הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ test mix450

קיים, מכיר מישהו שכרגע סיים איתו סייקל
עריכה, הוא נקרא בשוק Super Test 450

נערך לאחרונה:
אני מכיר תחומר זה לא 450 במיל אני לא יודע בדיוק מה המינון ב1 מיל אבל יש לי חבר שמשתמש בטרן שלהם הוא גם נקרא tren450

• פותח/ת השרשור
יש כזה חומר לadimenia וגם לעוד מישהו מהמכון אבל אני מחפש עוד דעות (טל זה אני מהמכון שלך)

אנשים, זה לא פשוט להכניס הרבה חומר ב 1 מ"ל, צריך בשביל זה יותר ממיסים (SOLVENTS), לכן כל החברות שרושמות טסט 450 וטרן 400 זה דיי מופרך, אני בספק אם יש את הכמות הזו, אם כן יש אותה - אז החומר אמור להיות ממש כואב.

קיימים מוצרים של TEST 400 בשוק,חלק מהחברות הן : Denkall,Biogen,SNA

Testosterone Propionate: 25mgs
Testosterone Cypionate: 187mgs
Testosterone Enanthate: 188mgs

כבר שמעתי על חברה ( שנחשבת רצינית בתחום ) שמפתחת TEST 600,למרות שבשורה תחתונה הכל יכול להיות,אולי יש שם רק איסטר 1 במינון גבוה.

שוב, מבחינה כימית, זה לא אפשרי, אתה צריך הרבה ממיסים חזקים בשביל שהחומר הזה ייספג טוב.
אחרת הוא יכאב רצח.

כנ"ל למה אין טרן 500 או דקה 600 וכו', יש סיבה לכך.

לי יש מיקס טסט 450 ומיקס טרן 450 וגם נתתי את זה לעוד בחור הוא אומר שזה אחד הדברים הכי טובים שהוא לקח בחיים שלו ולבחור יש הרבה ניסיון אבל חיסרון אחד קטן הוא שיש כאבים בזריקה אמנם לא משהו בלתי נסבל אבל עדיין. אין מה לעשות כדי להגיע למינונים כאלה למיל צריך די הרבה אלכוהול בנזיל

לי יש מיקס טסט 450 ומיקס טרן 450 וגם נתתי את זה לעוד בחור הוא אומר שזה אחד הדברים הכי טובים שהוא לקח בחיים שלו ולבחור יש הרבה ניסיון אבל חיסרון אחד קטן הוא שיש כאבים בזריקה אמנם לא משהו בלתי נסבל אבל עדיין. אין מה לעשות כדי להגיע למינונים כאלה למיל צריך די הרבה אלכוהול בנזיל

באיזו חברה מדובר?✌️
אני סקרן..יש דרך ליצור איתך קשר?

חברים יקרים אני בטח שלא אכנס לפרטים פה ואני לא דילר אז בבקשה לא לבקש בכלל אני מביא דברים לעצמי
ולפעמים לאנשים שאני מכיר טוב טוב זהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית