הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלך הבלנדר...

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
היה לי בלנדר משהו סביר, הוא נדפק לגמרי. למישהו יש המלצה למשהו חדש וטוב במחיר סביר ?

ניסית בלנדר מוט?
הרבה יותר נוח לניקוי וזול יותר, לא ניסיתי לטחון איתו קוואקר עם נוזלים אבל מאמין שהוא יתמודד עם זה.

• פותח/ת השרשור
ניסית בלנדר מוט?
הרבה יותר נוח לניקוי וזול יותר, לא ניסיתי לטחון איתו קוואקר עם נוזלים אבל מאמין שהוא יתמודד עם זה.
אני לא מחפש מוט, בלנדר נחמד שגם אמא שלי תוכל להשתמש בו.

אין משלוח חינם, המחיר שנרשם כולל כבר משלוח ומיסים, לפיכך הסכום הזה הינו סופי לתשלום.

• פותח/ת השרשור
אין משלוח חינם, המחיר שנרשם כולל כבר משלוח ומיסים, לפיכך הסכום הזה הינו סופי לתשלום.
לא הבנתי איך אני מגיע לזה באמאזון
מסתבר שהמחיר של ההצעה של הנינגה שהציעו לי למעלה כבר עלה, אשמח להצעה נוספת ממישהו.

אני גם ממליץ על נינג'ה למרות שהמחיר משוגע בעיניי אני קניתי את שלי ב69 דולר (אמנם בבלאק פרידיי אבל עדיין)

אתה מדבר על דגם ה- BL682UK שהזכרתי? כי זה דגם שנמכר רק ב- UK.
אם קנית בדולרים, זה אומר שקנית דגם שמותאם ל- 110V, לפיכך יש צורך בממיר מתח יקר עבור שימוש בארץ.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על דגם ה- BL682UK שהזכרתי? כי זה דגם שנמכר רק ב- UK.
אם קנית בדולרים, זה אומר שקנית דגם שמותאם ל- 110V, לפיכך יש צורך בממיר מתח יקר עבור שימוש בארץ.
קניתי אותו אתמול, תודה רבה חבר. יצא לי 691. זה כולל מס נכון ?
אני גם ממליץ על נינג'ה למרות שהמחיר משוגע בעיניי אני קניתי את שלי ב69 דולר (אמנם בבלאק פרידיי אבל עדיין)
נקנה תודה לעוזרים.

קניתי אותו אתמול, תודה רבה חבר. יצא לי 691. זה כולל מס נכון ?
בזמן ביצוע ההזמנה ניתן לראות את ה- Import Fees Deposit אשר מציין את המיסים אשר ניגבים מראש. אם משלמים במטבע המקומי, חוסכים שערי המרות ואז המחיר יוצא נמוך יותר כפי שציינתי.

ראיתי מודל של הנינג'ה(קטן יותר... מיני נינג'ה?) ב500 בהום סנטר(לפני הנחות)

אני מקבל לפסח ממקום העבודה שלי בלנדר נינג'ה(היה אחת מכמה אופציות)

בדקתי את המחיר של המכשיר הזה והוא עולה 700 ש"ח, יש לך עוד דגמים אבל לא ממש זולים.

• פותח/ת השרשור
אני מקבל לפסח ממקום העבודה שלי בלנדר נינג'ה(היה אחת מכמה אופציות)

בדקתי את המחיר של המכשיר הזה והוא עולה 700 ש"ח, יש לך עוד דגמים אבל לא ממש זולים.
איזה דגם ? כמו שקניתי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית