הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמרים וחומר קריאה לאתלטים

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
כבר הרבה זמן יושב אצלי במועדפים מאמרים של קלי באגט, שהוא שם נודע בתחום של אימון אתלטים.

אני ואלכס ביקשנו אישור לתרגם מאמרים שלו במידה ויהיה ביקוש וקיבלנו תשובה חיובית.
השאלה, יש ביקוש?

מה זאת אומרת "אימון אתלטים"?
תן את השם שלו באנגלית כדי שנוכל לקרוא כמה מאמרים ולהבין במה מדובר...

• פותח/ת השרשור
כן .
לאיזה סוג של אימונים אתה מתכוון שאתה אומר אתלטים?
זה לאו דווקא אימונים, אבל יש שם הצעות לפליאומטרי והמון חומר קריאה על איך לשפר מה ולמה דברים כמו שהם, ואיך הם עובדים.

דניאל Kelly baggett
http://www.higher-faster-sports.com/aboutus.html

אני אשתדל לבחור את המעניינים והמועילים ביותר ולתרגם אותם בזמן הקרוב.

כבר הרבה זמן יושב אצלי במועדפים מאמרים של קלי באגט, שהוא שם נודע בתחום של אימון אתלטים.

אני ואלכס ביקשנו אישור לתרגם מאמרים שלו במידה ויהיה ביקוש וקיבלנו תשובה חיובית.
השאלה, יש ביקוש?

שאלה טובה.

קראתי חלק מהמאמרים, ותהיתי בעצמי איך חלק מהקהל יחיה עם (תרגומים של) מאמרים שלא מדברים על עלייה במסה ובכח שלא על ידי שימוש במשקולת (בהנחה ואתם מתכוונים מאמרים שכאלה).

שאלה טובה.

קראתי חלק מהמאמרים, ותהיתי בעצמי איך חלק מהקהל יחיה עם (תרגומים של) מאמרים שלא מדברים על עלייה במסה ובכח שלא על ידי שימוש במשקולת (בהנחה ואתם מתכוונים מאמרים שכאלה).

היית על סמים כשקראת אותם? שמעתי שזה לא חוקי לאנשים מתחת לגיל 40. זה מסכן את החברה.

• פותח/ת השרשור
שאלה טובה.

כל האתלטים שלו מבצעים סקוואטים, אין תחליף לסקוואט בשום תחום. אתה בטוח שקראת את המאמרים של איזה ליצן?

אמרתי שקראתי חלק מהמאמרים שלו, לא את הכל. כנראה שהחמצתם את ההצהרה הזו.

היית על סמים כשקראת אותם? שמעתי שזה לא חוקי לאנשים מתחת לגיל 40. זה מסכן את החברה.

ואת זה אומר אדם שכנראה מכניס חלב לוורידים עם מזרק ... 😃

אני מקווה שאתה בודק את החלב מדי פעם, כי נראה שהוא מחמיץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית