הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 160x1 PR

• פותח/ת השרשור Gracie
  • פורסם בתאריך

Gracie

משתמש פעיל
826
800
נק' מוניטין:
1,384
826
800
השיא הקודם היה 155 ונקבע לפני שנה.
לימודים עבודה וטכניקה לקוייה גרמו לי לדרוך במקום.
תקופה ארוכה חיפשתי את הבעיה שיש לי בסקוואט ולבסוף מצאתי שנעליים בלי עקב מתאימות לי יותר..לאחר תקופת ss קצרה (חודש) כבר קבעתי שיא חדש.

הערות על טכניקה יתקבלו בברכה.

5x5 פעם בשבוע לכל תרגיל בסיס
עם תרגילי עזר לנקודות החלשות לתרגיל הנגדי.
כל 4 שבועות שבירת שיא וריסט 3 שבועות אחורה.

אמת.
עדיף בלוקים של 4 שבועות מאשר מה שתיארת כאן, דומה בכך שיש פיאר פעם בחודש אבל השבוע הראשון והשני קלים (וכך אתה מונע שריפה ועומס יתר ו"בונה את עצמך" לקראת השיא של הנפח
לדוגמה הפיאר שלך זה 135 נפח סקוואט ואתה רוצה לסיים את הבלוק עם 140 אז הבלוק יראה כך - 105 - 117 - 130 - 140 (לפי שבועות)
אין אחוזים אבל זה צריך להיות כך ששבוע ראשון ושני קלים עם קפיצות של 12-15 ביניהם ושבוע שלישי באזור ה10 פחות משבוע רביעי (כמו שתיארתי)

• פותח/ת השרשור
עדיף בלוקים של 4 שבועות מאשר מה שתיארת כאן, דומה בכך שיש פיאר פעם בחודש אבל השבוע הראשון והשני קלים (וכך אתה מונע שריפה ועומס יתר ו"בונה את עצמך" לקראת השיא של הנפח
לדוגמה הפיאר שלך זה 135 נפח סקוואט ואתה רוצה לסיים את הבלוק עם 140 אז הבלוק יראה כך - 105 - 117 - 130 - 140 (לפי שבועות)
אין אחוזים אבל זה צריך להיות כך ששבוע ראשון ושני קלים עם קפיצות של 12-15 ביניהם ושבוע שלישי באזור ה10 פחות משבוע רביעי (כמו שתיארתי)
התכנון שלי לא רחוק מזה רק שאני מעלה 5 קילו בשבוע וסבב יכול להראות כך:
120
125
130
135
וסבב שני:
125
130
135
140 pr
וכן הלאה
גר בבניין עם קומות? או בית קרקע? בטווח הארוך לא חושב שיהיה לי מנוס מלארגן לי גם מקום כזה אז בגלל זה שואל...
קרקע..בניין קומות כבר היה סוגר לי תמקום.

התכנון שלי לא רחוק מזה רק שאני מעלה 5 קילו בשבוע וסבב יכול להראות כך:
120
125
130
135
וסבב שני:
125
130
135
140 pr
וכן הלאה

קרקע..בניין קומות כבר היה סוגר לי תמקום.
זה לנסות לשלב התקדמות לינארית ובלוקים.. פשוט לא עובד ביחד
ממליץ לך ללכת על הבלוק שאני שמתי, זה יותר טוב בכך שאתה לא מגיע לנפח שיא גמור ואחריו אתה לא נותן נפח כבד,לא נשרף מהנפח. התכנון שלך לא ישרוד הרבה לדעתי (כי כנראה תישרף)
@yujinius
@Idan Golani
ואת אליחי שאני לא מצליח לתייג עובדים כך ועובד להם טוב.

• פותח/ת השרשור
בסך הכל עושה טקסס ללא החלק העצים שבמקומו נותן קצת עבודת עזר..במילא שארגיש מעט מקרטע לא אהסס לצאת לשבוע דילואוד.
זה לנסות לשלב התקדמות לינארית ובלוקים.. פשוט לא עובד ביחד
ממליץ לך ללכת על הבלוק שאני שמתי, זה יותר טוב בכך שאתה לא מגיע לנפח שיא גמור ואחריו אתה לא נותן נפח כבד,לא נשרף מהנפח. התכנון שלך לא ישרוד הרבה לדעתי (כי כנראה תישרף)
@yujinius
@Idan Golani
ואת אליחי שאני לא מצליח לתייג עובדים כך ועובד להם טוב.

עם הזמן למדתי על בשרי שתכנון פשוט יותר נכון עבורי בשלב זה.

• פותח/ת השרשור
אתה מתרומם מהחזה.
תתמקד מלעלות נטו דרך השרשרת האחורית.
תוכל לפרט טיפה יותר? לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון..
באופן כללי הסקוואט שלי אנכי כמה שאפשר (בכוונה)אולי זה מה שבלבל אותך?
במשקלים כבדים אני משתדל מאוד "להתרומם מהחזה" כי אחרת ההיפ דרייב גורם לקריסה קדימה והדרך לכשל קצרה.

תוכל לפרט טיפה יותר? לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון..
באופן כללי הסקוואט שלי אנכי כמה שאפשר (בכוונה)אולי זה מה שבלבל אותך?
במשקלים כבדים אני משתדל מאוד "להתרומם מהחזה" כי אחרת ההיפ דרייב גורם לקריסה קדימה והדרך לכשל קצרה.

אז תהיה יותר מכווץ ותלמד להחזיק גב..
זה יכול לנבוע מקוואדס או ליבה חלשים יחסית ואולי תצטרך לערב תרגילי עזר.
בכל מקרה לעלות מהחזה במנח של LB יכול רק לעכב אותך ואני לא בטוח שזה הכי בריא לגב תחתון.
נסה לחפש סרטונים ב youtube לגבי falling forward.

• פותח/ת השרשור
אז תהיה יותר מכווץ ותלמד להחזיק גב..
זה יכול לנבוע מקוואדס או ליבה חלשים יחסית ואולי תצטרך לערב תרגילי עזר.
בכל מקרה לעלות מהחזה במנח של LB יכול רק לעכב אותך ואני לא בטוח שזה הכי בריא לגב תחתון.
נסה לחפש סרטונים ב youtube לגבי falling forward.
אני חושש שלא הסברתי טוב..
המטרה שלי היא להיות כמה שיותר אנכי,ברגע שההיפ דרייב חזק במשקלים גבוהים אני חושש מקריסה קדימה ולכן חייב בהתאמה לשמור על חזה בחוץ,
אחרת העומס על הגב התחתון יגדל ואני אכשל במקרה הטוב ובמקרה הרע..אפצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית