הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בסייקל ראשון

dorcohen

משתמש מתחיל
90
16
נק' מוניטין:
9
90
16
שלום אנשים,
אני כרגע בסייקל ראשון. קניתי הכל לפי ההנחיות כאן בפורום טסט אנטט פרגניל וגם PCT
התחלתי שבוע 3 מתוך 10 הכל טוב ויפה אבל יש בעיה ממש קשה, שכל זריקה כואבת בטירוף בזמן ההזרקה וגם לאחר מכן יש נפיחות
הזריקה הראשונה הזריק לי חבר שמנוסה ועבר מספר סייקלים לישבן כמו שצריך
בזריקה השניה אני הזרקתי לבד והוא היה לידי
שאר הזריקות אני לבד כבר עברתי 7 זריקות של 2 זריקות בשבוע
אחרי ההזרקות כואב קשה לשבת ובאימונים זה מעיק
הוא אמר לי שזה שריר בתול ויעבור בהמשך ושלו זה עבר משבוע 4 ככה והלאה
עכשיו אני יודע בוודאות שהטכניקה שלי טובה גם ראיתי כמה סרטונים ואני עושה בדיוק כמו צריך
ואני גם מחטא את המקום טוב ומזריק רק בלילה אחרי מקלחת ככה שסטריליות נשמרת

אני ממש מבואס כי כל מה שהוא אומר לי זה שזה יעבור וזה שריר בתול. אני די מבין באימונים ותזונה אבל מבחינת חומרים לא הכי לכן נעזרתי בו. אני קורא פה ומתחיל לחשוש שמדובר בבעיה אחרת.

אשמח לחוות דעת האם באמת כאבים כאלה אופייניים לסייקל ראשון? האם אמור לעבור? אולי כדאי להזריק למקום אחר (למרות שאני די חושש לכתף או שלרגל)

נשמע שאולי החומר אינו סטרילי, אך כדי לשלול כל אפשרות אחרת, תתאר בדיוק כיצד אתה מבצע את ההזרקה. באילו מחטים אתה מזריק? אם יש תמונה של האיזור הנפוח תעלה בבקשה.

• פותח/ת השרשור
אני בינתיים לא אגיד מה החברה אני לא רוצה לעשות שם רע סתם, אולי זה לא עניין של חומר לא נקי
אני שואב במחט ירוקה ומזריק במחט כחולה הארוכה יותר
הכל חד פעמי כמובן זורק הכל לאחר מכן
מחטא את הויאל ומחטא בפד אחד את איזור ההזרקה
מכניס מחט ב90 מעלות בעדינות שואב לאחורה ואם הכל תקין אז מזריק
ההזרקה איטית זאת אומרת לא במכה חזקה למרות שזה כולה 1סיסי להזריק. זה מבוקר ובסדר
לאחר מכן מוציא את המחט ושם פד לדקה עד שהכל נרגע
הקטע שבהזרקה כבר בלחיצה הראשונה יש כאב כמו זרם שורף כזה ולאחר מכן זה עובר
אבל שוב אחרי איזה כמה דקות מתחילים לאט כאבים והאיזור נפוח ובהמשך זה מתגבר

מה לדעתכם לעשות? להחזיר את החומר? אין לי ממש חברה אחרת לבקש דילר מחזיק רק את החברה הזו ואני לא רוצה להרוס את הסייקל

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת? אני מזריק לישבן על פעם בצד אחר אבל הנפיחות לא עוברת כולה מהזרקה להזרקה

האם החומר על בסיס שמן אתיל אוליאט?
נסה להחליף אתר. במידה וגם שם יש את אותה הנפיחות, זה או רגישות לשמן או חומר לא סטרילי

תקשיב , אתה לא תעשה שום "שם רע" לחברה אם תעלה תמונה של הויאל. אנחנו מנסים לעזור אבל לא ניתן לדעת עד שלא נראה תמונות.
בנוסף יכול להיות שהכאבים שאתה מתאר הם טבעיים ואתה פשוט לוקח את זה מעט קשה מדי. יש כאן הרבה פרמטרים משפיעים.
תעלה תמונות של אזור הנפיחות + של החומרים.
אנחנו לא נהרוס שם של אף חברה , אלא רק נעזור לך להעשיר את הידע בנוגע לחברה.

באמת קצת רצינות
אני החלטתי להזריק לכתף מחר זו זריקה הבאה ואז אני אעדכן מה המצב
צוחקים אח אל תיקח את זה אישית . שמע אתה חייב לבדוק את זה במידה ואתה מרגיש שוב כאבים אז יש פה בעיה רצינית . תעדכן אותנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית