הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

SSing

לא, קורן היה בסקוואטים ובפרסים, אחרי זה כבר חיכיתי 20 דקות שם שמישהו יפנה במה.

Squat 95kg 3x5
BP 75kg 4-3-4
Chin ups 3x5
PC 50kg 4x3

מתחתי שוב פעם את אותו שריר בסקוואט אז החלטתי לתת לרגל שלי לנוח ולעשות PCים קלים. אני אראה איך זה מרגיש ביום חמישי ואז אני אחליט אם לנסות 120 שוב בסקוואט או לנוח כי זה מאוד מגביל אותי כרגע.

Squat 95kg 3x5
BP 75kg 4-3-4
Chin ups 3x5
PC 50kg 4x3

מתחתי שוב פעם את אותו שריר בסקוואט אז החלטתי לתת לרגל שלי לנוח ולעשות PCים קלים. אני אראה איך זה מרגיש ביום חמישי ואז אני אחליט אם לנסות 120 שוב בסקוואט או לנוח כי זה מאוד מגביל אותי כרגע.
שמעתי שלחמם ולקרר את האזור עוזר בהחלמה

כוס אמא של הבנץ' המזדיין הזה, צריך להוציא את התרגיל הזה מהתוכנית. מאתמול אני עם כאבים בכתף שמאל עם כל תזוזה הכי קטנה של היד.
טוב, עכשיו כשהוצאנו את זה מהמערכת:
למה רק 4 סטים של פאוורקלין?
היו הרבה אנשים?

כוס אמא של הבנץ' המזדיין הזה, צריך להוציא את התרגיל הזה מהתוכנית. מאתמול אני עם כאבים בכתף שמאל עם כל תזוזה הכי קטנה של היד.
טוב, עכשיו כשהוצאנו את זה מהמערכת:
למה רק 4 סטים של פאוורקלין?
היו הרבה אנשים?

אתה שובר מרפקים ולא נותן להם לברוח בעליה ?

באמת תרגיל מזדיין, גם לי כתף שמאל מציקה עכשיו.
בכל מקרה, הפאורקלינים היו ליצנות, עשיתי עוד סט או שניים לפני המתח ואז עשיתי עוד 4 אחריו. והיו קצת בהתחלה, אבל לקראת הסוף הכל התפנה.

אתה שובר מרפקים ולא נותן להם לברוח בעליה ?

נראה לי שכן, אלכס שמר עלי ולא שם לב למשהו לקוי מבחינה טכנית, אבל אולי הוא לא היה יכול לראות מלמעלה.
יכול להיות גם שזה מהפרס, בפעם האחרונה החזקתי אותו רחוק מדי וזה היה משקל כבר לא כל כך קל בשבילי, ואז הבנץ' הגיע גם כן עם משקל לא ממש קל בשבילי והוציא את הכאב החוצה.
סעמק, זה דיי כואב. אם לא עובר עד מחר אני אתחיל איזה פרוטוקול פציעה.

---------- התגובה התווספה ב 22:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:35 ----------

באמת תרגיל מזדיין, גם לי כתף שמאל מציקה עכשיו.
בכל מקרה, הפאורקלינים היו ליצנות, עשיתי עוד סט או שניים לפני המתח ואז עשיתי עוד 4 אחריו. והיו קצת בהתחלה, אבל לקראת הסוף הכל התפנה.

מתי הלכת? בשמונה וחצי ככה מתחיל להיות נורמלי, לפני כן זה דיי סיוט מבחינת העומס.

נכנסתי ב-20 ל-8 בערך, אז עד שסיימתי עם הסקוואטים כבר היה יחסית סביר. המשקולנים התפנו הרבה לפני שהגעתי.

---------- התגובה התווספה 10-03-2010 ב 19:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-03-2010 ב 22:38 ----------

אני מתחיל לשקול את האפשרות שזאת לא סתם מתיחה אלא פצעתי משהו ברגל. נראה מחר איך זה ירגיש ולפי זה אני אחליט אם להתחיל פרוטוקול פציעה או להמשיך כרגל.

אימון נחמד:
Squat 117.5kg1x4 , 100kg 2x5 בסט הכבד לא טרחתי לרדת לחמישית כי זה לא היה עולה, עצם זה שעשיתי רביעייה אחרי 5 שעות שינה ורגל מציקה מספיקה לי.
Press 60kg 5-4-5PR סגרתי בקיצור, אימון הבא עולים.
Deadlift 140kg 1x5PR

Squat 117.5 5-5-4
BP 75 3x5PR
PC 62.5 2x2
chin ups 2x5

חייב ללמוד להיכנס כמו שצריך מתחת למוט בפאורקלינים.

אני מאוד לא מרוצה מהסקוואט, כבר חודש שאני מתנדנד באיזור המשקל הזה. אני מקווה שזה יתחיל להיות יותר סביר עכשיו. ותודה כמובן.

אתה יכול לנסות לשים פרונט סקוואט באמצע (ודדליפט אולי רק יום אחד בשבוע) ולמשוך את זה עוד קצת.
משם זה כבר החלטה שלך. טקסס מת'וד, מאדקאו וכל הבולשיט הזה. אה, ו HST 🤡

אני עשיתי גלן פנדלי חחחח
או שתעשה ריסט, אם כבר עשית ריסט אולי תעשה ריסט ארוך מהרגיל (אולי הגעת קצת לOR)
או שתמשיך SS ורק את הסקוואט תעשה כמו מדקאו/טקסס

להתקע על 95 זה קצת מוקדם
נראה לי ריסט ארוך ועוד קלוריות יעשו את העבודה

ריסט ארוך מהרגיל לא שווה את הזמן. תבזבז חודש כדי לקבל עוד 5 קילו לסקוואט. חבל על המאמץ.

ריסט ארוך מהרגיל לא שווה את הזמן. תבזבז חודש כדי לקבל עוד 5 קילו לסקוואט. חבל על המאמץ.

אבל איך אתה מסביר את זה שהוא נתקע על 95 ?
אולי לשלב סקוואט קל באמצע השבוע ?

מה נראה לך הכי יעיל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית