הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בסייקל ראשון

dorcohen

משתמש מתחיל
90
16
נק' מוניטין:
9
90
16
שלום אנשים,
אני כרגע בסייקל ראשון. קניתי הכל לפי ההנחיות כאן בפורום טסט אנטט פרגניל וגם PCT
התחלתי שבוע 3 מתוך 10 הכל טוב ויפה אבל יש בעיה ממש קשה, שכל זריקה כואבת בטירוף בזמן ההזרקה וגם לאחר מכן יש נפיחות
הזריקה הראשונה הזריק לי חבר שמנוסה ועבר מספר סייקלים לישבן כמו שצריך
בזריקה השניה אני הזרקתי לבד והוא היה לידי
שאר הזריקות אני לבד כבר עברתי 7 זריקות של 2 זריקות בשבוע
אחרי ההזרקות כואב קשה לשבת ובאימונים זה מעיק
הוא אמר לי שזה שריר בתול ויעבור בהמשך ושלו זה עבר משבוע 4 ככה והלאה
עכשיו אני יודע בוודאות שהטכניקה שלי טובה גם ראיתי כמה סרטונים ואני עושה בדיוק כמו צריך
ואני גם מחטא את המקום טוב ומזריק רק בלילה אחרי מקלחת ככה שסטריליות נשמרת

אני ממש מבואס כי כל מה שהוא אומר לי זה שזה יעבור וזה שריר בתול. אני די מבין באימונים ותזונה אבל מבחינת חומרים לא הכי לכן נעזרתי בו. אני קורא פה ומתחיל לחשוש שמדובר בבעיה אחרת.

אשמח לחוות דעת האם באמת כאבים כאלה אופייניים לסייקל ראשון? האם אמור לעבור? אולי כדאי להזריק למקום אחר (למרות שאני די חושש לכתף או שלרגל)

יש 2 אופציות:
חומר מזוהם או לא סטרילי בלשון המעטה או רגישות לסוג שמן ובמיוחד לאתיל אולאט,אבל לפי מה שאתה מתאר מדובר בחומר לא נקי כי מאתיל אולאט משתמשים רגישים התלוננו על נפיחות מוגזמת ללא כאבים כמו שאתה ציינת,תעשה טוב לכולם אם תעלה תמונה של החומר ואתה לא עושה שום שם רע אלא להיפך! בתכלס יש בארץ 2-3 חברות אנרגראונד אמינות שעליהם אין שום תלונה אז כנראה שנפלת על חומר לא טוב

אם זה שמן זרעי ענבים החומר לא טוב!
אין רגישות לשמן זרעי ענבים לאף משתמש
טוב מחר אותו חבר/דילר יבוא אלי להזריק בכתף ואני אעדכן
החומר על בסיס שמן מענבים, יש דבר כזה? הוא אמר שזה לא אוליאייט

כמו??
יש אשכול חברות מומלצות,כנס ותראה תגובות של משתמשים

• פותח/ת השרשור
עשינו זריקה ושוב כואב אבל פחות
יש לי שאלה, במידה ואני מחליט לא להמשיך את הסייקל יש צורך להתחיל PCT? עברתי 8 זריקות סך הכל
יש אשכול חברות מומלצות,כנס ותראה תגובות של משתמשים
ראיתי שאלתי אותך לדעת אם יש משהו יותר מעודכן
בכל מקרה כרגע אין לדילר מה שיש בהמלצות אני די תקוע

בכתף זה רעיון רע מאוד אם יש לו רגישות, אוי ואבוי

לי יש פעמים בכתף עובר חלק לגמרי לא מרגיש כלום,יש פעמים מתחרט שבכלל אני חיי מרוב כאבים

כתף יכול להיות מקום מאוד כואב, צריך לדעת ממש איך להזריק לשם טוב,
לי אישית זה מקום נורא, כל פעם כאב משבית

לא בכתף,לא יד אחורית ולא בישבן החומר שלך לא טוב! אל תזריק אותו אפילו לבצק של עוגה שלא יהפוך לבצק אלים להכנת בורקס,אף חומר לא אמור לכאוב ככה אלא אם כן הוא לא סטרילי או שמי שהכין אותו אין לו מושג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית