איזה שייקר מסריח יותר?

תתחיל לרשום כותרות ענייניות, את דיון הקליקבייט הבא שלך אני נועל.
פלסטיק הוא חומר ספוגי ככה שהריח יכול להיתקע בו, מתכת לא, אז גם אם היה חומר מסריח בפנים אחרי שטיפה הוא כמו חדש

אין מה להשוות בכלל.
בשייק עוד אפשר להסתדר עם פלסטיק, עם אוכל זה הרבה יותר גרוע אם מחממים את האוכל בקופסה של פלסטיק (שימושים חוזרים), אז מצטבר גם צבע ולכלוך בנוסף לריח.
רק בשנה האחרונה השכלתי להביא לעבודה קופסות זכוכית, ליגה אחרת

אין מה להשוות בכלל.
בשייק עוד אפשר להסתדר עם פלסטיק, עם אוכל זה הרבה יותר גרוע אם מחממים את האוכל בקופסה של פלסטיק (שימושים חוזרים), אז מצטבר גם צבע ולכלוך בנוסף לריח.
רק בשנה האחרונה השכלתי להביא לעבודה קופסות זכוכית, ליגה אחרת

חופשי, גם אני למדתי מהטעות. קופסת זכוכית גם קלה הרבה יותר לשטיפה! גם אין טעם לוואי וגם חוסכים כסף בטווח הארוך במקום לקנות כל הזמן את קופסאות הפלסטיק, גם לבזבז יותר מים ועצבים על הניקיון שלהן.
קופסת זכוכית זו איכות חיים 🤩

* קישור לשייקר ברזל קטן?

רק אני חשבתי לעצמי "מאיפה הוא הביא שייקר ממתכת" ? בחיים שלי לא שמעתי על שייקר אחר חוץ מפלסטיק.

• פותח/ת השרשור
תתחיל לרשום כותרות ענייניות, את דיון הקליקבייט הבא שלך אני נועל.
פלסטיק הוא חומר ספוגי ככה שהריח יכול להיתקע בו, מתכת לא, אז גם אם היה חומר מסריח בפנים אחרי שטיפה הוא כמו חדש

מה? זו כותרת מתאימה לשאלה.

מאסתי לפני שנים בשייקרים, אני מערבב עם כפית חד פעמית בכוס חד פעמית (בפעם בשבועיים-חודש שאני צורך שייק).

מאסתי לפני שנים בשייקרים, אני מערבב עם כפית חד פעמית בכוס חד פעמית (בפעם בשבועיים-חודש שאני צורך שייק).
כמוני כמוך
האבקות של היום מתערבבות בקלות לעומת פעם
ובנוסף זה פחות מסריח וקל יותר לנקות אח"כ (רס פעמית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית