הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ולאד 470 סקוואט

• פותח/ת השרשור
לא יודע בדיוק מה הטופ במדויק אבל:
ריי וויליאמס עשה 1107KG ללא רצועות.
אנדרי מלניצ'ב 1140KG.
אריק ליליברידג' 1076KG ללא רצועות עד 140.
זהיר קודיירב 1114KG בעד 125.
קיריל סריצ'ב 1082KG ללא רצועות.

זה ממה שעולה לי לראש,
מבלי שהזכרתי כמה פאוורליפטרים מדהימים כמו בליין סמנר וכו'.

הרשימה אגב היא טופ 10 -פעילים- בעולם.

לא כולל ליפטרים שפרשו שאני חושב שיש רק 2~ עם מספרים שנכנסים לרשימה הזאת.

טופ 5 כרגיל נועל את הרשימה ריי וויליאמס עם 1105.

אני מאמין שאם ולאד יתאמן בלי רצועות בדדליפט הוא יוכל להכנס לרשימה הזאת בוודאות.
למה התנאים בתחרות בעייתיים?
אני יכול להגיד שהציוד לא היה ברמה שרגילים אליה, אבל ככה ולאד מתאמן גם ככה. מצד שני מהנסיון שלי לפעמים ליפטרים ברמה כמו שלו בארץ מקבלים יחס מעט מועדף ומקל. במקרה שלו לא ראיתי בעיות עם השיפוט אגב.
אנדריי 1140
אריק 1115
פטר פטראס 1115
זהיר 1112.5
ריי וויליאמס 1105

זה לא דיון על "מה יותר נחשב", למרות שאני מסכים איתך.

פטראס אגב קרע את החזה באותה תחרות והכניס רק אופנר דדליפט. לא הצליח לשבור שיא עולם בכניסה שניה.

זה לא דיון על "מה יותר נחשב", למרות שאני מסכים איתך.

פטראס אגב קרע את החזה באותה תחרות והכניס רק אופנר דדליפט. לא הצליח לשבור שיא עולם בכניסה שניה.
הוא גם בא ל big dogs פחות מחודש אחרי שהתחרה בתחרות אחרת.

הוא לא התחרה בביג דוגס בגלל אותה תחרות שקרע את החזה.

הוא צפוי להתחרות בביג דוגס 2, אם לא יהיו הרבה ביטולים, הולכת להיות התחרות הטובה בהסטוריה.

תחרות הקודמת הייתה היחידה בהסטוריה אגב ש3 אנשים באותה קטגוריה עשו טוטאל מעל 1000.

התנאים ממש לא דומים למה שהוא רגיל להתאמן, טוב שהסטנד לא התנדנד לקיבינימט בהוצאה של הסקווט, הבמה של הדדליפט הייתה חלקה ועוד כל מיני בעיות טכניות.
זה הסקווט הכי עמוק שלו שראיתי ever ובהחלט בעד שיעבוד יותר דדליפט בלי רצועות, אני חושב שזה בהחלט השפיע.

אין ספק שאלו דברים שמשפיעים, אבל את האמת זה די טיפוסי ובתור תחרות קרב 3 שניה של אולג (אם אני לא טועה) - זה לא רע. העיקר ללמוד מהטעויות.

בפן החיובי שמעתי שמועות על ציוד איכותי שהולך להגיע לתחרויות בקרוב.

פשוט מטורף כמה כח יש לבנאדם, כל כך מרשים כמה שהוא חזק/בטופ העולמי ועצוב כמה שהתחום בפחונים בארץ ואין לו ספונסרים שיאפשרו לו להתמקד בספורט יותר...

@MikeRozner אתם נותנים לו ספונסר אצלכם לאימונים בחינם או שהוא מנוי/עובד?

פשוט מטורף כמה כח יש לבנאדם, כל כך מרשים כמה שהוא חזק/בטופ העולמי ועצוב כמה שהתחום בפחונים בארץ ואין לו ספונסרים שיאפשרו לו להתמקד בספורט יותר...

@MikeRozner אתם נותנים לו ספונסר אצלכם לאימונים בחינם או שהוא מנוי/עובד?
הוא גם ככה עובר לבאר שבע בקרוב.
לא יודע איפה הוא יתאמן שם בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית