מידע אינסולין

אייל גולדפרב

משתמש מתחיל
137
25
נק' מוניטין:
34
137
25
היי,
לאחר שקראתי את כל מאמרי האינסולים יש לי מספר תהיות.
1. אני מבין שחלבון מעלה את האינסולין בדם, אבל מדוע זה קורה? מה הגוף משיג על ידי העלאת האינסולין?
2. אם סוכר נכנס לתאים בלי קשר לאינסולין כיצד ניתן להסביר קטואסידוזיס בסכרת מסוג 1?
3. כותב המאמר הביא את עצמו בדוגמה למדוע רמות גבוהות של אינסולין אינן משמינות. זו די אכזבה, מכיוון שברור שאדם אחד אינו מספיק למחקר סטטיסטי, בטח לא במאמר שמנסה לבטל תפיסות של שנים רבות ומחקרים רבים.

1. אני מבין שחלבון מעלה את האינסולין בדם, אבל מדוע זה קורה? מה הגוף משיג על ידי העלאת האינסולין?
סנתוז חלבון ו/או הפעלה גנטית של סנתוז חלבון כדי למנוע פירוק שריר. בנוסף הכנסה טובה יותר של חומצות האמינו לתא.

2. אם סוכר נכנס לתאים בלי קשר לאינסולין כיצד ניתן להסביר קטואסידוזיס בסכרת מסוג 1?
זה שהוא נכנס לא אומר שהוא נכנס באופן מספק

3. כותב המאמר הביא את עצמו בדוגמה למדוע רמות גבוהות של אינסולין אינן משמינות. זו די אכזבה, מכיוון שברור שאדם אחד אינו מספיק למחקר סטטיסטי, בטח לא במאמר שמנסה לבטל תפיסות של שנים רבות ומחקרים רבים.
הוא הביא את זה בתור דעה/דוגמה אישית. הוא ממש לא מתבסס על זה במאמר שלו ומראה מספיק רפרנסים מדוע זה לא קורה גם לעוד הרבה אנשים אחרים במחקרים שהייתה עליהן בקרה קלורית

למה אני מרגיש שעניתי כבר בידיוק על אותן שאלות בעבר....
בכל מקרה מה שמייק אמר זה כל מה שיש להגיד, אין לי מה להוסיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית