נק' מוניטין:
58,709
- 103,293
- 12,432
כמו ששמתם לב, אני לא כזה פעיל בפורומים בכמה שנים האחרונות. זה התחיל מלימודים מאוד אגרסיבים וכעת זה נמשך בעבודה והרבה פרוייקטים שאני עוסק בהם (שחלקם קשורים לפורום) מאחורי הקלעים. יש לאדם ממוצע רק 24 שעות ביממה (אם כי השעון הביולוגי שלנו הוא כ-25 שעות ביממה) ולכן אני לא מסוגל להתמודד יותר לבד עם הניהול השוטף של הפורום.
אני גם יודע ומרגיש שהפורום נזנח בשנים האחרונות עקב חוסר הפעילות שלי ואני מעוניין לשנות את זה. סה"כ לא השקעתי אלפי שעות מהחיים שלי בפורום ובפורטל כדי שהם יהפכו לעוד אתרים איי שם ברשת ויגססו לאט לאט עד שלא ישאר ממהם זכר רק בגלל הזנחה פושעת.
אני נותן את המושכות למורן @White Walker כדי לסדר את הפורום מבחינת מבנה, הנהלה ותכנים. מורן מעכשיו הוא בדיוק כמוני מבחינת ההחלטות בפורום. כל המנהלים והמנהלים הראשיים יהיו בהנהלתו (אני עדיין אהיה בתמונה ונתייעץ עם מורן על דברים כאלו ואחרים בפורום).
כולי תקווה שנצא לדרך חדשה 😃
מזל טוב ובהצלחה @White Walker!
אני גם יודע ומרגיש שהפורום נזנח בשנים האחרונות עקב חוסר הפעילות שלי ואני מעוניין לשנות את זה. סה"כ לא השקעתי אלפי שעות מהחיים שלי בפורום ובפורטל כדי שהם יהפכו לעוד אתרים איי שם ברשת ויגססו לאט לאט עד שלא ישאר ממהם זכר רק בגלל הזנחה פושעת.
אני נותן את המושכות למורן @White Walker כדי לסדר את הפורום מבחינת מבנה, הנהלה ותכנים. מורן מעכשיו הוא בדיוק כמוני מבחינת ההחלטות בפורום. כל המנהלים והמנהלים הראשיים יהיו בהנהלתו (אני עדיין אהיה בתמונה ונתייעץ עם מורן על דברים כאלו ואחרים בפורום).
כולי תקווה שנצא לדרך חדשה 😃
מזל טוב ובהצלחה @White Walker!
נערך לאחרונה: