הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית fuck ss - ab rule =]

• פותח/ת השרשור Next
  • פורסם בתאריך

Next

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-16
45
0
קודם כל על תתחילו להגיד לי ללכת על SS אני לא רוצה אני מכיר מלאא אנשים שמתפתחים משוט מצוין ועוד טבעי...
תבינו אין לי בעיה עם זה שאנשים עושים SS אבל כול אחד יש לו התפתחות משלו ועליה אני חושב שצריך להתאים תוכנית..לא תוכנית על בנאדם.

אז אני רוצה לנסות תוכנית אימון AB כזאת:
A
legs:
squat 8x3
leg press 10x3
dumbbell lunges 12x3
seated calf raise 12x3

chest:
bench press 6x3
positive bench press 12x3
negative bench press 12x3

triceps:
v-bar push down 12x3
reverse grip triceps push down 12x3

shoulders:
reverse flyes 12x3
power partials 12x3

B
back:
pullup 10x3
cable pulldown 12x3
t-bar 12x3
hyperextensions 12x3

biceps:
seated dumbbell curl 10x3
lnclime dumbbell curls 12x3
one arm dumbbell preacher 12x3

abs:
press situp 12x2
plate twist 12x2
sit up 12x2

מה אתם אומרים? להוריד כמה תרגילים?לשנות משהו?
אגב אני 16

אם היית קורא את הספר היית עושה את התוכנית ומצליח להתקדם בה
למה לא העלת סרטון לפה ולא פתחת לוג ?
איך אתה מצפה להתקדם ככה ?

עם התוכנית שרשמת לא יעזרו לך פה

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לך את האמת, אומנם ראיתי שינויים במסה של אנשים שעושים SS אני לא 'מאמין' בה כ"כ ולא חושב שהיא מתאימה לכולם [במיוחד למתחילים שלא יודעים עדיין טכניקה בתרגילים האלה ולא מפתחים קצת כוח בגוף] ומעדיף לעבוד בAB לפחות עד גיל 18.
אולי חלק ממכם יחשבו שזה דבילי אבל אני לא רוצה לעבוד על זה [SS].

שמע אני לא בחור חזק או משהו.
אבל התחלתי SS לפני שבועיים ובינתיים אני מופתע מאוד מהתוצאות, אלה תוצאות שלא הגעתי אליהם בשנה של אימונים AB/ABC, ואני רק שבועיים בSS. אני אישית ממליץ על התוכנית.

אם אתה עדיין מתעקש לבלות שלוש שעות, 4 פעמים בשבוע במכון כושר שיהיה לך בכיף.
בהצלחה

חחח אוקיי אני "אידיוט" ...ד"א אני ממש ממש ממש מצטער שהכותרת שלי מעצבנת אותך ,באמת . [אני מקווה שהבנת שזה בציניות]

---
אני לא התחלתי אותה דבר ראשון זה 'בטא' של התוכנית , רציתי לדעת מה לתקן בא אבל אני רואה שפה זה אבוד לבקש משהו ולקבל תשובה נורמאלית .
אני מכיר אנשים שעשו בערך את התוכנית הזאת והשתפרו בצורה לא נוראמלית אז אל תגידו שאי אפשר.

ד"א אם אתם שואלים למה משתמשים פורשים מפה על ימין ועל שמאל - זאת הסיבה
נו אז מה אתה רוצה? לך תעשה אותה...
אמרו לך פה שזה חרא תוכנית זאת דעתינו

אם כבר AB אז קח AB מהאתר ואל תמציא אחת אני כבר שנה וחצי מקפיד עלך תפריט ב AB ו ABC תוצאות מינימליות אני מתחיל SS עוד חודש(המאמן בחדר כושר המליץ לי) ואני מכיר כמה שעשו את זה וראו תוצאות מאד טובות (גיל 15-17 בערך)

SS שולט, התחלתי לפני 3 ימים הכי כיף שיש! בלי מליון תרגילים! עד עכישו כבר צירפתי 2 חברים שלי להתחיל אותה:)(ד"א בן 16)

קח AB, למה לנסות להמציא את הגלגל אם יש מישהו שעשה זאת כבר?
http://www.kilogram.co.il/249/תוכנית-אימונים-lyle-mcdonalds-bulking-routine/

חחח אוקיי אני "אידיוט" ...ד"א אני ממש ממש ממש מצטער שהכותרת שלי מעצבנת אותך ,באמת . [אני מקווה שהבנת שזה בציניות]

---
אני לא התחלתי אותה דבר ראשון זה 'בטא' של התוכנית , רציתי לדעת מה לתקן בא אבל אני רואה שפה זה אבוד לבקש משהו ולקבל תשובה נורמאלית .
אני מכיר אנשים שעשו בערך את התוכנית הזאת והשתפרו בצורה לא נוראמלית אז אל תגידו שאי אפשר.

לא יודע אם ידעת, אבל מהיום שהאתר הזה נפתח הוא דגל באיכות על כמות, וככה זה ישאר.

---

משתמשים ששואלים שאלות מפגרות ועונים לעצמם עם תשובות מפגרות לא תורמים הרבה לפה, ובגלל זה אף אחד לא כל כך שואל לאן הם נעלמים

לא היה לך מה לתקן בתכנית כי לקחת אוסף של תרגילים וחילקת אותם ל2 אימונים, עד כמה שאני זוכר, מאחורי תכניות אימונים עומדים היגיון ועקרונות, אצלך סתם נכנס לexrx ובחרת כמה תרגילים סקסיים לפאמפ.

הבעיה שלך ושל כל ילדי הקוביות היא שאתם לא מבינים שאנשים פה בחרו את התכניות ואת העקרונות של התכניות האלה, אחרי מחקרים וקריאה מעמיקה, ולא אחרי צפייה בסרטי מוטיבציה של פאמפ וחצאי תנועות שבאים עם הכותרת body building for life geverrrrrr.
ויש לי הרגשה שאם גם אתה תקדיש כמה דקות ותקרא קצת, משהו בקופסא שלך יזוז.

דבר ראשון , אם קראת את הפיסקה הראשונה הייתה מבין את הגישה שלי.
שאלתי יפה קיבלתי יחס ,במילה יפה, ח-ר-א.
התכוונתי בכותרת לSS אלי לא אליכם ...אני ראיתי המון אנשים נפצעים בתוכנית הזאת ולא מתאים לי.
דבר שני, אם באתי לכאן אני מזלזל בכם? אני לא חושב... אבל עכשיו אני דיי לוקח רושם על כמה משתמשים פה.

וקולדפייר - אתה ממש מעליב אותי אני מבקש שתפסיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD
אחי אני מכיר אנשים שעשו AB והקיאו את המוח שלהם, תזהר 😲

• פותח/ת השרשור
קח AB, למה לנסות להמציא את הגלגל אם יש מישהו שעשה זאת כבר?
http://www.kilogram.co.il/249/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-lyle-mcdonalds-bulking-routine/

לא יודע אם ידעת, אבל מהיום שהאתר הזה נפתח הוא דגל באיכות על כמות, וככה זה ישאר.
איכות התכנים אני חייב להודות שיש פה אבל היחס של של חלק מהאנשים פה כלפי אנשים שחושבים אחרת מהם היא איומה ובתור מנהלים ואחראים על הפורומים פה אני חושב שצריך להיות להם קצת רמה בסגנון הדיבור שלהם.

איכות התכנים אני חייב להודות שיש פה אבל היחס של של חלק מהאנשים פה כלפי אנשים שחושבים אחרת מהם היא איומה ובתור מנהלים ואחראים על הפורומים פה אני חושב שצריך להיות להם קצת רמה בסגנון הדיבור שלהם.

נפגעת פשוש? תשים לב שבשום מקום לא אמרתי לך שום דבר לגבי תוכניות האימונים שלך. הכותרת עצבנה אותי. זו כותרת של בן אדם שבא לריב, לא לשאול. עכשיו הכל ברור?

באת בגישה מגעילה ואתה מצפה שאנשים יתייחסו אלייך יפה? והתוכנית באמת גרועה, מה שעשית חודש לא היה SS ואני בטוח שאם תעלה סרטון של סקוואט שלך כולנו נראה כמה באמת קראת מהספר.

אם אתה רוצה ליטוף יש לי מספר טלפון של מישהי לתת לך

אני מנייאק אם הבן אדם חוזר לפה ומגיב..יש לכם דרך למשמעת 😃
קצת נוקשה אבל עדיף ככה מאשר להיות רכים, המסר נישמר טוב יותר ככה.

אני מנייאק אם הבן אדם חוזר לפה ומגיב..יש לכם דרך למשמעת 😃
קצת נוקשה אבל עדיף ככה מאשר להיות רכים, המסר נישמר טוב יותר ככה.
איזה כיף שמבחינה רישמית אתה (LBS) לא שייך לאף חנות ואין מי שיסובב אותך על האצבע רק כדי שתקנה ויגידו לך הכל, רק כדי שתקנה (האממ...), זה מה שיפה בפורום, וזה מה שתמיד יהיה יפה בו 😛

איזה כיף שמבחינה רישמית אתה (LBS) לא שייך לאף חנות ואין מי שיסובב אותך על האצבע רק כדי שתקנה ויגידו לך הכל, רק כדי שתקנה (האממ...), זה מה שיפה בפורום, וזה מה שתמיד יהיה יפה בו 😛
1.במנת הגשה של חלבון דיימטיז יש 0 גרם סוכר.
2. הטעמים של חלבון דיימטיז הם:קפה מוקה / פינה קולדה / טופי קרמל / וניל / שוקולד/ תות.
3.החברה דיימטיז הוקמה בשנת 1994.

אמת..אין שום אינטרסים למכירה והכל נהיה פשוט יותר ואכן זה מה שיפה פה ^^

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית