הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SSing

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
לא שמרתי ממש תיעוד של ההתחלה, לפני חודש ושבוע בערך, אבל המשקל אז היה 63.5, היום אני 73.5/74, 1.68, בן 18.

כמו שאמרתי, כבר אין לי מושג מה היו משקלי ההתחלה, כרגע אני מרים:
סקוואט - 82.5 (חלש, אבל לצערי היה שבוע שלא יכולתי לעשות סקוואטים בגלל בעיה ברגל ועוד עיכוב קטן בדרך שהיה לגמרי אידיוטיות מהצד שלי).
בנצ' - 62.5.
פרס - 45.
דדליפט - 95.
ומתח בסופינציה שאני עושה משקל גוף + 2.5.
פאור קלינים אני אתחיל ללמוד ברגע שהדדליפט שלי יגיע לרמה יותר נורמלית.

היום היה .Squat - 82.5 5x5x5 לא היה קשה, יכול להיות שזה היה מוקדם לקצץ את הקפיצות ל2.5 במקום 5.
BP - 62.5 5x4x5.עשיתי טעות ונתתי למאמן שם לעשות לי ספוטינג והוא היה קצת נלהב מדי לעזור בחזרה האחרונה של הסט השני, אז לא החשבתי אותה.
Chin Up - משקל גוף + 2.5 5x5x3. בסט האחרון עשיתי עוד 2 חזרות שליליות בשביל שיהיה 5, אבל הטכניקה של המתח שלי על הפנים והחזרות לא שלמות בכלל למרות שאני עושה את זה כבר חודש.

• פותח/ת השרשור
האימון הכי זוועתי שהיה לי עד היום. הגעתי עייף לגמרי, לא היה לי ריכוז בשיט והסקוואטים הרגישו כאילו יש לי פלאנטה על הגב למרות שניסיתי גם פשוט לעבוד עם אותו משקל של אימון שעבר שהיה יחסית קל.

בסוף וויתרתי על הסקוואטים כי הרגשתי שאני יותר מדי עייף בשביל אפילו לשמור על טכניקה חצי סבירה והיה לי איזה קליק מוזר בברך כל פעם ששברתי מקביל שכאב קצת. צריך לדחוף לעצמי בראש לדחוף ברכיים לצדדים בזמן הסט.

עשיתי 5x5x5 פרס 45 ק"ג ו1x5 דדליפט 95 ק"ג שזה היה הדבר היחידי שהעלתי משקל בו. ליום שלישי אני כבר אגיע אחרי שינה יותר נורמלית והמוט יעוף באוויר בסקוואטים.

לא נורא, קורה.
מקסימום היית מעביר את האימון למחר.
אתה עושה 5 סטים של פרס? בכל אופן צריך 3.

• פותח/ת השרשור
אממ יש בזה משהו 😃 פעם הבאה זה מה שאני אעשה.

• פותח/ת השרשור
שקלתי את עצמי שוב פעם היום - עלייה של קילו וחצי מתחילת שבוע שעבר ל-75.5.

האימון היום היה בסוף סביר למרות שבאתי בהרגשה שיהיה רע בגלל עייפות. עשיתי:
Squat 85 3x5 הרבה הרבה יותר קל מפעם שעברה, ההבדל ממש הדהים אותי.

Benchpress 65 4-5-4 סט ראשון ביקשתי ממדריך שם לעזור לי רק להוציא את המוט ואמרתי בפירוש "רק תעזור לי להוציא את המוט בהתחלה וחוץ מזה לא לגעת במוט בבקשה" והדפוק נגע במוט כל החזרה הראשונה, עד שאמרתי לו שוב לא לגעת והוא הוריד את הידיים שלו סוף סוף. סט אחרון הגעתי לכשל.
אני כמעט משוכנע שהטכניקה שלי לא טובה. אני מקשית את הגב ודוחף חזה החוצה והכל אבל אני לא בטוח שהבנתי איך התנועה של המרפקים צריכה להיראות בזמן החזרה.

Chin up - BW 5-4-4. חזרות מכוערות לגמרי ולא שלמות ואני חייב להתחיל לעשות חזרות שלמות.

שקלתי את עצמי שוב פעם היום - עלייה של קילו וחצי מתחילת שבוע שעבר ל-75.5.

האימון היום היה בסוף סביר למרות שבאתי בהרגשה שיהיה רע בגלל עייפות. עשיתי:
Squat 85 3x5 הרבה הרבה יותר קל מפעם שעברה, ההבדל ממש הדהים אותי.

Benchpress 65 4-5-4 סט ראשון ביקשתי ממדריך שם לעזור לי רק להוציא את המוט ואמרתי בפירוש "רק תעזור לי להוציא את המוט בהתחלה וחוץ מזה לא לגעת במוט בבקשה" והדפוק נגע במוט כל החזרה הראשונה, עד שאמרתי לו שוב לא לגעת והוא הוריד את הידיים שלו סוף סוף. סט אחרון הגעתי לכשל.
אני כמעט משוכנע שהטכניקה שלי לא טובה. אני מקשית את הגב ודוחף חזה החוצה והכל אבל אני לא בטוח שהבנתי איך התנועה של המרפקים צריכה להיראות בזמן החזרה.

Chin up - BW 5-4-4. חזרות מכוערות לגמרי ולא שלמות ואני חייב להתחיל לעשות חזרות שלמות.

אמרתי לך יא בכיין, כשלא מרגישים טוב זה לא אומר שהסקוואטים ילכו רע, זה אומר שאתה פוסי.
את הבנץ' בפעם הבאה אתה תצליח בכל מקרה, אבל תשתדל שיצא שאני אהיה שם לראות על מה אתה מדבר עם המרפקים.

• פותח/ת השרשור
כן בגלל זה רציתי להגיע שאתה בא. לא נורא, יום ראשון הבא אני מקווה.
ושכחתי מזה לגמרי, המדריך הליצן הזה שם, זה שדיברתי איתך עליו, הסתכל עליי עושה את הבנצ' בזמן שהוא אימן מישהו, התחיל לשאול אותי כמה הRM1 שלי וכמה "הכי הרבה משקל שמת על המוט אי פעם" וניסה להציע לי "רוטינה יותר טובה ממה שאתה עושה" 🤡

• פותח/ת השרשור
הפרסים בישיבה בסמית' היו בערך כל מה שהייתי צריך בשביל לגחך על הרוטינה שלו.

• פותח/ת השרשור
אימון טוב, חוץ מזה שהגב התחתון שלי מתעגל קלות בדדליפטים ואני צריך לעבוד על זה עוד קצת.
Squat 87.5 3x5
Press 47.5 3x5
Deadlift 100 1x5

אה וכמובן שזכיתי לראות את המפגש של הפורום השני (אף אחד פה אף פעם לא אומר את השם שלהם, אז אני לא יודע אם זה סוג של חוק או משהו).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מסתבר שכן שמרתי על איזה פתק את המשקלים של לפני חודש בדיוק, בנתיים עליתי 37.5 קילו בסקוואטים (עם העיכוב של שבוע-שבוע וחצי בדרך שבו בקושי עשיתי משהו), 15 קילו בבאנצ' (התחלתי גבוה יחסית לשאר והתעכבתי כמה פעמים כבר), 12.5 בפרס, ו-30 קילו בדדליפט (עד לפני שבוע עשיתי דדליפט רק אימון אחד בשבוע, כל שבוע, בגלל זה זה בפיגור בהתקדמות יחסית לסקוואט אבל זה יתאזן תוך שבועיים).

החלב עובד! 🤡

• פותח/ת השרשור
לא בדקתי, חבל שלא ביקשתי מהחיות הרעות האלה להיכנס רגע לסט בשביל לבדוק באמת.

• פותח/ת השרשור
אימון סבבה לגמרי, הפתעתי את עצמי שהכל הלך כמו שצריך למרות שאני אף פעם לא ישן כמו שצריך ביום שבת וימי ראשון לא הולכים משהו.
Squat 90kg 3x5 - חזרה אחרונה חשבתי שאני לא עולה, אבל הצלחתי.
Bench - 65kg 3x5 - חזרתי על המשקל מאימון שעבר, הלך בסדר גמור הפעם.
Chin ups - BW 3x5 - משתפר לאט לאט, עדיין לא הכי מוצלח אבל.

בגלל שאני לא סובל את המתח שלי התחלתי להתאמן על ה-PC קצת כדי לעשות את התוכנית במלואה תוך שבוע-שבועיים.

תאכל כמו בהמה ותישן כמו דוב,זה יאפשר לך לעלות 5 ק"ג בסקוואט וביום חמישי לעשות שתי פלטות:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית