עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם לא הייתי מאמין למחירים ברשת הזו. בקריון לוקחים באיזור ה-300!!!אתה "לא מאמין"?
240 בערך, אל תיהיה מצחיק.אני גם לא הייתי מאמין למחירים ברשת הזו. בקריון לוקחים באיזור ה-300!!!
😵240 בערך, אל תיהיה מצחיק.
עוברים לשם?
על איזה סניף אתה מדבר ?, זה לא נכון לגבי כל הסניפיםלא הייתי מתקרב למקום הזה. פרט לזה שיקר שם, המכשירים שם ישנים (20 שנה הם לא החליפו מכשירים) ומפוצץ לגמרי. האזור של המכשירים שם קטן בטירוף ומפוצץ בטירוף. אני לא מבין למה אנשים מתקרבים לשם..
על איזה סניף אתה מדבר ?, זה לא נכון לגבי כל הסניפים
כמה מכשירים אתה כבר צריך ? , 80 אחוז מהאימון שלי נעשה בכלוב בדר"כ
לא מכיר את הסניף, אם אתה אומר אתה בטח יודעאני מדבר על רחובות.
אני לא מסכים איתך שגרייט שייפ רחובות יותר טוב מהולמס פלייס , נכון המחיר יקר בצורה מוגזמת אבל זה אולי אחד הסניפים הטובים בארץ המקום פשוט ענק יש מלא מכשירים ולא כזה צפוף כמו בגרייט שייפ שאם אתה בא בשעות של אחרי העבודה זה פשוט סיוטאני גר ומאמן ברחובות בכמה חדרי כושר, המצב ממש מביך בעיר הזאת ולא ברור למה.
יש לך את גרייט שייפ בקניון שהוא יותר זול מהולמס פלייס וגם הציוד יותר טוב וטיפה פחות צפוף (ועדייף צפוף ועדיין ציוד פח אבל הכל יחסי).
בי פיט - לא יודע ממש מה קורה שם, חברה שלי התאמנה שם שנה שעברה ואמרה לי שמפוצץ ויש ערסיאדה מוגזמת אבל מעבר לזה אני לא יודע.
יש לך את פאנצ' (שם אני הכי אוהב להתאמן ולאמן) שזה מכון שכונתי כזה אז יחסית אין הרבה אנשים ומרווח אבל הציוד ישן ממש והרצפה שבורה ולא ישרה לגמרי וזה מפריע מאוד, וגם הספה של הבנצ' לא טובה.
יש לך את המכון בוייצמן שהוא ישן כזה ואפור אבל לדעתי הכי נחמד (פשוט רחוק לי יחסית אחרת הייתי הולך)
אתה יכול גם ללכת לאחד ממכוני הקרוספיט ולהתאמן שם בשעות הopen gym אבל זה גם לא משתלם כלכלית.
בכל מקרה תעשה סבבה מכונים ותשווה עלויות ואיכויות, מקווה שעזרתי קצת...
אוקי, אני לא מכיר מספיק יכול להיות זה בסהכ רק דעתי.אני לא מסכים איתך שגרייט שייפ רחובות יותר טוב מהולמס פלייס , נכון המחיר יקר בצורה מוגזמת אבל זה אולי אחד הסניפים הטובים בארץ המקום פשוט ענק יש מלא מכשירים ולא כזה צפוף כמו בגרייט שייפ שאם אתה בא בשעות של אחרי העבודה זה פשוט סיוט
זה לא רק לעובדי המכון?יש לך את המכון בוייצמן שהוא ישן כזה ואפור אבל לדעתי הכי נחמד
יש שם 2 - אחד שהוא מטופח בהגזמה (כמו כל דבר במכון וויצמן) והוא רק לעובדי המכון, והשני זה בקאנטרי שהוא יותר ישן ושכונתי אבל לדעתי עדיף על המסחריים מהרבה בחינות.זה לא רק לעובדי המכון?