שלום אנשים,
אני כרגע בסייקל ראשון. קניתי הכל לפי ההנחיות כאן בפורום טסט אנטט פרגניל וגם PCT
התחלתי שבוע 3 מתוך 10 הכל טוב ויפה אבל יש בעיה ממש קשה, שכל זריקה כואבת בטירוף בזמן ההזרקה וגם לאחר מכן יש נפיחות
הזריקה הראשונה הזריק לי חבר שמנוסה ועבר מספר סייקלים לישבן כמו שצריך
בזריקה השניה אני הזרקתי לבד והוא היה לידי
שאר הזריקות אני לבד כבר עברתי 7 זריקות של 2 זריקות בשבוע
אחרי ההזרקות כואב קשה לשבת ובאימונים זה מעיק
הוא אמר לי שזה שריר בתול ויעבור בהמשך ושלו זה עבר משבוע 4 ככה והלאה
עכשיו אני יודע בוודאות שהטכניקה שלי טובה גם ראיתי כמה סרטונים ואני עושה בדיוק כמו צריך
ואני גם מחטא את המקום טוב ומזריק רק בלילה אחרי מקלחת ככה שסטריליות נשמרת
אני ממש מבואס כי כל מה שהוא אומר לי זה שזה יעבור וזה שריר בתול. אני די מבין באימונים ותזונה אבל מבחינת חומרים לא הכי לכן נעזרתי בו. אני קורא פה ומתחיל לחשוש שמדובר בבעיה אחרת.
אשמח לחוות דעת האם באמת כאבים כאלה אופייניים לסייקל ראשון? האם אמור לעבור? אולי כדאי להזריק למקום אחר (למרות שאני די חושש לכתף או שלרגל)
אני כרגע בסייקל ראשון. קניתי הכל לפי ההנחיות כאן בפורום טסט אנטט פרגניל וגם PCT
התחלתי שבוע 3 מתוך 10 הכל טוב ויפה אבל יש בעיה ממש קשה, שכל זריקה כואבת בטירוף בזמן ההזרקה וגם לאחר מכן יש נפיחות
הזריקה הראשונה הזריק לי חבר שמנוסה ועבר מספר סייקלים לישבן כמו שצריך
בזריקה השניה אני הזרקתי לבד והוא היה לידי
שאר הזריקות אני לבד כבר עברתי 7 זריקות של 2 זריקות בשבוע
אחרי ההזרקות כואב קשה לשבת ובאימונים זה מעיק
הוא אמר לי שזה שריר בתול ויעבור בהמשך ושלו זה עבר משבוע 4 ככה והלאה
עכשיו אני יודע בוודאות שהטכניקה שלי טובה גם ראיתי כמה סרטונים ואני עושה בדיוק כמו צריך
ואני גם מחטא את המקום טוב ומזריק רק בלילה אחרי מקלחת ככה שסטריליות נשמרת
אני ממש מבואס כי כל מה שהוא אומר לי זה שזה יעבור וזה שריר בתול. אני די מבין באימונים ותזונה אבל מבחינת חומרים לא הכי לכן נעזרתי בו. אני קורא פה ומתחיל לחשוש שמדובר בבעיה אחרת.
אשמח לחוות דעת האם באמת כאבים כאלה אופייניים לסייקל ראשון? האם אמור לעבור? אולי כדאי להזריק למקום אחר (למרות שאני די חושש לכתף או שלרגל)