הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אנדי בולטון 4 אימונים מאז הניתוח. 60-140-227.5-275

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
למי שלא מכיר אנדי בולטון עבר ניתוח ועכשיו התחיל לחזור לעצמו. בהתחלה עשה הרבה קונדישונינג עבודת גריפ וכל מני כאלה ובחודש האחרון חזר למשוך.
באימון הראשון נתן 60 קילו:

באימון השני 140:

באימון השלישי 227.5:

באימון הרביעי 275:

לא להאמין כמה כח רצון מטורף יש לו. פשוט מודל להערצה.

לא הייתי אומר שהוא חוזר לעצמו (457.5 דדליפט) אבל כן הוא עושה עבודה מדהימה בהתחשב במצבו הבריאותי. מעבר לכוח, הוא עושה המון קונדישנינג (סטרונגמן קל) והוריד 50 ק"ג מאז שהתחיל.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי אומר שהוא חוזר לעצמו (457.5 דדליפט) אבל כן הוא עושה עבודה מדהימה בהתחשב במצבו הבריאותי. מעבר לכוח, הוא עושה המון קונדישנינג (סטרונגמן קל) והוריד 50 ק"ג מאז שהתחיל.
לא אמרתי שהוא חזר לעצמו.. אמרתי רק שהוא חזר למשוך

• פותח/ת השרשור
מה קרה לו? אני לא מוצא כלום בגוגל.
לא בטוח על הפרטים הספציפיים אבל בגדול כליה לא מתפקדת, היה צריך לרדת 50 קילו להשתלה והוא הצליח. משהו בסגנון הזה. אני זוכר שבשיחות עם אנשים היינו בטוחים שהוא ימות

יש לו כשל כלייתי. שאלתי אותו אישית מה הגורמים והוא אמר למרבה הפלא לא בגלל חומרים אלא בגלל תרופות אנטי דלקתיות שלקח בכמויות בשילוב עם 20 שנה להיות 150+ קילו מ.ג

הוא עבר ניתוח להסרת גידול בכליה אבל עדיין לא עבר השתלה, לא ברור למה. כרגע הוא חזר לדיאליזה כאשר לפני הניתוח היה בלי.

תעקוב אחריו בפייסבוק תסתכל על הססטוסים שלו בשנה האחרונה הוא תמיד מעדכן.

אמרתי לו לא לעבור 2 גרם חלבון לקילו משקל גוף, שזה עלול לפגוע בכליות - לא רצה להקשיב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית