לא שמרתי ממש תיעוד של ההתחלה, לפני חודש ושבוע בערך, אבל המשקל אז היה 63.5, היום אני 73.5/74, 1.68, בן 18.
כמו שאמרתי, כבר אין לי מושג מה היו משקלי ההתחלה, כרגע אני מרים:
סקוואט - 82.5 (חלש, אבל לצערי היה שבוע שלא יכולתי לעשות סקוואטים בגלל בעיה ברגל ועוד עיכוב קטן בדרך שהיה לגמרי אידיוטיות מהצד שלי).
בנצ' - 62.5.
פרס - 45.
דדליפט - 95.
ומתח בסופינציה שאני עושה משקל גוף + 2.5.
פאור קלינים אני אתחיל ללמוד ברגע שהדדליפט שלי יגיע לרמה יותר נורמלית.
היום היה .Squat - 82.5 5x5x5 לא היה קשה, יכול להיות שזה היה מוקדם לקצץ את הקפיצות ל2.5 במקום 5.
BP - 62.5 5x4x5.עשיתי טעות ונתתי למאמן שם לעשות לי ספוטינג והוא היה קצת נלהב מדי לעזור בחזרה האחרונה של הסט השני, אז לא החשבתי אותה.
Chin Up - משקל גוף + 2.5 5x5x3. בסט האחרון עשיתי עוד 2 חזרות שליליות בשביל שיהיה 5, אבל הטכניקה של המתח שלי על הפנים והחזרות לא שלמות בכלל למרות שאני עושה את זה כבר חודש.
כמו שאמרתי, כבר אין לי מושג מה היו משקלי ההתחלה, כרגע אני מרים:
סקוואט - 82.5 (חלש, אבל לצערי היה שבוע שלא יכולתי לעשות סקוואטים בגלל בעיה ברגל ועוד עיכוב קטן בדרך שהיה לגמרי אידיוטיות מהצד שלי).
בנצ' - 62.5.
פרס - 45.
דדליפט - 95.
ומתח בסופינציה שאני עושה משקל גוף + 2.5.
פאור קלינים אני אתחיל ללמוד ברגע שהדדליפט שלי יגיע לרמה יותר נורמלית.
היום היה .Squat - 82.5 5x5x5 לא היה קשה, יכול להיות שזה היה מוקדם לקצץ את הקפיצות ל2.5 במקום 5.
BP - 62.5 5x4x5.עשיתי טעות ונתתי למאמן שם לעשות לי ספוטינג והוא היה קצת נלהב מדי לעזור בחזרה האחרונה של הסט השני, אז לא החשבתי אותה.
Chin Up - משקל גוף + 2.5 5x5x3. בסט האחרון עשיתי עוד 2 חזרות שליליות בשביל שיהיה 5, אבל הטכניקה של המתח שלי על הפנים והחזרות לא שלמות בכלל למרות שאני עושה את זה כבר חודש.