הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שייקר מסריח

אריאל דהן

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
GoldGym צפת
צהריים טוב , יש לי שייקר חדש נקנה לפני שבועיים ופעם השתמשתי בו לפני שבוע ושטפתי אותו מהר כי הייתי צריך ללכת , מפה לשם יומיים אחרי זה פתחתי אותו והיה לו ריח מסריח , שמנקים עם סבון זה עובר , יש משהו לעשות עם זה? תודה לעוזרים !

צהריים טוב , יש לי שייקר חדש נקנה לפני שבועיים ופעם השתמשתי בו לפני שבוע ושטפתי אותו מהר כי הייתי צריך ללכת , מפה לשם יומיים אחרי זה פתחתי אותו והיה לו ריח מסריח , שמנקים עם סבון זה עובר , יש משהו לעשות עם זה? תודה לעוזרים !

שים בפנים ריחן של רכב אחרי כל שימוש.
ככה תקבל שייקר בריח של אורנים, מבלי לשטוף אותו.

או שתפסיק להיות עצלן. גם אופציה.

אני לא שוטף כמעט כי יש לי 4 שייקרים.
ואז יש כזה ריח של גופה בת שנה.
מה עושים?
שם המון סבון כלים, ממלא חצי מהשייקר במים רותחים ומערבב להנאתי תוך כדי חיזוק שריר האמה.
לאחר מכן פותח את השייקר בעדינות ונותן ללחץ לרדת והופ! זה נקי כביום היוולדו!

• פותח/ת השרשור
אני לא שוטף כמעט כי יש לי 4 שייקרים.
ואז יש כזה ריח של גופה בת שנה.
מה עושים?
שם המון סבון כלים, ממלא חצי מהשייקר במים רותחים ומערבב להנאתי תוך כדי חיזוק שריר האמה.
לאחר מכן פותח את השייקר בעדינות ונותן ללחץ לרדת והופ! זה נקי כביום היוולדו!
חחח תודה!

מחכה שכל השייקרים יהיו לאחר שימוש, אוסף הכל, מים חמים, סבון, לילה שלם
והם כמו חדשים.

אני עברתי לכאלו:
001250.jpg

16-17 ש"ח לבקבוק עם פייה רחבה שאתה לא מתבאס לזרוק אם שחכת לשטוף.
בונוס - ליטר יוגורט.

מספיק שתשטוף טוב במים (אפילו בלי סבון) מיד אחרי השימוש וזה יחזיק קצת זמן עד המדיח או שטיפה רצינית (בקיץ פחות מומלץ לחכות)

אם לא שוטפים שייקר שהיה סגור ליותר מכמה ימים לאחר שימוש צריך לקרוא לגדוד של אב"כ לטהר אותו.

ומכיוון שהגדוד נסגר אין ברירה אלא לשרוף את השייקר בקרמטוריום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית