הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל ראשון ונזק נפשי

Adifaiter

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
23
64
5
היי לכם אני שוקל לעשות סייקל ראשון והשאלה היא האם החומר טוסטסטרון אנטט יכול לגרום לי לתופעות לוואי נפשיות כלשהם , למשל תוקפנות וחרדות , אם למשל סבלתי מבעיות הללו ליפני שנים האם הסיכוי לסבול מתופעות האלו עולה במהלך תקופת הסייקל ?

שינוי מצבי רוח ואגרסיה זה אחד התופעות ליווי רשומות וידועות.
להגיד לך שזה קורה לכולם, אז לא.
אם אתה רגוע ושולט בעצמך אז לא תחווה שום דבר. אם אתה עצבני ולא מאוזן מטבעך אז תרגיש את זה יותר.

שינוי מצבי רוח ואגרסיה זה אחד התופעות ליווי רשומות וידועות.
להגיד לך שזה קורה לכולם, אז לא.
אם אתה רגוע ושולט בעצמך אז לא תחווה שום דבר. אם אתה עצבני ולא מאוזן מטבעך אז תרגיש את זה יותר.
מדויק, יש אנשים שממש יורדים מהפסים על חומרים ויש אנשים שחוץ מהפיזיק שלהם אתה לא תרגיש את זה עליהם בכלל

אנשים שרגועים מטבעם סיכוי גבוה מאד שלא יחוו שינוי במצבי רוח בזמן סייקל ואף לאחריו.
אנשים שיש להם מצבי רוח משתנים ונטייה לעצבנות, יכולים בהחלט להחמיר במידה מועטה אם כי את ההתנהגות שלהם.
הסיכון עולה ככל שמשתמשים בחומר בעל מאפיינים אנדרוגנים חזקים כגון טרנבולון, זה גם מסביר הרבה עדויות בהרבה פורמים שאנשים על טרן כן חווים סוג של החמרה במצבי רוח אבל כמו שאמרתי לא במידה כזאת קיצונית כמו שזה נשמע.
הייתי ממליץ לך לקרוא מחקר מעניין על הנושא בקישור הבא Effects of Testosterone on Mood, Aggression, and Sexual Behavior in Young Men: A Double-Blind, Placebo-Controlled, Cross-Over Study | The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism | Oxford Academic
שם מראים את ההשפעה של טסט גבוה על שינוי ההתנהגות בגברים.
אם תחפש ברחבי האינטרנט תמצא עוד כמה מחקרים כאלה שתוצאתם היא שכן יש השפעה על ההתנהגות אבל במידה מועטה והאנשים שכן נוטים לפתח מצבי רוח מוגזמים זה אנשים שבטבע שלהם היו ככה.

• פותח/ת השרשור
אנשים שרגועים מטבעם סיכוי גבוה מאד שלא יחוו שינוי במצבי רוח בזמן סייקל ואף לאחריו.
אנשים שיש להם מצבי רוח משתנים ונטייה לעצבנות, יכולים בהחלט להחמיר במידה מועטה אם כי את ההתנהגות שלהם.
הסיכון עולה ככל שמשתמשים בחומר בעל מאפיינים אנדרוגנים חזקים כגון טרנבולון, זה גם מסביר הרבה עדויות בהרבה פורמים שאנשים על טרן כן חווים סוג של החמרה במצבי רוח אבל כמו שאמרתי לא במידה כזאת קיצונית כמו שזה נשמע.
הייתי ממליץ לך לקרוא מחקר מעניין על הנושא בקישור הבא Effects of Testosterone on Mood, Aggression, and Sexual Behavior in Young Men: A Double-Blind, Placebo-Controlled, Cross-Over Study | The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism | Oxford Academic
שם מראים את ההשפעה של טסט גבוה על שינוי ההתנהגות בגברים.
אם תחפש ברחבי האינטרנט תמצא עוד כמה מחקרים כאלה שתוצאתם היא שכן יש השפעה על ההתנהגות אבל במידה מועטה והאנשים שכן נוטים לפתח מצבי רוח מוגזמים זה אנשים שבטבע שלהם היו ככ
תודה אחי עזרת לי מאוד !!

אין הוכחה מדעית חד-משמעית ששימוש ב-AAS גורם לבעיות נפשיות
עם זאת, עליה זמנית ברמות האנדרוגניות עקב השימוש, מביא עימו מצבי רוח משתנים וקיצוניים לעיתים, לרבות תוקפנות, אגרסיה, נטיה להתמכרות וכד'. לא כל תופעה היה מורגשת, וגם תלוי מה המידה שבה היא תשפיע.
באופן כללי לאדם שסובל באופן מוכח מבעיות נפשיות, לא הייתי ממליץ להשתמש בסטרואידים

אם סבלת מחרדות ונטלת כדורים לטיפול סביר להניח שכמעט בטוח חומרים יעשו לך הרבה צרות במיוחד בהתחלה,הבעייה פה היא יותר מורכבת כי במידה ותתגבר על החרדות בהתחלה אתה תפתח תלות בחומרים מכיוון שבהפסקה הראשונה שתעשה תכנס למצב של דיכאון,בקיצור לא מומלץ תעשה חושבים טוב טוב

אתה דוגמא לכלום, עם כל הכבוד אדוני.
בסדר מר קורליאונה.
אני דוגמא לכלום , הבן אדם שאל אני עניתי, אני על חומרים ומספר לו איך אצלי זה מרדיש כשזה משתנה מאדם לאדם לא משנה המינונים שאני לוקח אל מול ההרגשה כל אדם ירגיש שונה ותלוי בנטיות שלו כשהוא לא על חומרים חמוד.

מי שיש לו נטייה לסכיזופרנייה/מאניה דיפרסייה לא הייתי ממליץ לו להתקרב בכלל להורמונים סטרואידליים,כל מה שעלול לשנות מצבי רוח בשנייה יכול להפוך לקטטוני ברמה של אישפוז ואני מדבר מנסיון טוב של חבר.בשבוע ה3 לסייקל קלטתי שהוא מאבד את עצמו לגמריי

אפילו אני בתור בנאדם רגוע הייתי חווה בדיאטה תחרותית התקפי עצבים נוראיים על דברים מאוד קטנים, הייתי משתולל מרוב עצבים, יש כאן שילבו גם של הרעב אבל בכל זאת יש השפעה על אגרסיות בעקבות עלייה הורמונאלית

אפילו אני בתור בנאדם רגוע הייתי חווה בדיאטה תחרותית התקפי עצבים נוראיים על דברים מאוד קטנים, הייתי משתולל מרוב עצבים, יש כאן שילבו גם של הרעב אבל בכל זאת יש השפעה על אגרסיות בעקבות עלייה הורמונאלית

לקחת חומר אנבולי מסויים או טבעי?

אני מניסיוני הייתי הרבה פעמים עם עצבים או פתיל קצר... אבל זה גם בגלל שהייתי על בלאסט אנד קרוז ועשיתי המון שטויות ולא מאוזן וכן השתמשתי בטרן וכל שאר הדברים שמעלים לך את העצבים.

לפי דעתי קודם כל בן אדם שלא עצבני בטיבעי הוא לא יהיה עצבני ברמות מטורפות בסייקל אלא אם הוא על טרן, ויש הרבה עדויות על טרן שאנשים עם פתיל קצר, אבל מצד שני זה תלוי המון בבן אדם.

לעצתי, לא הייתי ממליץ למתחיל לנסות טרן, אלא לעשות סייקל בסיס של טסט עם עוד משהו והכי חשוב להיות מאוזן על מנת למנוע תופעות לוואי שדיברו כאן ועל מנת להתאושש כמה שיותר מהר מהסייקלים.

אני לא התעסקתי כל כך באיך להתאושש נכון ומשכתי את הבלאסט אנד קרוז שלי הרבה זמן בלי בדיקות ועכשיו על בשרי הגעתי למסקנה שאין סייקל בלי בדיקות דם לפני באמצע ואחרי ועם פי סי טי מאורגן מסודר מחושב וכוריגון במהלך הסייקל וכמובן בהתאם לבדיקות דם והכל.

בריאות קודם להכל ואתם בקלות יכולים לאבד את התוצאות של הסייקל אם לא התאוששתם. אני בטוח שיש פה הרבה חבר'ה צעירים שלוקחים, אתם מתאוששים היום מהר, אבל בהמשך זה פוגע אם לא בודקים ורואים מה קורה, אז תעשו לפי הפרוטוקולים ותוכלו להנות מכל החבילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית