אולי הנושא הזה יעזור לכמה ממכם אז החלטתי לפרסם את הסיפור הקצר שלי איך עשיתי זאת
עבודה בבדיקות תוכנה ללא ניסיון
אם יש לכם שאלות מוזמנים לשאול
עבודה בבדיקות תוכנה ללא ניסיון
אם יש לכם שאלות מוזמנים לשאול
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
boaeliteמה שם החברה שאתה עובד בה?
אפשר הכל אבל מאוד קשה אם לא יודעים איךאפשר לעבוד ב QA גם בלי לעשות "קורס QA" וגם בלי לממן איזה מישהו שיעזור לך לעבור ראיונות... נשמע שהוא שילם לך קצת בשביל הפרסום הזה ...
כןזאת חברה למסחר באופציות בינאריות?
אתה עובד שם כ qa ?
הפוסט הזה בדיוק בא לאנשים כמוך לעזור לאחליט.סליחה שאני מתערב פה, חשבתי לאחרונה ללמוד את התחום ולעשות קורס בדיקת תוכנה qa, יש לי כמה שאלות שאם תוכלו לענות עליהם אני יעריך זאת מאד.
האם יש ביקוש בשוק העבודה לתחום הזה במיוחד איזור חיפה קריות?
האם יש הבדל בין מוסדות הלימוד לדוגמא גון ברייס או הטכניון וכו׳?
האם יש תנאי קבלה?
מהי משכורת התחלתית בערך של בוגר הקורס ללא נסיון?
וכמובן מהי עלות הקורס?
תודה רבה
פיליפס מגייסים כל הזמן, רק שתדע.האם יש ביקוש בשוק העבודה לתחום הזה במיוחד איזור חיפה קריות?
בצפון זה מתחיל סביב ה 7 ממה שאני מכיר.מהי משכורת התחלתית בערך של בוגר הקורס ללא נסיון?
אני לא מתכוון להיות בודק כל החיים,אבל אחרי הצבא עדיף לעבוד בהייטק בכל מקצוע שהוא מאשר 3-4 שנים במלצרות לעשות איזה תואר מפוקפק שרוב הסיכויים ילך לפח.התקבלתי ל qa בלי קןרס, היה לי ידע ב ccna ו ידע מצויין ב RF.
בתאכלס? העבודה הזו נמאסת במהירות,מתישהו מתחילים להכיר את הכל והעבודה חוזרת על עצמה, נקודות האור היחידות הן פתרון באגים יחד עם אנשי פיתוח, יש מקומות שאיש qa לא קשור בכלל לפיתוח, למזלי לי יש אפשרות לחקור יחד איתם וללמוד.
לדעתי זה לא תחום שכדאי להתמקצע בו, אולי קצת אחרי הצבא, או אם נואשים לכסף, בטוח לא אחרי תואר.
זה הרוב לצערי.ויש מקמות עבודה שאין להם הרבה פיתוחים,אפלקציה אחת או שתיים ואז מה שקורה שבודק כל הזמן יושב עליהם ועושה אותם בדיקות.
זה הרוב לצערי.
www.alljobs.co.ilלמדתי הנדסאית תוכנה ואני מחפשת עבודה בתחום בדיקות תוכנה.
אני מאזור הצפון, אין לי ניסיון, מישהו יכול לעזור??
[email protected]