הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה חיבור אינטרנט יש לכם?

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
חושב שזה יכול להיות פוסט מעניין/עוזר אז פותח(וגם אשמח לקרוא לידע אישי)

בדיוק עברתי לדירה חדשה, אחרי המלצה של חבר עשיתי חיבור של 100/3 מגה דרך אקספון 018.
השירות לקוחות והשירות הטכני מהירים ואדיבים(חיכית 3 דקות במענה הכי איטי שלהם).
יצא שיש לנו מזל מבחינה גאוגרפית כי קיבלתי מהירות של 95.17 מגה והעלאה של יותר מ3 מגה אז אנחנו בטח קרובים מאוד למרכזת וכנראה שיש אחלה תשתית באזור.
המחיר שהם דרשו הוא 69 חודשי(ספק+תשתית), בלי התחייבות/דמי התקנה/דמי יציאה/סעיפים קטנים ואחרי שנה המחיר עולה ל99 ש"ח

עוד משהו שכדאי לציין הוא שהחברה לא מספקת ראוטר/מודם(מציעים השכרה של אחד ב10 ש"ח לחודש), העדפתי לרכוש ראוטר נורמלי ולא להיות תלוי בספקיות, קניתי אחד של TP-LINK מדגם W9980, יש לי בו רשת סטנדרטית בתדר 2.4 ורשת בתדר 5GHZ, את המחשבים הניידים אנחנו מחברים ל2.4 ואת הסמארטפונים ל5, עובד אחלה.

לפי מה שהבנתי יש ספקים שעושים Throttling לסטרימינג וטורנטים, חלק מהמשתמשים כתבו שיש להם בעיה באקספון וחלק לא אני אעדכן.

בזק ובזק בינלאומי
ביישוב שלנו משום מה אין תשתית ל100 מגה (יישוב השלישי הכי עשיר בארץ ואין תשתית לך תבין)
אז אנחנו מקבלים בין 20 ל40 מגה
השירות לקוחות סבבה המחיר תאמת לא זוכר נראלי ספק 100 ותשתית 100

100\3 בזק ובזק בינלאומי
המחיר כבר עלה אחרי השנה ל 150
כמובן שאני צריך לטפל בזה בהקדם.
מה שאמרת נשמע מעניין עם ה018

מהניסיון שלי הוט ובזק הם אותו החרא (מכל הבחינות).
אני בהוט/בזק בינלאומי וגם מקבל 90-100 הורדה ו2-3 העלאה בבדיקות באופן קבוע.

אלא אם יש אפשרות לאנלימיטד, פשוט לכו על מה שזול יותר.

חושב שזה יכול להיות פוסט מעניין/עוזר אז פותח(וגם אשמח לקרוא לידע אישי)

בדיוק עברתי לדירה חדשה, אחרי המלצה של חבר עשיתי חיבור של 100/3 מגה דרך אקספון 018.
השירות לקוחות והשירות הטכני מהירים ואדיבים(חיכית 3 דקות במענה הכי איטי שלהם).
יצא שיש לנו מזל מבחינה גאוגרפית כי קיבלתי מהירות של 95.17 מגה והעלאה של יותר מ3 מגה אז אנחנו בטח קרובים מאוד למרכזת וכנראה שיש אחלה תשתית באזור.
המחיר שהם דרשו הוא 69 חודשי(ספק+תשתית), בלי התחייבות/דמי התקנה/דמי יציאה/סעיפים קטנים ואחרי שנה המחיר עולה ל99 ש"ח

עוד משהו שכדאי לציין הוא שהחברה לא מספקת ראוטר/מודם(מציעים השכרה של אחד ב10 ש"ח לחודש), העדפתי לרכוש ראוטר נורמלי ולא להיות תלוי בספקיות, קניתי אחד של TP-LINK מדגם W9980, יש לי בו רשת סטנדרטית בתדר 2.4 ורשת בתדר 5GHZ, את המחשבים הניידים אנחנו מחברים ל2.4 ואת הסמארטפונים ל5, עובד אחלה.

לפי מה שהבנתי יש ספקים שעושים Throttling לסטרימינג וטורנטים, חלק מהמשתמשים כתבו שיש להם בעיה באקספון וחלק לא אני אעדכן.
אני עם תשתית של בזק ספק של בזק בינלאומי, 40 מגה, בינתיים עם זה 4-5 חודשים ועובד חלק. לא זכור לי שום נפילה של האינטרנט או האטה כלשהי. אגב אני גם משתמש בקודי והוא רוב הזמן עובד מעולה. עולה לי 90 שקל לחודש ֿ(אחרי שבכיתי להם קצת שאני סטודנט ואין לי כסף.. בהתחלה רצו 110)

הוט, הוט מובייל. מחירים מצחיקים, מקבל באמת 100 מגה ו2 מגה העלאה. פעם בחצי שנה תקלה מעצבנת אבל חוץ מזה מבסוט, אין תלונות.

• פותח/ת השרשור
מהניסיון שלי הוט ובזק הם אותו החרא (מכל הבחינות).
אני בהוט/בזק בינלאומי וגם מקבל 90-100 הורדה ו2-3 העלאה בבדיקות באופן קבוע.

אלא אם יש אפשרות לאנלימיטד, פשוט לכו על מה שזול יותר.

חייב לציין שהוט היו עושים קטע מסריח תמיד בשעות הצהריים שעליתי עליו רק בתקופת מבחנים האחרונה כשהייתי בבית, כי אף אחד לא הבחין בזה(כולם בעבודה/לימודים ולא משתמשים באנטרנט)

בין 12:00-13:30 במשך 3 שבועות, יום יום כמו שעון, פשוט היו מנתקים אותנו לגמרי, אין אנטרנט במשך מעל שעה.

יום אחרי שהתקשרתי ואמרתי לנציג שהthrottling שהם עושים ברור, מתועד אצלי ושזו פשוט הונאת לקוח(כי אנחנו מנותקים לגמרי, זה לא שהגבילו את המהירות או משהו) פתאום המנהג הזה נגמר.

לך תדע לכמה אנשים זה קורה, מנסים לחבר ולנתק את הראוטר, לאתחל את המחשב וכו' כשזו הפסקה יזומה... חוצפה

לא נתקלתי, אבל פשוט תאיים בתביעה.
כל פעם שהם עברו על החוק כנגדי, איימתי בתביעה והייתה תקופה די ארוכה שהם היו משלמים לי תשלום חודשי כדי שאני אהיה מנוי שלהם ולא ההפך...

איך תמיד כשמדברים על החברות האלה זה כמו שמדברים על קזינו
כולם מספרים שהם יצאו מורווחים ואיכשהו, בנס כלשהו, הקזינו סוגר את החודש...

כמו שכל אחד פה בעזרת יכולות המיקוח המהפנטות ומדהימות שלו השיג תשתית במהירות מגהטון ג'יגבייט, ספקית ומציצה כל סוף שבוע ב-5 שקלים לחודש
וואי בטח בזק והוט מה זה פראיירים

• פותח/ת השרשור
איך תמיד כשמדברים על החברות האלה זה כמו שמדברים על קזינו
כולם מספרים שהם יצאו מורווחים ואיכשהו, בנס כלשהו, הקזינו סוגר את החודש...

כמו שכל אחד פה בעזרת יכולות המיקוח המהפנטות ומדהימות שלו השיג תשתית במהירות מגהטון ג'יגבייט, ספקית ומציצה כל סוף שבוע ב-5 שקלים לחודש
וואי בטח בזק והוט מה זה פראיירים
ישראל... מחפשים לעקוץ אותך אם אתה לא מתעדכן/שם לב כמה אתה משלם

ישראל... מחפשים לעקוץ אותך אם אתה לא מתעדכן/שם לב כמה אתה משלם
האמת אני בהוט והספקית הוטנט, מבצע ההצטרפות של הוטנט היה 3 חודשים חינם ואחריהם 20 ש"ח לחודש, ופתאום אחרי חודשיים היה חיוב של 12 ש"ח. מאוד עצבן אותי אז התקשרתי לברר ואמרו לי שזה בטעות ויבוטל. וזיכו אותי על הסכום.

שיטת מצליח בהגדרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית