הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גושים לאחר הזרקה

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם,
התחלתי טרן אצטט ופרופיונאט. אני מזריק יום כן, יום לא (לקראת תחרות במאי). סה״כ 4 זריקות בשבוע. איזור ההזרקה הקבוע - ישבן. מחט G23.
לאחר הזריקה הראשונה בלחי ימין שבישבן נוצר לי מן גושון קטן, שחשבתי שהשריר שם תפוס קצת, אז הוא מעט התנפח, ואתמול הזרקתי לאותו האיזור שוב. היום?! אני בקושי מצליח לשבת על הישבן. האיזור התנפח פי 2, ואם היה לי ״גושון״ עכשיו זה גבעה. בקושי נרדם ואפילו קצת צולע. שמתי וולטרן, בן-גיי, ואמי משתדל לעסות את המקום. כרגע כלום לא עוזר לכאבי תופת האלו. יש המלצות מה לעשות חוץ מלשנות מיקום להזרקה הבאה? כמה זמן לוקח לזה לעבור? גם את האירובי זה די דפק לי לימים הקרובים ..
תודה לעונים. כרגע אני סובל (מת) בסובלנות.
לילה טוב.

איזו חברה החומרים ?
והדבר היחידי שעזר לי בסיטואציה בדיוק כמו שלך(גוש בישבן וכאבים נוראיים) היה למלאות כרית חימום במים חמים ולשים על המקום במהלך הלילה,
כמו כן אופטלגין בשעות הבוקר פשוט מעלים את הכאב.
לגבי הזמן, לי לקח לזה שבוע להעלם

• פותח/ת השרשור
חחחח איזה מגזימים .. אוהב אותכם ! הצחקתם אותי ..
מדיקל פארמה ו-hd.
כמובן מחטא טוב את הויאלים לפני ואת האיזור. שומר או לפחות משתדל מאד לשמור על הכי סטריליות שאפשר!
תודה 😃

מדיקל פארמה ו-hd.
כמובן מחטא טוב את הויאלים לפני ואת האיזור. שומר או לפחות משתדל מאד לשמור על הכי סטריליות שאפשר!
תודה 😃
ברוך שובך , כל חברי הפורום סטרואידיים דאג לך . ספר לנו מה קורה ? האם אתה עדיין ממשיך להזריק מדיקל וכו

מדיקל פארמה ו-hd.
תודה 😃
מפה לשם הוא חי
מה מהם גרם לגושים או ששניהם ?

מדיקל פארמה ו-hd.
תודה 😃
יש מצב שיש זיהום באחד החומרים או מדיקל או hd קח בחשבון , תנסה להזריק על כל לחי חומר אחר ואז תדע מאיפה הבעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית