרשום?
חבל שכבר התחלת...
פרגניל? פיסיטי? יש?

• פותח/ת השרשור
אחי זה סיקל ראשון שלי. והוא מורכב ממה שאמרתי
אני ספורטאי מגיל צעיר ולאורך שנים,מאיגרוף תאילנדי עד לאתלטיקה קלה,
משקולות וחדר כושר זה משהו שתמיד היה וחיפשתי קיק בתוצאות.
לגבי הפחמימה חשבתי שתבין שמדובר ביום אימון ויום ללא אימון..

ולא אין שום דבר בנוסף נטו מה שרשמתי במינון שרשמתי.

• פותח/ת השרשור
זה לא עוזר לשאלה שלי לגבי התוצאות, ובנוסף הסיקל הוא לפי החלטה של מי שמתחרה ברמות הגבהות בארץ ובחול והחליט שזה מה שמתאים לי.

• פותח/ת השרשור
א. זה מעניין לשמוע אנשים שמתאמנים ולקחו פעם ראשונה סייקל דומה או מכירים .
ב. זה שהוא מי שהוא לא אומר שהוא יענה בצורה פרטנית כי אני בסופו של יום עוד מישהו שלקח ממנו חומר אז התשובות הם בגדול.
ג.לא צריך להיות ציני אני לא באתי להציק או לשאול סתם שאלות זה מסקרן ומעסיק אותי אז אני בודק.

א. מעניין? אחי אתה עושה מחקר סטטיסטי כדי להרגיש טוב עם עצמך? סייקל ראשון לא משנה מי אתה מה אתה מה היית ולמה אתה מצפה, יש לעשות "לפי הספר". זה שמציעים לך מעבר, גם אם זה פיל הית' בכבודו ועצמו, לא הופך את זה לנכון!!!! סך הכל באים לטובתך גבר מנסה לעזור לך מצידי תזריק מה שבא לך אל תתלונן אחר כך
ב. תאמין למידע ומדע ולא לצורה חיצונית, זה המתכונת הכי בטוחה ליפול. אתה לא תמאין כמה אנשים שנראים מיליון דולר אין להם מושג בשיט מחומרים הכל עניין של מפה לאוזן ולמי שיש יותר גדול יש יותר ידע בהכרח? ממש לא
ג. לא ציני באמת רוצה שלא תילך שולל. תחפור עוד בפורום פה תגלה שזו הדעה הרווח ולא סתם ככה כי בא לנו לעשות ראש קטן.

• פותח/ת השרשור
אחי אני בעד ביקורת ומבין מה אתה אומר אבל בגלל שאין לי שמץ זרמתי עם מה שאמר לי.
אבל תבין אני כבר בתוך העניין ובתוך הסייקל של הטסט והדקה.. ורוצה לשמוע מה נגד ומה בעד תמיד

א. זה מעניין לשמוע אנשים שמתאמנים ולקחו פעם ראשונה סייקל דומה או מכירים .
ב. זה שהוא מי שהוא לא אומר שהוא יענה בצורה פרטנית כי אני בסופו של יום עוד מישהו שלקח ממנו חומר אז התשובות הם בגדול.
ג.לא צריך להיות ציני אני לא באתי להציק או לשאול סתם שאלות זה מסקרן ומעסיק אותי אז אני בודק.

חבר, זה שהוא מכר לך חומרים אסורים בניגוד לחוקי מדינה עושה אותו לפחות אחראי לענות לך על שאלות.

בנוסף, זה שאתה החלטת להכניס הורמונים לגוף ללא שום ידע והבנה מוקדמים לא עושה אותך חכם במיוחד.

הבחור מעלה ענה לך בצורה הכי מפורטת לרמה המעורפלת שלך.

תקרא:
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

תבין מה רשום ואז תבוא עם שאלות מפורטות .

אם לא, נראה לי לא תקבל פה תשובות רציניות.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתם מדברים כאילו עשיתי איזה משהו קיצוני מידי חוץ מלהלחיץ ולצאת עלי לא עשיתם שום דבר מועיל.
יעלה תמונות בסוף הסייקל יסתום כמה פיות לא מפרגנות.
כל טוב ותודה על לא דבר

לא אמרתי שלא תגדל. את התמונות אתה יכול לשמור לעצמך אני לא מתחרה איתך למי משתין יותר רחוק. אתה רוצה להיות מקצועי? תדע שמה שאתה עושה למתחיל לא מקובל וזה סתם הימור מסוכן! ניהול סיכונים לא עשית והקשבת למישהו על סמך תארים ומראה.

מה אתה יודע על הגוף שלך מראש? איך תגיב לחומרים? סתם דוגמא לסייקל שלך תזרום איתי
נניח יש לך ג'ינו. ככה פתאום מתחיל. לך תדע אם זה מאסטרוגן או פרולקטין בגלל הדקה. סתם סרט רע. מה תשתמש? טמוקסיפן? דוסטינקס? איך מה למה כמה מתי? סתם לסבך בהתחלה מה שפשוט! ועזוב שההתאוששות מדקה קשה יותר, מאיפה לך לדעת מה יהיה אחרי הסייקל? פרגניל וPCT יש? מכיר מה זה הדריכו אותך????

• פותח/ת השרשור
ברור שמתכונן לPCT פירוט אביא בהמשך זה בבית ואני בעסק.
ועוקב אחרי הגוף ברור שאבדוק איך אני מגיב.
הבחור שלקחתי ממנו אני רואה אותו פעם בשבוע {עסקי} אז הוא בוחן אותי כמובן שאם יצוץ מזהו נעלה על זה

אתה לא אמור להיעלב שאנשים פה מתאמצים להסביר לך שמה שאתה עושה בתור סייקל ראשון זה "מטומטם".
באת לבקש עזרה, תסבול את הפידבאק, לא צריך להיות קטנוני ולחשוב שכולם פה נגדך.
סייקל ראשון לא עושים ככה, נקודה.
את זה אתה תבין או לא, בסופו של דבר זה הגוף שלך, אולי תסבול מזה, אולי יעבור חלק.
שנית,
מהיכרות שלי עם אנשים שיש להם"תארים", עוד לא פגשתי אחד, שנתן ייעוץ אמיתי לגבי סייקל.
כולם פה אחד, דוחפים כמה שיותר בסייקל ראשון, אומרים שלא צריך פרגניל, ועוד מלא שטויות.
חבר שלי הוציאו אותו ל PCT על פרגניל בלבד! למרות שאני והוא תכננו את הסייקל הראשון לפי "הספר", עדיין הדילר שלו שזה במקרה גם המאמן בעל התואר מר ישראל לשעבר, אמר לו קח פרגניל ל-PCT, ואם יהיו בעיות נביא לך חומרים טובים יותר ומשפיעים יותר, עכשיו חוץ מזה שהוא מתכנן עליו קופה, אין פה שום דבר טוב!
אז תן כבוד לאלה שכואב להם שאתה מנסה לקלקל לעצמך! אם בעל התואר שמכר לך וייעץ לך הוא באמת מקור טוב אז בחיים לא היית מתקרב פה לפורום לבקש עזרה.
אז קח עצה ממני, מאח, תקשיב למה שאנשים עושים ומגיבים, יש כמה טרולים, אבל הרוב פה אנשים טובים עם רצון לעזור.
תפגין קצת בגרות.

החברים פה ענו לך, כל אחד בתורו, תשובות נכונות, מקצועיות וכנות. זה המידע הכי טוב שאתה יכול לקבל - לך נשאר רק להפנים וליישם.
עצתי הכי טוב היא לרדת מהר מהשימוש בדקה, גם אם זה כבר קרה. תמשיך את הסייקל לפי הספר - טסט בלבד.
השתמש בפרגניל כמו שצריך ובצע PCT בזמן
חזור עם תובנות לאחר כמה זמן מסיום כל התהליך, והכי חשוב זה שתצבור מספיק ידע עצמי לפני שימוש נוסף בחומרים. תתייעץ כאן בתכנון טרם הביצוע!
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית