ייעוץ בדיקת דם - טסטוסטרון נמוך

• פותח/ת השרשור ramiab
  • פורסם בתאריך

ramiab

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
a5813_myTests.png שלום לכולם , עברתי סייקל שני לפני שנה כולל pct כמו שצריך ואפילו יותר והייתי מתכנן להתחיל סייקל שלישי עכשו , עשיתי בדיקת דם ואחר מכן שלח אותי הרופא בגלל התוצאות לעשות צילום לאשכים והתוצאות היו תקינות .

האם אפשר להתחיל סייקל עכשו ?

נתונים אישיים :
בן 21
משקל נוכחי 92
אחוז שומן 17

נערך לאחרונה:
משהו מוזר
התאוששות לא טוב
אתה יכול לפרסם את הפרוטוקול של הסייקל הראשון והשני שלך? כולל הpct של שניהם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
משהו מוזר
התאוששות לא טוב
אתה יכול לפרסם את הפרוטוקול של הסייקל הראשון והשני שלך? כולל הpct של שניהם
יש לך אסטרוגן גבוה ותת פעילות של בלוטת התריס.. היה לך גינוקומסטיה?
איפה אתה רואה תת פעילות של בלוטת התריס?
תודה על העזרה 😃
לגבי גינוקומסטיה אחרי הסייקל הראשון הרגשתי שצבע הפטמה השתנה וגדל (רק הצבע אין גוש שומן ) אבל כאשר אני חופף אותה היא קטנה וחוזרת
לצורה הטבעית , עשיתי לפני שבוע צילום לחזה וגם לאשכים והייתי אצל רופא כירוגיה והכל היה מבחינתם תקין
סייקל ראשון טסט אנטט למשך 10 שבועות + 200 כדור דיאנבול
סייקל שני היה גם סלט טסט+דיקה+דיאנבול ל6 שבועות הראשונות ואחר מכן וינסטרול +טסט פרוף+אנבאר למשך 8 שבועות (מצחיק ומוזר אני יודיע)
לגבי ה pct לקחתי כמו שרשום בפורום כלומיד+טמוקסיפן +פרגניל

ננדרולון משבית חזק ואתה אומר שהבדיקה לאשכים הייתה תקינה זה קצת מקשה על לומר שהפרגניל היה באנק כי אם כן הייתה אמורה להיות אטרופיה די רצינית לאשכים ככה שהמצב מוזר, זה מחזק את מה שאני חושב על פיסיטי, הייתי ממליץ לתת 2-3 זריקות של 1000 יחידות פרגניל עם 96 שעות בין כל זריקה

והסייקל השני שלך פשוט לא קשור לכלום, בננדרולון משתמשים מינימום ל 12 שבועות שימוש ל 6 שבועות הוא מגוחך, לא מומלץ להשתמש ביותר מחומר אחד עם מטילציה בסייקל בטח שלא 3, ובחירת החומרים הם של סייקל מאסה שפתאום משתנה מקצה לקצה והופך לסייקל חיטוב כשמתחילים סייקל צריך לדעת לפני מה המטרה והאם היא מאסה או חיטוב להתחיל את הסייקל ולסיים אותו בשלמותו

תודה על העזרה 😃
לגבי גינוקומסטיה אחרי הסייקל הראשון הרגשתי שצבע הפטמה השתנה וגדל (רק הצבע אין גוש שומן ) אבל כאשר אני חופף אותה היא קטנה וחוזרת
לצורה הטבעית , עשיתי לפני שבוע צילום לחזה וגם לאשכים והייתי אצל רופא כירוגיה והכל היה מבחינתם תקין
סייקל ראשון טסט אנטט למשך 10 שבועות + 200 כדור דיאנבול
סייקל שני היה גם סלט טסט+דיקה+דיאנבול ל6 שבועות הראשונות ואחר מכן וינסטרול +טסט פרוף+אנבאר למשך 8 שבועות (מצחיק ומוזר אני יודיע)
לגבי ה pct לקחתי כמו שרשום בפורום כלומיד+טמוקסיפן +פרגניל
היה פרוגניל לכל אורך הסייקל ?
דקה משבית חזק, להבא אם אתה מתכוון להריץ דקה(ננדולון) עדיף את הגרסה הקצרה שלו NPP

עדיף מאיזו בחינה ?
דקה בגלל האסור הארוך מקשה על ההתאוששות בPCT.
ובכלל אם אתה מריץ ננדולון בסייקל קצר כמו שהוא עשה אז דקה יגיע לשיא שלו לדם רק בשבוע 6-8 לעומת npp שיגיע לרמות שיא בדם הרבה לפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית