הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה hydroxycut

Born slippy

משתמש קבוע
1,707
836
נק' מוניטין:
3,222
1,707
836
היי,
אני מנסה למצוא את זה במחיר טוב.
ובחיפושים שלי מצאתי כתבה שבארצות הברית הורידו את זה מהמדפים.
ונניח שלמישהו יש עודף כסף (כי תמיד יהיה פה מישהו שיגיד "מזל טוב בזבזת כסף לחינם על תוסף")
והוא כן רוצה לקנות אותו או אחד מהסדרה.
על מה מומלץ?

תודה ושבוע טוב

כי תמיד יהיה פה מישהו שיגיד "מזל טוב בזבזת כסף לחינם על תוסף"
כן, תמיד יהיה את המישהו הזה עם הcommon sense שיגיד לך שעדיף להוסיף עוד טיפה כסף וללכת לייעוץ/תזונאי ספורט מאשר להתחיל לקחת תוסף כלשהו שמבטיח XYZ...
בכל מקרה, ברוב הפעמים שאנשים מחפשים את התוספים האלה זה ברגע שהם נתקעו. תוסף זה לא פתרון לתקיעה בדיאטה, צריך לתקן את מה שלא עושים נכון. חומר X שיאיץ לך את חילוף החומרים באחוזים בודדים לא יעשה הבדל.

השתמשתי בזה בעבר פעמיים, פעם בכדורים ופעם באבקה כי השגתי במחיר זול יותר מקפאין
התחלתי עם זה חיטוב במשקל 96 קילו ואחרי חודשיים וחצי הגעתי ל 85 קילו בלי לרדת בשריר כי המשקלי עבודה שלי נשארו אותו דבר, יש כמה סוגים של המוצר אני קניתי את העילית עם ה-יוהימבין BARK
הרגשתי מזה כמה תופעות לוואי כמו דופק מואץ, קושי בשינה וזיעה מוגברת וזה כנראה בגלל הקפאין

ד"א הרבה אומרים פה בפורום שזה בזבוז כסף אבל מנסיון אישי זה עזר לי להוריד עוד קצת קלוריות וגם בפן המנטלי זה החזיק אותי בחיטוב

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית