הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי סייקל 2

galbrami9

משתמש מתחיל
26
3
נק' מוניטין:
3
26
3
שלום לכולם .
רציתי לשאול לגבי סייקל מסה החזק ביותר
האם טסט אנטט דינאבול וטרן ייתנו לי את התוצאה הטובה ביותר למסה או שיש סטרואידים חזקים אני בסייקל השני דרך אגב זה גם היה הסייקל הראשון שלי ועליתי 11 קילו השאלה עם יש אפשריות למשהו שיגרום לעלייה גדולה יותר במסה תודה לכול העוזרים

הסייקל הראשון שלך הוא ברמה של סייקל מספר 5+ אצל משתמשים אחרים, אבל מאחר וכבר עשית את זה אין טעם להגיד לך שלא היה טעם לכל החומרים האלה יחד ובטח לסייקל ראשון.
בקשר לשאלה שלך, אם אתה עושה סייקל מאסה לדעתי תוריד את הטרן ותשלב במקומו דקה קצר\ארוך.
אין כזה דבר סייקל מאסה החזק ביותר או סייקל שיעלה אותך הכי הרבה כי ישנם המון משתנים מאד חשובים במשוואה הזאת כגון תזונה אימונים וכמובן גנטיקה אישית של כל בן אדם באשר לו.

מעבר לתשובה הטובה שניתנה לך על ידי @idan707 חשוב להבהיר לך, שביצעת סייקל ראשון אסוני וחורג מכל פרופורציות והנחיות שמרניות שקיימות. אני לא יודע כיצד הגעת למצב הזה של ביצוע סייקל ראשון עם טרן ודיבול, אך זה חמור מאוד. סייקל ראשון צריך להיות בסיסי, ולרוב יכיל אך ורק שימוש בטסט אנחת ל10 עד 12 שבועות.

מה לגבי פרגניל וביצוע PCT? מכיר את המילים הללו?

למאסה ניתן להשאיר את הדיבול ובמקום הטרן לצרף NPP.

כפי שעידן ודניאל ענו לך, סייקל ראשון אין טעם להכניס את כל החומרים הללו, הגוף שלך עוד בתול מחומרים, ואכן בסיס של טסט וגג הוספה של אוראלי מספיקים.

כמובן להכין פרוטוקול של כוריגון פי סי טי , טודקה וליב 52 במידת הצורך וחוסמי תופעות לוואי( במידת הצורך נולבה/ארימידקס).

• פותח/ת השרשור
הכן ביצעתי pct ברוך השם אני אחרי הסיקל כימאט 4חודשיים טפו טפו הכול תקין גם ללא תופעת לוואי אחת השאלה שלי פשוטה העם יש הרכב סטרואידים טוב יותר למסה מאשר מה שביצעתי ?
בקשר לחברות הסטראידים זה מספיק ?

קבצים מצורפים

• IMG_0641.JPG
    IMG_0641.JPG
    KB 112.3 · צפיות: 142
קיבלת תשובות לגבי הרכב סייקל מסה.
ספר איך היו תוצאות אחרי סייקל ראשון שביצעת ?
מאיזה משקל גוף עליתה? כמה אחוזי שומן? איך מבחינת משקלי עבודה?

לגבי החברה - מעט רשמים מהימנים הועברו אלי. ממה שהועבר, ניכר שהחברה טובה, אך יש כמה שדיווחו על זריקות מעט כואבות.

אם תבחר להשתמש בהם, הפורום ישמח שתעביר חוות דעת

• פותח/ת השרשור
בכיף אני ינסה גם את הטסט וימתן חוות דעת על הכול

קבצים מצורפים

• IMG_0637.JPG
    IMG_0637.JPG
    KB 78.7 · צפיות: 131
  • IMG_0638.JPG
    IMG_0638.JPG
    KB 105.5 · צפיות: 125
  • IMG_0639.JPG
    IMG_0639.JPG
    KB 90.8 · צפיות: 128
  • IMG_0640.JPG
    IMG_0640.JPG
    KB 90 · צפיות: 126
  • IMG_0641.JPG
    IMG_0641.JPG
    KB 112.3 · צפיות: 202
  • IMG_0642.JPG
    IMG_0642.JPG
    KB 93.5 · צפיות: 134
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית