מציאת עבודה בQA ללא ניסיון

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
אפשר לעבוד ב QA גם בלי לעשות "קורס QA" וגם בלי לממן איזה מישהו שיעזור לך לעבור ראיונות... נשמע שהוא שילם לך קצת בשביל הפרסום הזה ...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה שם החברה שאתה עובד בה?
boaelite
אפשר לעבוד ב QA גם בלי לעשות "קורס QA" וגם בלי לממן איזה מישהו שיעזור לך לעבור ראיונות... נשמע שהוא שילם לך קצת בשביל הפרסום הזה ...
אפשר הכל אבל מאוד קשה אם לא יודעים איך
ולא שילם לי לצערי

איך משיגים עבודה בהייטק באמצע התואר בלי ניסיון? חח פוסט מופיע מתחת לפוסט שלי, מעניין אם הצליח בסוף.

זאת חברה למסחר באופציות בינאריות?
אתה עובד שם כ qa ?

סליחה שאני מתערב פה, חשבתי לאחרונה ללמוד את התחום ולעשות קורס בדיקת תוכנה qa, יש לי כמה שאלות שאם תוכלו לענות עליהם אני יעריך זאת מאד.
האם יש ביקוש בשוק העבודה לתחום הזה במיוחד איזור חיפה קריות?
האם יש הבדל בין מוסדות הלימוד לדוגמא גון ברייס או הטכניון וכו׳?
האם יש תנאי קבלה?
מהי משכורת התחלתית בערך של בוגר הקורס ללא נסיון?
וכמובן מהי עלות הקורס?
תודה רבה

• פותח/ת השרשור
זאת חברה למסחר באופציות בינאריות?
אתה עובד שם כ qa ?
כן
סליחה שאני מתערב פה, חשבתי לאחרונה ללמוד את התחום ולעשות קורס בדיקת תוכנה qa, יש לי כמה שאלות שאם תוכלו לענות עליהם אני יעריך זאת מאד.
האם יש ביקוש בשוק העבודה לתחום הזה במיוחד איזור חיפה קריות?
האם יש הבדל בין מוסדות הלימוד לדוגמא גון ברייס או הטכניון וכו׳?
האם יש תנאי קבלה?
מהי משכורת התחלתית בערך של בוגר הקורס ללא נסיון?
וכמובן מהי עלות הקורס?
תודה רבה
הפוסט הזה בדיוק בא לאנשים כמוך לעזור לאחליט.
1.תאמת לא יודע.
2.אם תקרא מה שכתבתי באתר תגלה שלמדתי במוסד גדול ולא יצא מזה הרבה.
3.תנאי קבלה לקורס? בכולה מסודות הגדולים העיקר שיש לך כסף זה מה שחשוב. ואני אומר את זה מתוך ניסיון למראת שלא הזכרתי את החלק הזה באתר. אם משהו רוצה שאני ארחיב פה אז אני אשמח
4.
9000-12000 שקל יש תלמדים שהצליחו להוציא יותר בדרך כלל יש להם ניסיון או אשכלה בתחומים אחרים שעוזרת להם
5.עלות הקורס בדרך כלל 14-20 פלוס לא יודע בדיוק

נערך לאחרונה:
התקבלתי ל qa בלי קןרס, היה לי ידע ב ccna ו ידע מצויין ב RF.
בתאכלס? העבודה הזו נמאסת במהירות,מתישהו מתחילים להכיר את הכל והעבודה חוזרת על עצמה, נקודות האור היחידות הן פתרון באגים יחד עם אנשי פיתוח, יש מקומות שאיש qa לא קשור בכלל לפיתוח, למזלי לי יש אפשרות לחקור יחד איתם וללמוד.
לדעתי זה לא תחום שכדאי להתמקצע בו, אולי קצת אחרי הצבא, או אם נואשים לכסף, בטוח לא אחרי תואר.

שיהיה הרבה בהצלחה קודם כל.

ה2 סנט שלי: למי שבא מחיל התקשוב והתעסק במערכות תקשורת היה יחסית קל למצוא עבודה בלי תואר (לפחות ב2010-2011), 80% מהחברי'ה שלי(מחלקות ההדרכה של החיל) עבדו במחלקה ההדרכתית של אלביט בהטמעת פרויקט צי"ד לצה"ל(בתכלס זה היה כאילו לא עזבת את הצבא, רק שפתאום יש לך רכב צמוד ומשכורת) ועוד רבים(אלה עם ידע בעורקי תקשורת) לComverse ומשרות השמה בMalam(במקרה שלי, הגעתי דרכם לגילת לווינים כי היה לי ידע צבאי בתקש"ל)
החברי'ה שהתעסקו עם תקש"נ גם הגיעו לחברות כמו matrix, mellanox, checkpoing והחברי'ה שעשו הכשרת ccna בשירות גם הגיעו לECI,Amdocs וNICE(בודדים)

בעולם הזה שהוא כ"כ פרקטי ורוצים תכלס במקום להשקיע בעובד מ0 שבא עם תואר מעדיפים לפעמים "לוותר" על ההסמכות, לראות שהוא יוכל לעשות את העבודה ולתת לו ג'וב או פרוייקט ל3-5 שנים(כשלרוב בסופו אתה כבר לא שם).
לצערי הדלת היא קלה במקרה הזה לשני הכיוונים, גם ביציאה.

@idan707

בדיקות תוכנה הוא מקצוע שמאוד דרוש ומבוקש גם באזור הצפון
אני למדתי במכללת ג'ון ברייס והקורס שהיא מציעה לבדיקות תוכנה הוא המקיף ביותר ומקנה מיומנויות פרקטיות לתעשיית ההייטק כולל פרויקטים מעשיים. הקורס הוא קורס מוכר ע"י משרד הכלכלה, ומקבלים תעודת מקצוע בנוסף לתעודת סיום מטעם המכללה.
שכר התחלתי באזור הצפון למשרת בודק תוכנה נעה לדעתי בין 6500-8500 כשמדובר ב- 0-2 שנות ניסיון.
עלות הלימודים הם בטווח של 20,000 ₪ אבל תמיד יש מלגות והנחות. ממליץ שתתקשר ותברר מולם את הפרטים המדויקים.

אני בודק תוכנה עם ניסיון מהצבא ואני עובד כעת בתחום המדיקל.
בודקי תוכנה ללא ניסיון מתחילים באיזור הצפון עם משכורת באיזור ה7 וחצי ויכולת להגיע ל18 אחרי 4-5 שנות ניסיון.
הקורס לא מעניין אף אחד מלבד חברות ממשלתיות שרוצות תעודה ISTQB ששווה לקליפת השום.

יש לי בחברה חבר מביא חבר אז מי שרוצה להתראיין לעבודה בתחום הבדיקות ללא ניסיון באיזור יקנעם מוזמן לשלוח לי את הקו"ח שלו.

ועוד משהו, ראיינתי מספיק פעמים וזה הדבר הכי קל בעולם לגלות אנשים בלי זיקה וגם בלי כישרון לבדיקות. לא משנה כמה יעזרו לך...

תודה רבה חברים עזרתם המון, בלי שום קשר אני יתקשר לכמה מכלות וגם עם הטכניון לראות האם באמת יש מלגות לדבר הזה ומהם תנאים לקבלם

• פותח/ת השרשור
התקבלתי ל qa בלי קןרס, היה לי ידע ב ccna ו ידע מצויין ב RF.
בתאכלס? העבודה הזו נמאסת במהירות,מתישהו מתחילים להכיר את הכל והעבודה חוזרת על עצמה, נקודות האור היחידות הן פתרון באגים יחד עם אנשי פיתוח, יש מקומות שאיש qa לא קשור בכלל לפיתוח, למזלי לי יש אפשרות לחקור יחד איתם וללמוד.
לדעתי זה לא תחום שכדאי להתמקצע בו, אולי קצת אחרי הצבא, או אם נואשים לכסף, בטוח לא אחרי תואר.
אני לא מתכוון להיות בודק כל החיים,אבל אחרי הצבא עדיף לעבוד בהייטק בכל מקצוע שהוא מאשר 3-4 שנים במלצרות לעשות איזה תואר מפוקפק שרוב הסיכויים ילך לפח.
בקשר לעבודה זה תלוי איפה אתה עובד,במה החברה מתעסקת. לדגומה בחברה שאני עובד יש הרבה מערכות,אתרים,אפלקציות ורק הולכים וגודלים אז אני כל הזמן נחשף לטכנולוגיה חדשות,ולא בודק אותו דבר 10000 פעם,וכל פעם צריך לחשוב איפה יכולים לצוץ באגים הקריטים,איך לבדוק נכון וכו...
ויש מקמות עבודה שאין להם הרבה פיתוחים,אפלקציה אחת או שתיים ואז מה שקורה שבודק כל הזמן יושב עליהם ועושה אותם בדיקות.

נערך לאחרונה:
תוך שנתיים אפשר לחסוך מספיק לתואר,בהחלט זה עדיף על מלצרות.
משכורת של 17-18 לא קשורה ל 3 שנים, גג 15 אם אתה עם ניסיון מועט,וזה ממש בקצה הסקאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית