עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדויק, יש אנשים שממש יורדים מהפסים על חומרים ויש אנשים שחוץ מהפיזיק שלהם אתה לא תרגיש את זה עליהם בכללשינוי מצבי רוח ואגרסיה זה אחד התופעות ליווי רשומות וידועות.
להגיד לך שזה קורה לכולם, אז לא.
אם אתה רגוע ושולט בעצמך אז לא תחווה שום דבר. אם אתה עצבני ולא מאוזן מטבעך אז תרגיש את זה יותר.
מזתומרת יורדים מהפסים? תפרט זה יכל לגרום להתפרצות מחלת נפש ?מדויק, יש אנשים שממש יורדים מהפסים על חומרים ויש אנשים שחוץ מהפיזיק שלהם אתה לא תרגיש את זה עליהם בכלל
אני למשל מאוד עצבני בסייקל ובכללי מרגיש כמו איזה אשה במחזור
אהבתי את הניסוח המדויק חחחחאני למשל מאוד עצבני בסייקל ובכללי מרגיש כמו איזה אשה במחזור
יש סיכוי מסוים שכן, אם יש לך נטייה כזו לא ממש הייתי ממליץ להתקרב.תפרט זה יכל לגרום להתפרצות מחלת נפש ?
תודה אחי עזרת לי מאוד !!אנשים שרגועים מטבעם סיכוי גבוה מאד שלא יחוו שינוי במצבי רוח בזמן סייקל ואף לאחריו.
אנשים שיש להם מצבי רוח משתנים ונטייה לעצבנות, יכולים בהחלט להחמיר במידה מועטה אם כי את ההתנהגות שלהם.
הסיכון עולה ככל שמשתמשים בחומר בעל מאפיינים אנדרוגנים חזקים כגון טרנבולון, זה גם מסביר הרבה עדויות בהרבה פורמים שאנשים על טרן כן חווים סוג של החמרה במצבי רוח אבל כמו שאמרתי לא במידה כזאת קיצונית כמו שזה נשמע.
הייתי ממליץ לך לקרוא מחקר מעניין על הנושא בקישור הבא Effects of Testosterone on Mood, Aggression, and Sexual Behavior in Young Men: A Double-Blind, Placebo-Controlled, Cross-Over Study | The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism | Oxford Academic
שם מראים את ההשפעה של טסט גבוה על שינוי ההתנהגות בגברים.
אם תחפש ברחבי האינטרנט תמצא עוד כמה מחקרים כאלה שתוצאתם היא שכן יש השפעה על ההתנהגות אבל במידה מועטה והאנשים שכן נוטים לפתח מצבי רוח מוגזמים זה אנשים שבטבע שלהם היו ככ
בסדר מר קורליאונה.אתה דוגמא לכלום, עם כל הכבוד אדוני.
אפילו אני בתור בנאדם רגוע הייתי חווה בדיאטה תחרותית התקפי עצבים נוראיים על דברים מאוד קטנים, הייתי משתולל מרוב עצבים, יש כאן שילבו גם של הרעב אבל בכל זאת יש השפעה על אגרסיות בעקבות עלייה הורמונאלית
איזה חומר טבעי יעשה לך אגרסיותלקחת חומר אנבולי מסויים או טבעי?
טופו שמתחזה לחזה עוףאיזה חומר טבעי יעשה לך אגרסיות