עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין להם מברזל רק במפריםמניח שלסאל ספורט יש
כן,@PowerLifting אם אני לא טועה לך יש במכון פלטות של יותר מ-20KG ?
אשמח לדעת מאיפה ניתן להזמין?כן,
אבל זה מאוד יקר, יוצא סביב 20 שקל לקילו
מזה סגסוגת? לא מחפש פשוט רק שהיו מברזל בגלל המחיר הזול. למה חייב ציפוי גומי? אושר משת ש בהם בדדליפט אז אני מאמין שהם די אמינות אשמח לפרטים למקום קנייה @PowerLiftingאם אתה מתכנן לעשות דדליפט איתן, ממליץ לך להזהר מפלטות פשוטות וזולות שכן הסגסוגת נשברת בקלות ומהר מאוד אתה תמצא שברי "פלטה" בכל מקום.
מוזר שהם לא פירסמו באתר. יש לך שימוש בהם בשילוב במפרים?לסאל ספורט הגיעו מספר פלטות במשקלים 20 ק"ג ו 25 ק"ג. המחיר היה נמוך יותר מ -20 ש"ח לקילו ומשתלם יותר מבאמפרים באותו משקל.
קובי מסר לי שאחרי הפרסום שלי כל מה שנשאר אזל 🤣
אני מניח שבעקבות הביקוש הוא יזמין עוד, שווה לבדוק אתו.
מזה סגסוגת? לא מחפש פשוט רק שהיו מברזל בגלל המחיר הזול. למה חייב ציפוי גומי? אושר משת ש בהם בדדליפט אז אני מאמין שהם די אמינות אשמח לפרטים למקום קנייה @PowerLifting
מוזר שהם לא פירסמו באתר. יש לך שימוש בהם בשילוב במפרים?
אין סכנה כלשהיא בשילוב הצלחות ברזל בהרמות אולימפיות בנפילה מגובה?זה לא פורסם כי לא היתה כוונה עדיין למכור בצורה מסודרת וקבועה.
ע"י קנייה של משקולות ברזל ובמפרים הצלחתי לקבל כמות גדולה יותר של משקל לעבודה בפחות כסף, כך שיתאים גם לעבודת כוח "רגילה" וגם לתרגול הרמות אולימפיות.
אני לא משתמש בצלחות הברזל להרמות האולימפיות.אין סכנה כלשהיא בשילוב הצלחות ברזל בהרמות אולימפיות בנפילה מגובה?
אני לא משתמש בצלחות הברזל להרמות האולימפיות.
הנה הדעה של ריפ בנושא:
חלש באנגלית אשמח במשפט אחד מה אמר ;)
עוד משהו שרציתי לשאול אולי תאכל לעזור לי בו יש כריות ספוג כאלה שראיתי שאנשים זורקים את המוט כדי למנוע רעש וכל מקום פשוט לא מוכר אותם אולי אתה מכיר משהו?
נגיד בהנפות. אתה יודע מאיפה ניתן להזמין?איפה אתה מתכוון להשתמש בכריות?