הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם - עזרה בפענוח (עדכון)

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
שלומות וברכה לכל מי שקורא, האשכול הזה הוא חלק שלוש של סאגת הבקשת ייעוץ שלי בפורום הזה.

לאחרונה עשיתי סדרת בדיקות דם עקב בעיות שציינתי פה בעבר שלא נעלמו מאז..

(ייעוץ - האם יש לי סיבה טובה לעשות בדיקה של רמות טסט? (פירוט בפנים))

(ייעוץ - בדיקות דם)

בקצרה אעדכן בשביל ההקשר שהיה חשד לבעיות הורמונליות כי חוויתי את קרוב ל**כל** התופעות לוואי הקלאסיות של T נמוך + וריקוצלה, נדודי שינה קשים, אובדן שיער מגיל 18 וקשיים על המפרקים למרות שנאמר לי שהמפרקים שלי בסדר לפי מומחה. כל הזבל נמשך כבר במשך שנה +. למי שמעניין אותו המידע הקצת יותר מעמיק (שזה אף אחד), שמתי לינק לפרסומים הקודמים שלי.

מכיוון שיש פה אנשים שחזקים עם מידע על הורמונים ועם ניסיון, אשמח לדעת מה המצב שלי מבחינת תוצאות כי למרות שיפור בחלק מהדברים שם (וגם קצת עליות ברמות של דברים רעים..) המצב עדיין לא השתפר. אני מתאמן קבוע עם משקולות ומקפיד לאכול פחות או יותר נקי אז לא יודע למה הבריאות כל כך בפח.

בעיקר מעניין אותי מצב הT\E2\FAI\SHBG ולמה בשם הגיהנום יכול להיות לי LH כה גבוה.

ולמרות שהפרסום הזה נמצא באזור התרופות והמשפרי ביצועים, רק רוצה לציין שאני לא כרגע או בעבר לקחתי מהחומרים מתוקים. 😉

תודה מראש למי שעוזר!

hormone levels.jpg

bloods 2.JPG

bloods.JPG

נערך לאחרונה:
זה נחשב לאסטרוגן גבוה יחסית? מה ניתן לעשות לגבי זה?
תוסף טיבעי שיכול לעזור נגד רמות גבוהות של אסטרוגן נקרא DIM תקרא על זה .. מן הסתם הוא טבעי אבל עובד ממה שאני יודע
עכשיו ראיתי שזה פוסט ממש ישן אבל עדיין אם עוזר לך גם טוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית