הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם להתחיל כבר בתוכניות A-B-C ?

Liors669

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם.
התחלתי להתאמן בחדר כושר מה15.3.17 לאחר שלא התאמנתי משהו כמו 5 שנים לטובת חיטוב וירידה במשקל.
המדריך נתן לי תוכנית אימונים כזאת:
הליכה / ריצה 20 דק'
ואז תרגיל אחד לכל חלק בגוף:
חזה - תרגיל אחד.
גב - תרגיל אחד.
כתפיים - תרגיל אחד.
יד קדמית - תרגיל אחד.
יד אחורית - תרגיל אחד.
רגליים - 2 תרגילים.
בטן.
אחרי האימון 15 דק' אופניים ו15 דק' קרוס.
הוא אמר לי לעשות את האימון הזה במשך חודש ואז הוא יעשה לי תכנית חדשה..

חברים שמתאמנים כבר כמה שנים טובות אמרו לי להתחיל כבר עם תוכניות AB ושכל הקטע עם לתת לגוף להתרגל זה סתם חרטה אלא צריך להביא את הגוף למצב של "זעזוע" ולצאת מאזור "הנוחות" שנמצאים בתוכנית הזאת שהמדריך נתן..

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא..
תודה מראש !

קודם כל לא באמת כתבת כאן תכנית.
דבר שני 50 דקות אירובי כל אימון זה יותר מדי לדעתי אלא אם כן המטרה העיקרית שלך זה לשפר את הכושר האירובי.
דבר שלישי אני מסכים חלקית עם החברים שלך. אכן צריך לצאת מאיזור הנוחות ולתת לגוף עומס חדש שהגוף יסתגל אליו, אבל יותר אותיות בתכנית אימונים לא בהכרח יביאו לתוצאה הזאת באופן מיטבי. דווקא בתכנית fbw (עובדים על כל הגוף בכל אימון) למרות שיש פחות נפח לכל קבוצת שרירים (בתור מתחיל זה יקדם אותך בכל מקרה) יש יותר תדירות עבודה לכל קבוצת שרירים, מה שבתור מתאמן מתחיל יקדם אותך יותר.
אני לא יודע מה המאמן נתן לך אבל אני ממליץ לקרוא בפורום על תכניות fbw ולאמץ רחת טובה, וגם תקרא את המדריך השלם לחיטוב (יש כאן בנעוצים קישור) ותבנה תפריט חיטוב כי בלי תזונה מתאימה לא תתחטב.

Back
למעלה תחתית