SSing

בהצלחה.
יש לך חודשיים לעבור את הסקוואט של the sun:)

אין לו סיכוי
קורן עושה WS ומקפיד על חומוס
LOL

בהצלחה חבר
אל תשכח לצלם לנו את קורן צועק ומרביץ לעצמו, מוניטין מובטח

• פותח/ת השרשור
אני לוקח את זה לאט לאט כדי לא להיתקע באיזה אימון, אז ה-2 פלטות יגיעו ביום שלישי הבא 😃

ואני לא יכול להבטיח שום דבר לגבי קורן, אבל פעם הבאה שאני אראה אותו עושה box squat אני אהיה מוכן עם מצלמה למקרה שהספסל החורק הזה שהוא משתמש בו בתור הקופסא יקרוס 🤡

• פותח/ת השרשור
אימון מעפן. הגעתי עייף כי התעוררתי אחרי 6 שעות שינה, שאחריהן הצלחתי להירדם לעוד שעה וחצי בערך, והסקוואט הוציא ממני את כל האנרגיה שעוד נשארה לי.

Squat - 92.5kg 3x5, רק בחזרה האחרונה של הסט השלישי (וגם בחזרה האחרונה של השני, אבל פחות) כל הטכניקה התפרקה ובכל זאת הצלחתי לעלות איכשהו. עכשיו אני לא יודע אם להישאר במשקל גם אימון הבא, או להתקדם כי סיימתי את כל החזרות (בערך).
Press - 50kg 1x4, 47.5 5-2, הגעתי לכשל עם ה-50 קילו, אז החלטתי פשוט לרדת חזרה למשקל של אימון שעבר, ואז עשיתי סט אחד לא מוצלח במיוחד, והגעתי לכשל אחרי 2 חזרות בסט האחרון. אני תוהה אם כדאי לי להתחיל לעלות 1.4 קילו בפרס במקום 2.5.
Deadlift - 105kg 1x5, אני לא מצליח להפסיק לעגל את הגב התחתון וזה מתסכל. אני מוציא חזה כמה שאני יכול ושומר על hips למעלה, הגב העליון שלי בסדר גמור אבל התחתון נראה מעוגל ואין לי מושג מה לעשות כבר כי קראתי שוב את הפרק בספר וראיתי את הדיוידי מחדש.

אני חושב שאני אעלה את הקלוריות ליום ל-3500 + ואנסה להגיע אחרי יותר שעות שינה לאימון הבא ונראה איך זה הולך.

אימון מעפן. הגעתי עייף כי התעוררתי אחרי 6 שעות שינה, שאחריהן הצלחתי להירדם לעוד שעה וחצי בערך, והסקוואט הוציא ממני את כל האנרגיה שעוד נשארה לי.

איכשהו, אני תמיד מתעורר אחרי 3-4 שעות שינה ואז ישן עוד איזה 3 שעות אחריהן. כבר התרגלתי לכמה שזה מסריח.

• פותח/ת השרשור
הדבר הכי נורא זה שזה שאני ישן את העוד שעה-שעה וחצי הזאת רק גורם לי להתעורר עוד יותר עייף ממה שהתעוררתי אחרי שש שעות 😵

ומה דעתך לגבי הסקוואט? להישאר על אותו משקל או לעלות ביום חמישי?

הדבר הכי נורא זה שזה שאני ישן את העוד שעה-שעה וחצי הזאת רק גורם לי להתעורר עוד יותר עייף ממה שהתעוררתי אחרי שש שעות 😵

ומה דעתך לגבי הסקוואט? להישאר על אותו משקל או לעלות ביום חמישי?
ברור שלהעלות, אמרתי לך שמעכשיו כל אימון ירגיש לך הכי נוראי בעולם ועדיין תצטרך לשים עוד משקל, חשבת שצחקתי כנראה.

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה עם נורא, נורא זה בסדר גמור. השאלה היא רק אם זה בסדר שהקרבתי את הטכניקה לטובת ביצוע בחזרה האחרונה ההיא.

כמה אחוז, בערך, אתה מעריך שהטכניקה שלך הדרדרה?
נגיד בסולם של 1-100%, כמה בערך היית אומר?
אם עברת את ה-20% הייתי מתחיל לדאוג. מישהו יכול לעבור במכון ולחשוב בטעות שאתה קרוספיטר.
😃

וברצינות, אתה צריך לעבוד יותר כנראה על ה-recovery. אוכל ושינה.
תשקול תוסף מגנזיום. לי זה שיפר את איכות השינה.

• פותח/ת השרשור
כמה אחוז, בערך, אתה מעריך שהטכניקה שלך הדרדרה?
נגיד בסולם של 1-100%, כמה בערך היית אומר?
אם עברת את ה-20% הייתי מתחיל לדאוג. מישהו יכול לעבור במכון ולחשוב בטעות שאתה קרוספיטר.
😃

וברצינות, אתה צריך לעבוד יותר כנראה על ה-recovery. אוכל ושינה.
תשקול תוסף מגנזיום. לי זה שיפר את איכות השינה.

אני חושב שאפילו Couch היה בוכה אם הוא היה רואה את החזרה ההיא 🤡

בכל מקרה, כן אני מודע לזה שהתאוששות שלי היא בעייתית. ותודה על העצה, אני בהחלט אשקול את זה, למרות שברוב המקרים מגנזיום לא היה עוזר.אלא, כמובן, אם הוא יכול לאטום את האוזניים שלי לקול הצעקות של האחיות שלי בבוקר. חלק מהכיף שהוא עדיין לגור בבית.

• פותח/ת השרשור
אימון סביר לגמרי.
Squat - 95g 3x5, קורן סידר לי את הרפרנס לעיניים מהסט השני, והוא והסט השלישי הרגישו הרבה יותר קלים מהראשון. סה"כ היה קל למדי.
Bench- 67.5kg 5-4-5, ספוטר נלהב מדי בסט השני, אני כמעט משוכנע שזה היה עולה לבד. הטכניקה נשארה זוועה אבל.
אחרי זה התאמנתי על פאורקלינים עם 40 קילו, הליצנות חגגה אבל אני מקווה שאני אשתפר כל פעם.

אה ואני עכשיו 76.5 קילו יבש, אז זאת עליה של קילו מלפני 9 ימים. זה לא ממש מספק אותי, אז אני חושב שאני אעלה את הקלוריות ל3500-4000 ליום מ-3000.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שברתי את אפקט יום ראשון 🤡

Squat - 97.5 3x5 היה קשה, והרגשתי שאני מאבד את המתיחה בגב התחתון בסוף למטה, אבל אני הגעתי עייף מת, כמו כל יום ראשון, אז אני חושב שאימון הבא זה ירגיש הרבה יותר טוב.
Press - 50 5-5-1-5 זה היה הדבר הכי מוזר שקרה לי עד עכשיו. סט ראשון היה סביר, סט שני היה סביר חוץ מהחזרה האחרונה שהייתה מאוד איטית ובקושי נעלתי אותה, לפני השלישי נחתי בדיוק אותה כמות זמן שלפני השני אבל פשוט לא הצלחתי לעשות יותר מחזרה אחת. נחתי אחרי זה עוד 3 דקות והצלחתי לעשות 5, כשהחזרה האחרונה עלתה עוד יותר מהר מהסט השני.
Deadlift - 110 1x5, לפי אלכס אני לא מצליח לשמור על גב ישר, אז אני אנסה לצלם את עצמי פעם הבאה בשביל לראות מה בדיוק אני עושה ולנסות לתקן. חוץ מזה לא היה קשה מדי. אבל לפי המאמן של המשקולנים שם אני עושה צחוק ואני צריך לפחות 4 סטים של דדליפטים 🤡

• פותח/ת השרשור
היה איפשהו באמצע בין מעפן לסביר.
Squat - 100kg 3x5 היה קשה, אבל לא היה שום חלק שחשבתי שאני לא אעלה אז כנראה לא קשה מדי.
Bench Press - 70kg 1x3 68.5 4-4 עלוב למדי, אני תוהה אם זה כי הגעתי עייף, טכניקה גרועה כרגיל, צורך בריסט, או שילוב של חלק/הכל.
אחרי זה רציתי להמשיך להתאמן על קלינים אבל פבל החליט שכל הבמות תפוסות למרות שרק הוא והגמדה התאמנו שם אז הלכתי לכלוב, ואז משקולנית אחרת באה ורצתה שאני אלך גם משם והתעצבנה שלא הסכמתי 🤡 היא אמרה משהו על זה שעוד כמה זמן הם מוציאים את הבמות משם ומחזרים אותן לאולם אחר של המשקולנים, מישהו יודע על זה משהו?

בכל מקרה, המשכתי להתאמן על הקלינים, עשיתי האנג קלינים 1x3 עם 40 קילו, ואז עליתי ל45 ועשיתי עוד 4x3. הטכניקה לא משהו בלשון המעטה וכשאני לא אהיה לחוץ עם מבחנים אני אוכל להשקיע יותר זמן בללמוד את התרגיל כמו שצריך.

כן, יש שמועות שלוקחים את הבמות, אבל זה לא תלוי במשקולנים כל כך. זה תלוי בגלעד ההומו שרוצה לעשות מתיחות שם. אתה מוזמן להכנס בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית