הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משלוח ומכס

מצב
השרשור נעול

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
ביצעתי הזמנה. השתמשתי ב*** ובקרדיט של "חבר מביא חבר" שהיו לי. בקיצור אחרי ההנחות כולל משלוח יצא לי כ50$ אך מסתבר ש**** לא מחשיבים **** וקרדיט של "חבר מביא חבר" כהנחה ולכן רשמו על החבילה שהתכולה שלה שווה 81$. בקיצור חויבתי במע"מ ובחברת השלוח נכנסתי לקטגוריה "טובין שחייבים במסים" וזה הוביל לחיובים נוספים. סך הכל חויבתי ב-193.70 ש"ח נוספים. הבנתי שניתן להגיש טופס ערעור על גובה המסים בצירוף קבלות.
השאלה שלי היא, האם זה קרה למישהו והאם הוא ניסה לעבור את הפרוצדורה של ערעור על גובה המסים וכיצד עשה זאת? והאם הערעור התקבל?
תודה רבה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ההזמנה האחרונה שלי הייתה 3 שקין של 2.5 קילו וגם אני שילמתי את הרוב בקרדיטים שהיו לי בחשבון, המכס דרש ממני גם את אותו סכום שאתה רשמת, כל מיני חארטות של הדואר העיקר לקחת כסף. יותר אני לא מתכוון להזמין כמות גדולה.
גם אני חשבתי לערער אבל בסופו של דבר החלטתי לרדת מזה כי אני בטחח שזה פרוצדורה שלא שווה את העצבים שלי.

• פותח/ת השרשור
ההזמנה האחרונה שלי הייתה 3 שקין של 2.5 קילו וגם אני שילמתי את הרוב בקרדיטים שהיו לי בחשבון, המכס דרש ממני גם את אותו סכום שאתה רשמת, כל מיני חארטות של הדואר העיקר לקחת כסף. יותר אני לא מתכוון להזמין כמות גדולה.
גם אני חשבתי לערער אבל בסופו של דבר החלטתי לרדת מזה כי אני בטחח שזה פרוצדורה שלא שווה את העצבים שלי.
זה בדיוק מה שקרה לי. אחלה אתר ומחירים ממש משתלמים (כולל ה-193 שקלים של המכס) אבל זה קצת ביאס אותי, גם אני לא אזמין יותר בכמויות גדולות. וככה אני מרגיש בדיוק עכשיו. אין לי כוח לפרוצדורה הזאת וגם אם אשלם את המכס מחיר המוצרים ישאר ממש משתלם. קבעתי תור לדואר למחר, אני אבוא עם הטופס ערעור ועם הקבלה שקיבלתי במייל ואשאל מה עושים. מקסימום אשלם.

אל תזמין דרך חברת שילוח.
כל המשלוחים בחברות בלדרות עוברים במכס וחייבים באישור של משרד הבריאות.
לרוב זה 100+ להפקת האישור.
ואז לוקחים גם עמילות.
ואם תיקח את הזמן שלך בלהביא את כל מה שידרשו ממך, תשלם גם אחסנה.
זה כבר לא קשור לסכום, יש אנשים שצריכים אישורי מזון גם על שקיות תה בערך של 20 דולר.
כבר עדיף לך להתקשר לחברת השילוח (בהנחה שאץה לא מתכוון לדואר ישראל)
ולשחק איתם על הקלף של החוסר ידיעה וחוסר ניסיון ביבוא אישי.. ויש מצב שיקלו עליך בעלויות, תלוי במזל שלך.

• פותח/ת השרשור
אל תזמין דרך חברת שילוח.
כל המשלוחים בחברות בלדרות עוברים במכס וחייבים באישור של משרד הבריאות.
לרוב זה 100+ להפקת האישור.
ואז לוקחים גם עמילות.
ואם תיקח את הזמן שלך בלהביא את כל מה שידרשו ממך, תשלם גם אחסנה.
זה כבר לא קשור לסכום, יש אנשים שצריכים אישורי מזון גם על שקיות תה בערך של 20 דולר.
כבר עדיף לך להתקשר לחברת השילוח (בהנחה שאץה לא מתכוון לדואר ישראל)
ולשחק איתם על הקלף של החוסר ידיעה וחוסר ניסיון ביבוא אישי.. ויש מצב שיקלו עליך בעלויות, תלוי במזל שלך.
המוצר נשלח בשירות EMS של דואר ישראל. זו פעם שנייה שאני מזמין משם ובפעם הראשונה שילמתי רק 35.10 ש"ח על עמילות מכיוון שהחבילה שלי לא הייתה חייבת המיסים. בגלל שמיי פרוטאין הצהירו שהחבילה שלי שווה 81$ אני נכנסתי לקטגוריה של טובין חייבים במסים ולכן בנוסף על המע"מ לקחו לי דמי הקצאת אשראי, דמי השתתפות ברשימון קולקטיבי ועוד כל מיני חארטות כאלה.

בגדול עירעור תמיד אפשר להגיש, אבל, מכס אתה משלם על ערך המוצר גם אם קיבלת אותו בחינם.

• פותח/ת השרשור
בגדול עירעור תמיד אפשר להגיש, אבל, מכס אתה משלם על ערך המוצר גם אם קיבלת אותו בחינם.
היו הרבה פעמים באתרים אחרים שהיו בהם הנחות שהורידו את ערך המוצר למתחת מ75$ ועל החבילה הוצהר המחיר לאחר הנחות ולא שילמתי כלום.
הגשתי היום ערעור, נראה מה יהיה... אני מקווה שלא יעשו לי קטע ויחליטו להעריך את המוצרים אפילו ביותר מ81$

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בהצלחה.
מניסיוני, סינים יכתבו בחשבונית מה שתרצה,
אירופאים פחות,
אמריקאים ממש פחות

מניסיון עם חלקים שהזמנתי מגרמניה, הוא ירשום אפילו עלויות משלוח, ועמלה שנגבתה כי שילמתי ב pp.

חברים, אני מבקש לא לדבר על הזמנות מחול.
אתם מספיק ותיקים כדי לדעת..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית