יש תחרות של GPC בדליית אל כרמל (ליד חיפה) ב 28/4. נראה לי הזדמנות טובה לצפונים שבינינו לבוא לצפות/להשתתף קרוב לבית.
GPC Israel Open Championship Raw & EQ
GPC Israel Open Championship Raw & EQ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חדשים, כבר מלא זמן ולרי מארגן תחרויות של GPC. ראיתי שכמה חבר'ה מהפורום התחרו אצלו שנה שעברה נראה לי, דניאל, אפי ועוד.מארגנים חדשים? עושים תחרות בתחום התחרויות??? שוברים את המונופול???🤯😲
זה של ואלרי? הוא לא מקיים תחרויות בבת ים?לא חדשים, כבר מלא זמן ולרי מארגן תחרויות של GPC. ראיתי שכמה חבר'ה מהפורום התחרו אצלו שנה שעברה נראה לי, דניאל, אפי ועוד.
כן זה שלו. לא יודע איפה היה מקיים תחרויות עד עכשיו, ממה שראיתי בפרסום זה פעם ראשונה שהוא עושה בצפון. מבחינתי זה מעולה, 10 דקות מהבית 😃זה של ואלרי? הוא לא מקיים תחרויות בבת ים?
מעולה, באסה שאני לא יכול להתחרות עכשיו:( כולי עור ועצמות...כן זה שלו. לא יודע איפה היה מקיים תחרויות עד עכשיו, ממה שראיתי בפרסום זה פעם ראשונה שהוא עושה בצפון. מבחינתי זה מעולה, 10 דקות מהבית 😃
תיקנתי לך.מעולה, באסה שאני לא יכול להתחרות עכשיו:cray: כולי חיטובים והפרדות...
ברוך ה' הפעם אדטו חיכה שgpc יקבעו תאריך כדי שלא יעשו שוב שבוע לפני ויזיינו את המתחרים כרגיל.מעולה שמגיעים לאיזורים אחרים בארץ. מקווה שלא יוצא באותו סופש כמו של אדטו כמו שבדרכ קורה...
מה הכוונה בשבת? יום אחרי?תיקנתי לך.
בכל מקרה לך ולשאר שומרי שבת זה כנראה לא ממש יתאים כי התחרות ביום שישי, והמקצים של בנץ' ודדליפט בשבת.
כנראה, זה מה שכתוב באיבנט. תבוא לעודד אותי ואת יאשה, נבוא למחרת לעודד אותך 😁מה הכוונה בשבת? יום אחרי?
אז אני לא בא:beautiful62nj6ht:
תבוא גם ביום של קרב 3, תעודד ונכיר גם 😃PL ב28/4, בנץ ודדליפט בנפרד יום אחרי. אני מתחרה רק בבנץ' ודדליפט הפעם.
הלוואי ויכולתי.. לא מצליח לפנות את התאריך הזה. בגלל זה גם לא מתחרה.תבוא גם ביום של קרב 3, תעודד ונכיר גם 😃
אחד הניהולים היותר מהירים שראיתי שמישהו מקבל חחחהלוואי ויכולתי.. לא מצליח לפנות את התאריך הזה. בגלל זה גם לא מתחרה.
הכל משוחד כאן, לא ידעת?אחד הניהולים היותר מהירים שראיתי שמישהו מקבל חחח