הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה חשובה לגביי סייקל T3 בפרמידה

Serious Mass

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אהלן חברים
שאלה חשובה מאוד לגביי T3 בפרמידה עולה יורדת (סייקל T3 ראשון) בחיים

אני עכשיו בשבוע השני של סייקל T3 (עם טסט כמובן)
הוא נראה ככה
1-6 25mg
7-12 50mg
13-18 75mg
19-24 50mg
25-30 25mg

עכשיו השאלה היא :

האם אני יכול לחזור על הסייקל הזה שוב בפרמידה עולה יורדת ?
כדאי ?

הערה :
אני מעדיף שלא להגיע למינון של 100mg בשבוע זאת הסיבה שאני שואל ומריץ ככה ת'סייקל של הT3

החומר של LA PHARMA

תתחיל ב 25 מ"ג תשאר במינון הזה תקופה קצרה תראה איך אתה מרגיש ואז תוכל לנסות 50 מ"ג ושוב תראה איך אתה מרגיש אם הכל בסדר ואין תופאות לוואי תשאר על 50 אל תשבור את הראש עם פירמידות

• פותח/ת השרשור
תכנון טוב
אני באופן כללי לא חובב של T3
מעדיף אולד סקול של קלן+קטו עם קפאין

לך הקלן עובד יופי לי הקלן מעיף לי ת'צורה אני לא יכול לתקשר עם אנשים כולי היפראקטיבי בצורה קיצונית מידיי (אפילו במינון בינוני)
אז החלטתי ללכת על T3 ו.. וואלה זה אחלה דבר ויש תוצאות מדהימות

תתחיל ב 25 מ"ג תשאר במינון הזה תקופה קצרה תראה איך אתה מרגיש ואז תוכל לנסות 50 מ"ג ושוב תראה איך אתה מרגיש אם הכל בסדר ואין תופאות לוואי תשאר על 50 אל תשבור את הראש עם פירמידות

יש לך טעות אחי חייבים לשמור על הבלוטה גם בעלייה וגם בירידה וחוץ ובסוף אני עוד מתכנן לקחת ל-תירוקסין חובה תקרא על זה קצת

בקיצור כנראה שאני אסיים אותו כמו שהתחלטתי וזהו ומשם אני כבר אמשיך עם ויני .. תודה חברים !!

יש לך טעות אחי חייבים לשמור על הבלוטה גם בעלייה וגם בירידה וחוץ ובסוף אני עוד מתכנן לקחת ל-תירוקסין חובה תקרא על זה קצת

בקיצור כנראה שאני אסיים אותו כמו שהתחלטתי וזהו ומשם אני כבר אמשיך עם ויני .. תודה חברים !!

למה לקחת טי 3 וטי 4 גם וגם ?
הערה :
אני מעדיף שלא להגיע למינון של 100mg בשבוע זאת הסיבה שאני שואל ומריץ ככה ת'סייקל של הT3

המינונים הם X מ"ג ליום...

• פותח/ת השרשור
היי חברים
מסיים שבוע רביעי (פרמידה יורדת) של T3 במינון 50 ליום לפני זה היה מינון 75 ליום עכשיו ציינתי שיש ברשותי
ל-תירוקסין טעות שלי תשכחו מזה

זה המוצר L-Tyrosine 500mg שהמליצו לי עליו לשיקום הבלוטה מה אתם אומרים ?

למה לקחת טי 3 וטי 4 גם וגם ?

המינונים הם X מ"ג ליום...

צודק אחי לא דייקתי אבל אני מניח שהבנתם אותי

קבצים מצורפים

• 0160_v4.jpg
    0160_v4.jpg
    KB 58 · צפיות: 75
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית