נק' מוניטין:
17
- 167
- 17
בוקר טוב , קודם כל אני בן 26, גובה 1.83 שוקל 91/89 ( תלוי בכמה אכלתי באותו היום 😳 ), בערך 12-13% שומן.
אני מתאמן כבר באופן רציני במשך 3 שנים, אני מתאמן 5 אימונים בשבוע בתוכנית ABCD ( יותר לשימור*), החלטתי לעבור לתוכנית חדשה ולעשות AB.
האימונים של יתחלקו ל 4 אימוני משקולות, שבסוף כל אימון A אני יעשה אירובי חצי שעה , ואימון 5 שזה אימון של שעה אירובי בעצימות נמוכה.
אני לא מתיימר להיות מקצועי או מבין גדול בתחום, והאמת שזאת פעם ראשונה מזה כמה שנים שאני עובר ל AB, המטרה היא לעלות כ 3 קילו נוספים עם כמה שפחות שומן ( כמובן תזונה) אז זאת תוכנית מסה , והחזרות ינועו בין 5-8 חזרה אז אשמח גם מה דעתכם על מספר חזרות אופטימלי במסה ובמיוחד ב AB.
תוכנית :
תוכנית אימונים AB-
עריכה:
כל התרגלים 3 סטים שחכתי לציין ,כמובן בתחילת אימון מתיחות + 10 דק אירובי לחימום הגוף, ובכל תחילת תרגיל עושה מקל נמוך הרבה חזרות.
A-
כתפיים -
1) לחיצת כתפיים בישיבה מילטרי פרס
2) הנפת משקולות לצדדים בעמידה
גב-
3) חתירה בטי באר באחיזה רחבה והפוכה
4) משיכת פולי עליון באחיזה רחבה לכיוון החזה
5) חתירה בישיבה אחיזה צרה
חזה-
6) לחיצת חזה ללא שיפוע עם מוט
7) פרפר בשיפוע חיובי 30 מעלות עם משקולות חופשיות
8) לחיצת חזה בשיפוע שלילי
B-
רגליים –
1) דד ליפט עם מוט חופשי
2) בק- סקוואט עם מוט חופשי
3) סטיף דד ליפט עם מוט חופשי
יד קדמית –
4) כפיפות מרפקים עם מוט ישר בעמידה
5) כפיפות מרפקים אחיזה צרה עם מוט W בישיבה
יד אחורית –
6) פשיטת מרפקים עם משקולות מעל הראש
7) לחיצה במכונה בישיבה ( התרגיל של היד אחורית)
אני מתאמן כבר באופן רציני במשך 3 שנים, אני מתאמן 5 אימונים בשבוע בתוכנית ABCD ( יותר לשימור*), החלטתי לעבור לתוכנית חדשה ולעשות AB.
האימונים של יתחלקו ל 4 אימוני משקולות, שבסוף כל אימון A אני יעשה אירובי חצי שעה , ואימון 5 שזה אימון של שעה אירובי בעצימות נמוכה.
אני לא מתיימר להיות מקצועי או מבין גדול בתחום, והאמת שזאת פעם ראשונה מזה כמה שנים שאני עובר ל AB, המטרה היא לעלות כ 3 קילו נוספים עם כמה שפחות שומן ( כמובן תזונה) אז זאת תוכנית מסה , והחזרות ינועו בין 5-8 חזרה אז אשמח גם מה דעתכם על מספר חזרות אופטימלי במסה ובמיוחד ב AB.
תוכנית :
תוכנית אימונים AB-
עריכה:
כל התרגלים 3 סטים שחכתי לציין ,כמובן בתחילת אימון מתיחות + 10 דק אירובי לחימום הגוף, ובכל תחילת תרגיל עושה מקל נמוך הרבה חזרות.
A-
כתפיים -
1) לחיצת כתפיים בישיבה מילטרי פרס
2) הנפת משקולות לצדדים בעמידה
גב-
3) חתירה בטי באר באחיזה רחבה והפוכה
4) משיכת פולי עליון באחיזה רחבה לכיוון החזה
5) חתירה בישיבה אחיזה צרה
חזה-
6) לחיצת חזה ללא שיפוע עם מוט
7) פרפר בשיפוע חיובי 30 מעלות עם משקולות חופשיות
8) לחיצת חזה בשיפוע שלילי
B-
רגליים –
1) דד ליפט עם מוט חופשי
2) בק- סקוואט עם מוט חופשי
3) סטיף דד ליפט עם מוט חופשי
יד קדמית –
4) כפיפות מרפקים עם מוט ישר בעמידה
5) כפיפות מרפקים אחיזה צרה עם מוט W בישיבה
יד אחורית –
6) פשיטת מרפקים עם משקולות מעל הראש
7) לחיצה במכונה בישיבה ( התרגיל של היד אחורית)
נערך לאחרונה: