עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שייקים מבוססי קוואקר, פאנקייקים מבוססי קוואקר וכדומה.מה אתה מכין בתוך?
אני לא מחפש מוט, בלנדר נחמד שגם אמא שלי תוכל להשתמש בו.ניסית בלנדר מוט?
הרבה יותר נוח לניקוי וזול יותר, לא ניסיתי לטחון איתו קוואקר עם נוזלים אבל מאמין שהוא יתמודד עם זה.
הנינגה נראה לי טוב, זה נשלח חינם לארץ ? לא הצלחתי להבין
לא הבנתי איך אני מגיע לזה באמאזוןאין משלוח חינם, המחיר שנרשם כולל כבר משלוח ומיסים, לפיכך הסכום הזה הינו סופי לתשלום.
אני רואה שזה עלה לו 83 פאונד, לי כתוב 100 באמאזון.המחיר נשאר זהה.
קניתי אותו אתמול, תודה רבה חבר. יצא לי 691. זה כולל מס נכון ?אתה מדבר על דגם ה- BL682UK שהזכרתי? כי זה דגם שנמכר רק ב- UK.
אם קנית בדולרים, זה אומר שקנית דגם שמותאם ל- 110V, לפיכך יש צורך בממיר מתח יקר עבור שימוש בארץ.
נקנה תודה לעוזרים.אני גם ממליץ על נינג'ה למרות שהמחיר משוגע בעיניי אני קניתי את שלי ב69 דולר (אמנם בבלאק פרידיי אבל עדיין)
בזמן ביצוע ההזמנה ניתן לראות את ה- Import Fees Deposit אשר מציין את המיסים אשר ניגבים מראש. אם משלמים במטבע המקומי, חוסכים שערי המרות ואז המחיר יוצא נמוך יותר כפי שציינתי.קניתי אותו אתמול, תודה רבה חבר. יצא לי 691. זה כולל מס נכון ?
איזה דגם ? כמו שקניתי ?אני מקבל לפסח ממקום העבודה שלי בלנדר נינג'ה(היה אחת מכמה אופציות)
בדקתי את המחיר של המכשיר הזה והוא עולה 700 ש"ח, יש לך עוד דגמים אבל לא ממש זולים.