נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
מזל טוב! אני מקווה שהמדריך הרוסי הזה שעובד עם אוכלוסיית הזקנים לא רץ לומר לך שנמעכת כי ירדת נמוך מדי בסקוואט 😛
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צילמתי היום אחד כזה, אני אשתדל להעלות לפורום יותר מאוחר...מציקים? בשעות שאתם שם זה בעיקר גברברים צעירים בגופיות (=כוסיות) שעושים רבע סקוואטים ובייספ קרלז תוך הסתכלות ממוקדת במראה , לא?
מה עם מזל טוב?איך הוא נמעך ? הוא נתקע בבור ? או בדרך למעלה ?
איך הוא נמעך ? הוא נתקע בבור ? או בדרך למעלה ?
אני חושב שזה היה בדרך למעלה, אבל באמת שאני לא זוכר הרבה מאותו רגע.
ולטיסימוס, כן, וזה רק עושה את זה יותר נורא שאחד מהם מנסה לתת לי טיפים. למרות שזה כבר לא קורה באותה תדירות כמו פעם.
מי מתלונן? ואיך גלעד נראה? אני הולך לצאת עליואהה, זה לצערי הולך לקרות בקרוב. יש המון תלונות על הקטע הזה של הבמות, הוא רק מחכה להיפטר מהם.
אתה קולט כמה קשה יהיה להתאמן אחרי שיוציאו את הבמות ונישאר עם 2 מוטות אולימפיים חופשיים, אחד בכלוב ואחד בראק המעפן הזה שצמוד לקיר?
עם שיער לבן קצת ושבא עם טריינינגים כתומים לעיתים קרובות?המון אנשים מתלוננים על הבמות. בעיקר אנשים מבוגרים. ואחרי הכמעט-מחיצת-ראש שהייתה שם לפני חודש הם בכלל מחכים להעיף את כל הציוד משם.
גלעד הוא האיטריה הגבוהה עם המשקפיים שתמיד "מסדר" עניינים.
עם שיער לבן קצת ושבא עם טריינינגים כתומים לעיתים קרובות?
מעניין לי את הביצים שמישהו כמעט מת שם, יש אזהרה מפורשת שאין להכנס בלי מדריך כי זה חדר להרמת משקולות.